Deel 1♡

14.5K 227 85
                                    

Ik loop het huis binnen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop het huis binnen. "Eindelijk vakantie." Zucht ik.

"Hoi Gerrit, hoi Margreet." Ohja Gerrit en Margreet zijn mijn oom en tante en Gerrit is de burgemeester van Raasdorp. Het dorpje waar we wonen.

"Hoi liefje, hoe was je dag" antwoordt Margreet.

"Het ging wel." Reageer ik terwijl ik met een zucht op de bank plof.

"Wij zijn vanavond weg en Stef is vanavond ook niet thuis. Red je het alleen?" (Stef is een afkorting van Stefan en dat is Emma's neef en beste vriend)

"Ja tuurlijk, ik ging toch al naar een vriendin." antwoord ik op Gerrit. Er wordt geklopt en Margreet doet de deur open. Ze roept naar Gerrit dat ze moeten gaan. Margreet rent vlug naar me toe en knuffelt me stevig. "Sorry dat we weer weg moeten."

"Geeft niet." Glimlacht ik. "Ga maar gauw voordat jullie iets belangrijks missen.

"We zijn rond 12 uur terug." Zegt ze terwijl ze naar de gang snelt. Ze trekt haar jas aan. "Dag, fijne avond! En wees voorzichtig!"

"Oké, doei!" Roep ik nog maar volgensmij zijn ze al weg. Ik zucht. Dan maar alleen eten. Dat heeft ook een voordeel.. IK BESTEL GEWOON PIZZA!!

~~

3 uur later heb ik gegeten, gedouched en me gelijk klaargemaakt om te gaan. Eigenlijk ga ik niet naar een vriendin. Ik ga naar een feestje maar dat mogen mijn oom en tante niet weten. Ik glimlach bij de gedachte.

*flashback*
Ik zit aan de tafel en kijk in de grote spiegel. Al weet ik dat het eigenlijk geen spiegel is en er mensen achter staan naar me te kijken. Ja mensen ik ben op het politiebureau..

Er komt een man binnen en aan zijn uniform zie ik dat het een politie agent is, hoewel dat niet raar is aangezien ik op een politiebureau ben. Hij gaat tegenover me zitten en kijkt me aan. Ik kijk hem ook aan maar dan veel uitdagender.

"Is even kijken" mompelt de man. Ik zie dat hij in mijn dossier kijkt. "Opgepakt vanwege vandalisme?!" Hij lacht. "En wat heb je nu gedaan?" Vervolgt hij.

"Ik heb niks gedaan!" Zeg ik.

"Hoe is het dan volgens jou gebeurd?"

Ik zucht en begin te vertellen. "Ik was gewoon aan het praten met iemand-" "met wie?" Onderbreekt hij me.

"Layla" antwoord ik en vervolg mijn verhaal. "Dus ik was gewoon met Layla aan het praten en toen kwam er iemand aan die-"

"-Wie?" Onderbreekt hij me weer.

Ugh dit begint echt irritant te worden.
"Sascha en onderbreek me niet zo" zucht ik geïrriteerd. "Dus Sascha liep langs en ze was ,denkt ik, dronken en sloeg het meisje met wie ze aan het praten was-"

"-Wie?" Vraagt hij ALWEER. Ik zucht.
"Sorry maar dan moet je gelijk namen zeggen."

Ik rol met mijn ogen en antwoord dan "weet ik niet. Hoe dan ook ik ben er naartoe gegaan en vroeg wat er aan de hand was maar die Sascha sloeg mij opeens ook-"

"-En toen kon jij je niet inhouden en sloeg terug en zo begon er een gevecht." Onderbreekt hij me weer.

"Je onderbreekt me weer en ja ma-" opeens klapt de deur open. "Kan ik niet één keer een verhaal afmaken?!" Zucht ik. Maar als ik zie wie er in de deur opening staat word ik blij "STEFFIE!" Roep ik.

"Hey Em" zegt hij. "Kom we gaan."
*einde flashback*

We zijn toen naar huis gegaan, Stefan had het geregeld met de politie en zei niks tegen zijn ouders.. Gelukkig.

Ik loop naar mijn vriendin toe want ze woont heel dichtbij en we zouden samen naar het feest gaan. Dus eigenlijk ging ik wel naar een vriendin toe. Zie je, ik lieg niet.

Ik hoor een auto. Wow raar Em als je op straat loopt. Ik erger me er niet aan en loop verder terwijl ik twijfel om door het steegje te gaan of om om te lopen. Ondanks het onderbuik gevoel dat ik níet moet gaan, besluit ik toch om door het steegje te gaan maar als ik halve wege ben..

Ik hoop dat jullie het eerste deel leuk vinden en als jullie nog namen weten voor jongens of meisjes dan hoor ik het graag dus als je je naam erin wilt moet je het zeggen.❤

Ontvoerd!!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu