Part 16: We Meet Again

217 13 0
                                    

Protekla tri tjedna prošla su začuđujuće brzo. Ne mogu vjerovati da je zaista toliko prošlo. Svašta sam prošla, no zaista imam osjećaj da mojim mukama nije kraj.

"Xavier je otišao?" Upitao je Alex. "Je." Osmijehnula sam mu se. "Alex? Možemo razgovarati?" Upitala sam ga. "Naravno. Reci?" Alex je zatvorio balkonska vrata. "Što se događa između tebe i Rach?" Upitala sam ga i pokazala na mjesto do mene. "Ništa." Rekao je uznemireno Alex. "Alex??" Pomalo ljuto ga upitam. "Zar sam tako proziran?" Upita posramljeno Alex.

"Otprilike." Odgovorim kratko. Pogledam ga kratko i spustim pogled. "Rach i ja smo u vezi već dva tjedna. Nismo nikome rekli jer..." Zazvonio mi je mobitel. "Zadrži misao." Kažem i udaljim se nekoliko metara od njega. Prislonim telefon na uho.

"Molim?" Javila sam se na poziv.
"Hej. Sabrina, Lana je. Xavier je rekao da svi odmah dođete ovamo." Rekla je strogim glasom Xavierova tajnica. "Što se događa Lana?" Upitala sam zbunjeno. Lana mi je poklopila. "Sabrina??" Upita me uplašeno izbunjeno Alex. Samo sam potrčala u svoju sobu i uzela pištolj. Vratila sam se natrag u dnevni boravak.

"Štose događa? Sabrina?" Upitao me Tony. "Xavier je rekao da dođemo. Odmah!" Rekla sam. Svi su otrčali u svoje sobe po oružje. Ja sam se spustila u garažu i otključala avoj crni Rang Rover. Ubrzo su se svi pojavili. Rach, Alex i Tony su išli sa mnom. A Alison, Ria i Marko s Rayem. Izašli smo iz garaže izaputili se prema sjedištu.

Nakon dvadeset minuta vožnje stigli smo pred sjedište. Ušli smo unutra i prijavili se. Dečko za pultom nam je dao propusnice.

Došli smo do Xavierovog ureda. Ušli smo unutra i ugledali Xaviera kako telefonira.

"Doviđenja, Brice." Rekao je i poklopio.
"Tko Brice?" Upita Alex. "To je šef druge bande s kojom ćete morati surađivati sljedeća dva i pol mjeseca." Rekao je Xavier.
Zabezeknuto sam ga pogledala. "Koja banda??" Upitam. "Uskoro ćete saznati. Do tada na vježbalište. Ovo je vaš današnji raspored." Rekao je i pružio nam dva papira.

Ustali smo i izašli iz ureda. Pogledala sam gdje sam danas. Streljana i boks ring. Savršeno. Vidjela sam da je i Tony na boksu, a Alison na streljani. "Spremna?" Upitao me Tony nakon što smo se presvukli. Svezala sam kosu u rep. Krenuli smo s treningom. Nakon jedno pola sata ugledala sam manju grupu dečkiju kako ide prema Xavierovom uredu. Nisam im vidjela lica jer me Tony napao, no mislim da sam vidjela Bellu. Ma ne. Učinilo mi se. Tony me oborio na pod. "Ne paziš, srce." Rekao je Tony i nasmiješio mi se. Ja ga lagano poljubim i dok nije očekivao okrenem ga i on dospije ispod mene. "Ni ti također." Rekla sam i nasmijala se. Ustala sam se s njega i pomogla mu da ustane. "Nastavljamo ljepotice ili ideš u streljanu?" Upitao me Tony. "Streljana, ljepotane."

Izašla sam iz ringa i obrisala lice. Zaputila sam se prema streljani. Tamo sam ugledala Alison kako puca. "Hej." Pozdravim je veselo. "Što si ti tako dobre volje?" Upita me Alison i opali hitac. "Tako. Hajde da podignem razinu." Kažem i povučem crnu ručku i obična staza za streljanje sad je bio poligon. Alison i ja smo ušle unutra i krenule s treningom. Nakon petnaest minuta začujem iza sebe Xavierov glas. "Ovo je naša streljana, a ono su Sabrina i Alison. Naš dvije najbolje." Rekao je ponosno Xavier. "Sabrina! Alison!" Viknuo je Xavier.

