#8

38 6 0
                                    

Ruku som uložila na kľučku a zhlboka som sa nadýchla. Otvorila som ju a vkročila na môj pozemok. Yoosung a Ohashi ma slušne nasledovali. Keď vošli dnu, zatvorila som za nimi dvere. Po chodníku, okolo ktorého bola krásne zelená tráva, na ktorej sa sem-tam našiel aj nejaký ten kvet, sme prešli až k mojim dverám. Zo zadu som prešla dopredu a odomkla som. Vošli sme dnu a ja som znovu tie dvere zatvorila. 

"Tu sa vyzujte a bundy si dáte do šatníka" povedala som im. Obaja sa vyzuli a topánky uložili do rohu miestnosti. Potom si dali dole bundy a išli za mnou do šatníka, v ktorom si ich dali na vešiak. 

"Takže. Ja som vôbec nič nepripravila. Preto, lebo som nevedela čo a chcela som vám dať na výber" usmiala som sa na nich a spolu sme išli do obývačky. Všetci sme si sadli na gauč. 

"AAAAAAAAAH!" Yoosung sa chcel ozvať, no Brownie na neho skočila. Rýchlo som reagovala a zobrala ju z neho.

"Prepáč. Toto je Brownie. Brownie? Toto je Yoosung a Ohashi-Senpai" usmiala som sa. Ohashi si ju zobrala do rúk.

"To pod telkou je....?" pozrel na mňa Yoosung.

"Playstation a xBox. Môžeme si niečo zahrať" postavila som sa a prešla k joystickom.

"Rallye!" skríkol. Zobrala som teda tie správne joysticky, zapla som všetko potrebné a vložila CD. Jeden som mu podala a sadli sme si na zem, na ktorej boli vaky (sedací vak ;)) a začali sme hrať.

-----------------------------------*----------------------------------------

"HAHAHAHAHAHA! Ani hrať nevieš!" kričala som po jedinom chlapcovi v dome, keď som proti nemu vyhrala už po šiesty-krát.

"Pfffft. Skús si so mnou zahrať LOLOL" mierne sa urazil a joystick dal od seba čo najďalej.

"Rada. Ohashi-Senpai! Teraz poď ty!" vyzvala som ju. Brownie pustila a sadla si na Yoosungove miesto. Zapla som ďalšie kolo.

"AKO TO MÁM HRAŤ?!" ozvala sa zrazu. Rýchlo som jej vysvetlila, čo má robiť. Po ukončení jednej hry, sme si pozreli záznam.

"Ohashi-Senpai... to sú preteky... mala si sa ponáhľať" sklamane som jej vysvetlila. 

"A čo? Mala som ísť ako hlúpa? Ako ty? Veď tam si urobila dvakrát otočku o 360 stupňov!" bol tam akurát záber, na moje drifty. 

"Mala si" zasmiala som sa. Celý večer sme robili podobné veci. Samozrejme nás rallye potom prestalo baviť a tak sme hrali GTA, minecraft, Assassina a všetko možné, čo nám prišlo pod ruky. Už bola tma.

"Ayka?" opýtal sa Yoosung.

"Hm....?" lenivo som odpovedala.

"Som hladný" povedal rovnakým tónom.

"Ideme variť? Zničiť kuchyňu? Ohashi-Senpai poď!" zrazu som bola plná energie. Skokom som vošla do kuchyne a zapálila svetlo. Všetci traja sme sa postavili do veľkého priestoru. Ohashi mi začala prehľadávať skrinky a potom niečo vytiahla. 

"Čo to bude?" zvedavo som sa opýtala.

"Podľa toho, čo tu máme. Uvaríme si špagety" povedala a spolu, všetci traja sme začali s prípravou. 

----------------------------------*------------------------------

"Yoosung! Ty nie si normálny!" skríkla som, keď na mňa "omylom" vylial omáčku. Ja som jeho pohyb napodobnila. No dala som mu to na vlasy a zbytok vytrela do jeho trička.

"Až mi je tej omáčky ľúto" povedala som po tom, čo som skončila. Yoosung sa zamračil a z linky zobral kečup, ktorým mi skrášlil účes. 

"Yoosung, Ayka-Senpai" snažila sa nás zastaviť Ohashi. Zobrala som prvé, čo mi prišlo pod ruku a vyliala to na jeho hlavu. Keďže to bol sirup, lepkavá tekutina sa z jeho hlavy rozliala po celom jeho tele.

"A dosť!" skríkol a za pás ma vydvihol do vzduchu. ON MA UNESIE?! Prehodil si ma cez rameno a začal kráčať ku vchodovým dverám. Viem kam ide. Na záhrade mám bazén, lenže teraz je tma a voda bude príliš studená (T-T). Dvere otvoril a vyšiel von. Metala som sa, kopala nohami a udierala rukami.

"Yoosung!" vyšlo zo mňa priam neľudsky. Zavrčala som to, ako keby bola vo mne nejaká príšera. Ani som si neuvedomila ako, a už som cítila ľadovú vodu na celom tele. Zatvorené oči som otvorila. V zmätku som sa nadýchla, áno, pod vodou. Okamžite som hlavu hlavu dala nad vodu. Vykašľala som tú, ktorú som vdýchla a začala som sa dusiť. Yoosungov nahnevaný výraz okamžite povolil a pomohol mi von z vody. On aj ja sme mali mokré pyžamá, ktoré mali skoro  všetky farby. Vošli sme dnu.

"A teraz čo, ja mám len jedno pyžamo" ozval sa Yoosung.

"Ja ti dám, poď" vošli sme do šatníka a ja som našla dva pyžamá, aj pre seba. 

"Prečo máš v dome mužské oblečenie?" opýtal sa, keď som mu do rúk dala to jeho pyžamo. Stuhla som.

"Je to pohodlné, dobre?" asi polovicu môjho šatníka tvorí oblečenie pre iné pohlavie, lebo to je podľa mňa pohodlnejšie.

"Dobre" dal ruky do obranného gesta a vyšli sme.

"Môžeš sa ísť osprchovať" povedala som mu. Prikývol a odišiel do kúpeľne. Ja som mokrá pomohla Ohashi upratať neporiadok po nás.

"Hap-čí!" kýchla som. Ohashi na mňa pozrela.

"Na zdravie, urobím ti čaj, fajn?" prikývla som. Na stôl sme dali neskorú večeru. Ohashi dala predo mňa čaj a sadla si ku mne za stôl. Vtom Yoosung vtrhol do miestnosti. 

"Môžeš" usmial sa na mňa. Len som prikývla a vymenila si s ním miesto. Vošla som do kúpeľne a zavrela za sebou dvere. Dostala som chuť na kúpeľ. Pustila som vodu dala si dole tričko. Pozrela som na svoj odraz v zrkadle.

Nie. [Mystic Messenger FF]Where stories live. Discover now