Deel 2♡

9.2K 190 46
                                    

Ondanks het ondebuik gevoel dat ik níet moet gaan, besluit ik toch om door het steegje te gaan maar als ik halve wege ben hoor ik voetstappen achter me. Ik erger me er niet aan en loop door.

Pas weer ik voor een tweede keer iets achter me hoor draai ik om maar ik zie niks want het is harstikke donker. Er kriebelt een angstig gevoel op in mijn buik.

Langzaam draai ik me weer om en loop snel verder. Na nog geen twee passen voel ik twee sterke armen om me heen. Ik schrik me rot en wil gillen maar iemand legt al snel een hand op mijn mond en sleurt me naar achteren.

De man duwt me een busje in maar hij duwt zo hard dat ik tegen een andere man aan bots. Ik gil en spring achteruit waardoor ik vanachter word vast gepakt door de eerste man. Mijn hart bonkt in mijn borstkas.

Ik gil nog een keer maar hij legt zijn hand al op mijn mond en zegt, "niet gillen het heeft toch geen zin."

Er loopt een rilling over mijn rug bij het horen van zijn kille stem. Tranen springen in mijn ogen.

Hij gaat zitten en trekt mij op zijn schoot. Hij knikt kort naar de andere man die hem een wit doekje aangeeft.

In een snelle beweging drukt hij het op mijn mond en neus.

Wanneer ik me bedenk wat het is wil ik mijn adem inhouden maar dat lukt niet doordat ik door alle paniek heel snel adem en ik bijna stik. De sterke geur dringt mijn neus binnen en ik begin al snel zwarte vlekjes te zien die groter worden totdat ik alleen maar zwart zie. Nog voor ik mijn bewust zijn verlies hoor ik zijn koude stem.

"Goedzo ga maar slapen."

Al gauw bedenk ik me dat dit niet goed kan zijn..

~~

Langzaam open ik mijn ogen en ik kom er al snel achter dat dit niet mijn kamer is.

Wanneer ik me alles weer herinner van ,denk ik, gisteren ,aangezien het nu licht is, raak ik in paniek.

"Shit! Ik kan niet ontvoerd zijn!" mompel ik. Ik voel in mijn zakken. Nee, ze hebben mijn mobiel afgepakt!

Voorzichtig sta ik op en kijk de kamer rond. Er zijn 3 deuren, een bureau en bureaustoel met een lamp en plantje, de kamer zelf is helemaal wit met een zwart kingsize bed en een zwart kleed eronder.

Zachtjes loop naar een deur en probeer die te openen maar het lukt niet dus neem ik aan dat dit een uitweg is. Ik loop naar de tweede deur en deze gaat wel open ik zie een mega inloopkast (media) met allemaal kleren, schoenen, bikini's (??), Lingerie, tassen, sjaals en dat soort dingen. Ik vraag me af waarom ik ook bikini's heb..
Ik loop er naartoe en zie, wanneer ik een paar kledingstukken en schoenen heb bekeken, dat het tot mijn verbazing de goede maat is. Er gaat een koude rilling over mijn rug. What the..

Ik loop uit de inloopkast en ga naar de 3e deur. Wanneer ik deze open zie ik een mega badkamer met een mooie grote badkuip en een regen inloop douche. Ik zie ook twee wasbakken, met een grote spiegel waarboven lampen hangen, en als ik de kastjes open zie ik allerlei soorten make-up en douche spulletjes.

Ik loop weer de badkamer uit en ga op het bed zitten. Mijn hand trilt, waar ben ik in beland?

Niet veel later gaat de deur open en er staat een jongen van rond de 18-19 jaar. Hij kijkt me aan, bang maar toch brutaal kijk ik terug. De bange uitdrukking neemt de overhand wanneer hij op me af komt lopen.

 De bange uitdrukking neemt de overhand wanneer hij op me af komt lopen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

<Inloop regendouche

<Inloop regendouche

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

<Badkamer

bedankt voor het lezen stem en reageer alvast bedankt❤
Xx me

Ontvoerd!!Where stories live. Discover now