Deel 4♡

7.6K 150 124
                                    


Met tussen stuk op de trap bedoel ik dat⬆ snap je? Mooie teken kunsten hè?😂😂

De film is pas een kwartier begonnen en het is nu al eng. Ik weet gewoon dat er nu iets engs gaat ge- "aahh!" Gil ik en kruip dicht tegen Jax aan, voor zover dat kan aangezien ik al op zijn schoot zit met zijn armen om me heen. Worden zijn armen nooit moe ofso? De jongens moeten lachen en Jax houd me nog steviger vast.

Wacht, wat ben ik aan het doen? Ik duw mezelf van Jax af maar hij trekt me terug. Hij houdt me zo stevig vast dat ik niet meer weg kan.

"Darling," begint Raf "je bent hier veilig."

"Darling?" Vraag ik spottend.

"Ja" grijnst Raf.

Ik rol met mijn ogen en mompel iets van "wat jij wil" en we kijken verder. Voor ik het door heb beginnen mijn ogen dicht te vallen. Mijn hoofd valt op Jax zijn schouder.

Mijn ogen voelen steeds zwaarder en zwaarder aan. Hoe erg ik mijn best ook doe om wakker te blijven, het lukt niet. Ik voel hoe ik na een korte tijd al in slaap val.

Ik schrik weer wakker van een gevoel dat ik bijna val en zie dat we op het tussen stuk van de trap staan. Zodra ik merk dat ik in Jax zijn armen lig duw ik me, met behulp van zijn borst, uit zijn armen. Dat was niet slim want ik val met een klap op de grond. Auw.

Ik kreun van de pijn en draai me om zodat ik op mijn rug lig. Jax hangt over me heen. "Gaat het?"

"Uhum.." Mompel ik.

"What the fuck is hier gebeurd?!" Hoor ik iemand roepen. Ik draai me om, om Jace bovenaan de trap te zien staan. Hij schreeuwt zo hard dat Luke, volgens mij, nu ook aan komt lopen. Ze lachen allebei terwijl Jax mij overeind helpt.

"Jax, Jax, Jax toch, je moet meiden niet laten vallen." Hij heeft wel gelijk.

"Ik liet haar niet vallen, ze duwde zichzelf uit mijn armen."

"Snap ik" zegt Jace waarna hij zich op mij richt en vraagt, "gaat het?"

Ik ontwijk zijn blik. "Ja" mompel ik.

Ik ben echt moe en ben dus ook blij wanneer we bij de slaapkamer aankomen. Voor ik ook maar in bed lig hoor ik de deur op slot gaan. Met een zucht trek ik de deken over me heen. Al snel val ik in slaap.

Het geluid van een deur die opengegooid wordt laat me wakker schrikken. Jax staat in de deur opening. Hij loopt naar me toe en gaat op de rand van het bed zitten.

"Wat doe je?" Vraag ik verward.

Jax negeert me. Hij pakt mijn polsen strak vast. Voor ik ook maar kan reageren, drukt hij zijn lippen op de mijne.

Ik werk hevig tegen wat me al snel een klap in mijn gezicht opleverd. Hij gaat met zijn hand onder mijn shirt en steeds hoger.

"Jax, stop." Huil ik. Ik schop en schreeuw maar niks helpt.

Ik voel nog een garde klap in mijn gezicht, en dan..

Bedankt voor het lezen pls stem en reageer❤
Alvast bedankt xx

Ontvoerd!!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu