Deel 3♡

9.8K 164 85
                                    

De bange uitdrukking neemt de overhand wanneer hij op me af komt lopen. Er staat een lichte grijns op zijn gezicht. Dan steekt hij plots zijn hand uit en zegt "Jace."

Ik pak twijfelend zijn hand aan en bekijk hem goed. Hij is best knap, blond haar met groene ogen en mooie- Hij kucht waardoor ik uit mijn staar-trans schrik.

"Ga je je naam nog zeggen?" Lacht hij. "Uhm.. Jaa.. Ikke.. Uhm.. Emma."

Opeens bedenk ik me dat hij me ontvoerd heeft en het doekje met het spul gaf aan een persoon achter mij. Ik ga niet gezellig een gesprek met hem voeren.

Boos sta ik op en sla hem in zijn gezicht waardoor hij me verward aankijkt. "Waar wat dat voor?!" Roept hij.

"Wat denk je, klootzak? Je hebt me fucking ontvoerd!" Schreeuw ik nu.

Er vormt zich een grijns op zijn gezicht. "Whohaa rustig aan schatje."

"Schatje?" Vraag ik wenkbrauw ophalend. "SCHATJE?!" schreeuw ik nu. "Jemig, ik ben jouw schatje niet. Klootzak!".

Oeps.. Hij kijkt nu heel boos, dat had ik denk beter niet kunnen zeggen.
Zijn hand gaat omhoog. Ik krimp ineen maar de klap komt niet.

"Jace, laat haar met rust." Klinkt een stem van achter hem.

Ik kijk op en zie een jongen van ook rond dezelfde leeftijd staan. Wow, hij is nog knapper dan die ander en heeft bruin haar en fel blauwe ogen waaraan ik hem herken als de jongen die me drogeerde.

Hij loopt naar binnen en zucht. "Ze is niet je schatje, Jace." Ik kijk hem dankbaar aan maar wanneer hij zegt "ze is mijn schatje" word ik boos. Mijn bloed begint te koken.

"Dat ben ik niet!" "Jawel" zegt hij nonchalant.

"Waarom heb je me ontvoerd?" Verander ik het onderwerp omdat ik geen zin heb in een ja-nee discussie en ik omdat ik natuurlijk wil weten waarom ik ben ontvoerd.

"Goede vraag" zegt hij waarna hij de deur uitloopt en net voordat hij die dichtslaat hoor ik "Ik ben Jax trouwens."

Ik wil hem achterna lopen maar ik hoor het geluid van de deur die op slot gaat. Dat is het? Hij loopt zomaar weg?

Ongeveer 15 minuten later komt hij terug met eten. Jaa!!
Hij geeft me het eten en ik geef een bedankje en hij gaat weer weg. Ik zie dat het een tosti is. "Hmm lekker" ik eet het op.

Ik zie, dankzij de wekker op het bureau, dat het een uur later is wanneer Jax terug komt en het bord pakt. Hij wil weer weggaan maar ik zeg "wacht". Langzaam draait hij zich om en kijkt me vragend aan.

"Ik ben Emma trouwens."

"Zal ik je voorstellen aan de rest?"

De rest! Ik wist niet dat er een rest was! Oh help.. "Uhm.. Nouu.. " Ik zucht mijn paniek weg. "Ja is goed." zeg ik dan.

"Het hoeft niet hoor" lacht hij. Hij is zo schattig als hij lacht.. Nee, focus Emma focus, hij is je ontvoerder, hij is gemeen en lelijk en- oh wie hou ik voor de gek hij is hartstikke knap..

"Emma! Yo Emma!!" "Huh wat?" schrik ik op. "Ik vraag je al drie keer of je komt" lacht hij. "Oh uh ja hoor."

Met dat pakt hij mijn pols vast en trekt me mee naar beneden. Als we de vele gangen voorbij zijn komen we aan bij een trap. Het is een brede trap met in het midden een grote tussen trede met aan de zijkanten elk een deur. We lopen de trap af en staan voor een deur. Jax opent deze en loopt naar binnen, mij achter zich aan trekkend.

We komen aan in een woonkamer waar meerdere jongens zitten te gamen. Ik kijk verder de kamer rond. Het is best netjes ik had eigenlijk verwacht dat het een troep zo zijn. Ik bedoel, tot nu toe heb ik alleen jongens gezien en geef toe. Jongens kunnen van alles een troep maken. Jax kucht en iedereen kijkt op.

Oké ik voel me nu heel ongemakkelijk..

Ze kijken me allemaal aan dus mompel ik maar iets wat op hoi moet lijken. Een jongen lacht en zegt, "Hoi ik ben Bram en dit zijn Luke, Alex en Rafael."

"Wat had ik nou gezegd over de naam Rafael?!" Zucht waarschijnlijk Rafael. "Noem me maar Raf hoor."

Ik knik en mompel "oke." Ik weet nu al niet meer wie-wie is. Als de jongens weer gefocust zijn op het spel loopt Jax naar de bank en gaat zitten. Ik wil naar een stoel naast de bank lopen maar Jax trekt me op zijn schoot en houd me stevig vast. Ulg laat me gewoon alleen zitten.

"Wil je ook?" Vraagt Raf opeens knikkend naar het spel. "Nee" antwoord ik bot terug.

"Waarom zo boos schatje?" Zegt Jax 'poeslief'. Ik zucht en reageer niet op Jax.

"Geef die controller maar." Al snel gooit Raf een controller en Jax vangt hem op. Hij heeft nog steeds zijn armen om me heen terwijl hij gamed. Mijn hart klopt snel. Ik word hier echt gek van. Even later zijn ze eindelijk klaar met gamen en we gaan een film kijken.. Een horror film om precies te zijn.

En dát gaat nooit goed met mij..

Welke vinden jullie het leukste?? (Zie media).
Bedankt @its_eline voor helpen met de namen iedereen volg haar en lees haar boeken. Je zult er geen spijt van krijgen.

Ontvoerd!!Where stories live. Discover now