Mi smo se popele stepenicama gore i stale kraj Xaviera držeći pištolje i dalje u rukama. "Ovo je Brice. Ovu su Sabrina i Alison." Upoznao nas je Xavier sa šefom druge bande. "Brice. Ovo su Luka, Morgan, Bella, Ivan i Antonio." Rekao je Brice i pokazao na njih. Skamenila sam se na spomen zadnja tri imena. Ljuto sam prošla pored njih svih i uputila se natrag prema ringu. Alisonje potrčala za mnom. Spuatila sam vreću i pčela ju udarati. "Znaš da ih ne možeš izbjegavati. Ovo se trebalo dogoditi kad-tad." Rekla je Alison i pokušala me zaustaviti. Nastavila sam udarati po vreći.

"Zašto? Zašto sad? Pa napokon sam sretna." Rekla sam i nastavila sam ljuto udarati vreću. Uskoro su se kraj ringa pojavili Antonio, Ivan i Isabella. Samo sam ih ljuto pogledala i nastavila se iživljavati nad vrećom. "Sabrina! Dajda porazgovaramo." Rekao je Antonio i ušao u ring. "Makni se od mene, lažljivče." Uzviknula sam i odmaknula se nekoliko koraka. U ring su ušli Alison, Ivan i Isabella.

"Sabrina. Nisam te lagao. Nikada. Volio sam te i sada te volim." Rekao je i pokušao mi prići. Opet sam se odmaknula.

"Lažeš!" Vrisnula sam na njega. "Lažljivče! Makni se od mene. Maknite se svi troje. Svi ste vi lažljivci!" Vikala sam na njih. U ring su utrčali Tony, Alex, Marko, Ray, Ria i Rach.

Tony me č rsto zagrlio. Plakala sam. Plakala sam jer su stare rane bile zaboravljene, a sada se opet otvaraju. "Rekla ti je da se makneš." Rekao je bijesno Alex. "Ti se ne miješaj." Odbrusio mu je Antonio. "Baš hoću. NE MOŽEŠ ULAZITI I IZLAZITI IZ NJEZINOG ŽIVOTA KADA TI SE PROHTIJE. SLOMIO SI JOJ SRCE. ZAMALO JE U BOLNICI ZAVRŠILA. TI SI GAD. LAŽLJIVI GAD!" Izderao se Alex. Antonio ga je udario šakom. Alex je pao na pod od udarca, a iz nosa mu je počela curiti krv.

Gledala sam u krv koja je curila iz Alexovog nosa. U meni je rasao bijes i da udarim Antonia. I očito nisam imala samokontrole jer sam se našla ispred njega i opalila ga šakom. Samo je zateturao. "GADE!" Vrisnula sam na njega i nastavila ga udarati. Tony me uhvatio oko kukova i pokušao me smiriti. Antonio mi je pokušao opet prići. "Rekla ti je da se makneš od nje. Makni se." Odbrusio muje Tony. "Ti si nitko. Makni se." Rekao je bijesno Antonio. "Onje moj dečko. Stajat će ovdje koliko bude trebalo. On ne ide nigdje!" Rekla sam i ponovno zagrlila Tonyja. "Tako lako si me zamjenila?" Upitao je ljuto Antonio. "I ti si mene puno prije nego ja tebe. Ah ne sjećaš se? Spavao si s mojom bivšom najboljom prijateljicom. Imao si hrpu djevojaka i stavljao si slike s njima na Instagram u nadi da ćeš me učiniti ljubomornom. Znaš što? Nisi me povrijedio time što si me tako lako zamjenio, već što si mi lagao da me voliš. Voljela sam te i sanjala sam da ćemo zajedno umrijeti. A jedino što sada osjećam prema tebi je praznina, ljutnja, bijes i razočaranje." Rekla sam i uputila se prema svojoj svlačionici.

Hey there! It's me again! Kako ste? Što ima novo? Kako vam se dopada? Što mislite što bi se dalje moglo dogoditi???
Sorry na greškama!!

Mac💋

I see you  [završena]Where stories live. Discover now