Part 12: Alone

249 16 2
                                    

// Pozdravila sam se s Antoniem i ušla u auto. Vozili smo se 20 minuta. Kada smo stigli pokazala sam im sobe i otišla u svoju sobu. Da, ostat će ovdje ovaj tjedan. Ah da! Zaboravila sam vam reći. Preselili su se u moju školu. A s obzirom da nemaju kod koga biti, a ne žele u učenički dom, došli su doma. Moja mama se ponudila. A meni, logično, ne smeta. Hahahahaha... //

Prošla su dva tjedna. Zadnji dan škole. Napokon! Antonio se dosta promjenio u zadnja dva tjedna. Uopće me nije želio blizu sebe. Zapravo prekinuo je sa mnom. Bila sam tužna i slomljena, ali sam se vratila. Nastavila sam ići u školu i truditi se da izgledam normalno. Ali bolilo me kada bih vidjela kako me je lako zamjenio.

"Sab?" Upitala je Rach, mašući mi pred očima. "Jesi OK?" Opet me upitala. "Dobro sam. Još samo jedan sat i mi službeno više nećemo biti srednjoškolci." Rekla sam uzbuđeno. A zapravo je to bilo odvraćanje pažnje od postavljenog pitanja, jer nisam bila OK.

Mobitel mi je zavibrirao. U tom trenutku su se pojavili Ria, Ray, Ali i Alex. "Halo?" Javila sam se. "Sabrina Carpenter?" Upitao me grublji muški glas. "Ja sam. Što se dogodilo?" Upitala sam. "Ja sam dr. Gill. Vaši roditelji su imali nesreću i poginuli su. Moja sućut." Rekao je. Stala sam kao kip. Gledala sam u jednu točku, ne vjerujući što sam čula. Ispustila sam mobitel i pala na koljena.
(Zamislite usporeni događaj)

Počela sam plakati. Alex i Alison su me zagrlili. "Što se dogodilo? Sabrina?" Alison me uporno nešto pitala, ali nisam mogla prestati plakati. "Mama i tata........ imali su saobraćajnu." Rekla sam i nastavila još jače plakati. Alison se ustala, a Alex me uzeo u naručje. Odnijeli su me do auta.

Alison's POV

Samo je počela plakati. "Mama i tata.. ...... imali su saobraćajnu." Rekla je i nastavila plakati. M.....mm....molim??? Brzo sam se ustala, a Alex je uzeo Sab u naručje, pa smo izašli van. Alex ju je položio iza i Rach je sjela iza. Ria i Ray su išli Rayjevim autom. Prije nego sam ušla zaustavilo me nečije deranje. Ugledala sam Antonia kako trči prema nama.
Što on sada želi? "Alison!" Rekao je.

Jedva je disao. "Što je Sabrini????"
Upitao je pa, uplašeno. Zašto je njega uopće briga. "Što je to tebe briga? Slomio si joj srce. I sada ovo? Čudo Božje, ako nakon ovog svega ne završi u bolnici. Trebala te i sad te treba, a što si ti napravio? Ostavio si ju. Ovakvu ne zaštićenu i slabu. Ma odi od kud si i došao. Kloni se Sabrine. K -  L - O - N - I!!" Odbrusila sam i sjela u auto.

Antonio's POV

"Što je Sabrini????" Upitao sam uplašeno. "Što je to tebe briga? Slomio si joj srce. I sada ovo? Čudo Božje, ako nakon ovog svega ne završi u bolnici. Trebala te i sad te treba, a što si ti napravio? Ostavio si ju. Ovakvu ne zaštićenu i slabu. Ma odi od kud si i došao. Kloni se Sabrine. K -  L - O - N - I!!" Odbrusila mi je i sjela u auto.

Alex's POV

Sjedimo ovdje u bolnici već 20 minuta. Sabrina je u sobi s doktorima. Mora potpisati neke dokumente. Imam osjećaj da ću je nakon ovoga morati nagovarati da jede. I sada ju sigurno neću ostaviti samu. "Halo mama?" Nazvao sam mamu. "Ej dušo. Kako je Sabi? Je li dobro?" Upitala je zabrinuto mama. "Za sada je dobro. Ali bojim se što bi moglo biti kasnije. Možda bi bilo najbolje da Alison, Ray, Ria i ja ostanem ovdje, s njom!" Rekao sam i ušutio. Šutjela je neko vrijeme. "Dogovoreno. Ja ću doći ovaj vikend k vama, da vam donesem stvari i da vidim kako je Sabrina. Može?" Rekla je mama. "Može." Rekao sam. "Uredu. Vidimo se. Pusa. Bok." Rekla je i poklopila.

Sabrina je izašla iz sobe. "Jesi dobro?" Brzo sam dotrčao do nje. "Želim doma." Rekla je tiho. Krenuli smo prema autu. Bili smo možda na 10 metara od auta, kada se pojavio Antonio!? "Sabrina,jesi li dobro?" Upitao je zabrinuto.

Sabrina's POV

Izašla sam iz sobe.. "Jesi dobro?" Brzo je do mene dotrčao Alex. "Želim doma." Rekla sam tiho. Krenuli smo prema autu. Bili smo možda na 10 metara od auta, kada se pojavio Antonio!? "Sabrina,jesi li dobro?" Upitao me zabrinuto. "Makni se od nje." Rekao je Alex ljuto. "Zašto bi? Ona je moja djevojka! Brinem se." Rekao je ljuto Antonio. Alex mu je krenuo odbrusiti, ali sam ga zaustavila stavivši mu ruku na usta.

"Znam se sama brinuti za sebe." Rekla sam i okrenula sam se Antoniu. "Jesi dobro?" Krenuo me zagrliti, ali ja sam se odmaknula. "Što hoćeš?" Rekla sam hladno. Prekrižila sam ruke na prsima i čekala odgovor. "Brinem se..." Rekao je, ali sam ga prekinula u pola rečenice. "Ti nemaš što raditi ovdje. Ja tebi nisam djevojka. Ti si me ostavio sjećaš se? Ili te trebam podsjetiti? Molim te makni se od mene i ne prilazi mi više." Rekla sam i krenula prema autu. "Ali..." Krenuo je prema autu, ali sam ga opet zasutavila.

"Ne, dosta. Dosta Antonio. Ti si mene ostavio. Ti si tako odlučio. Nisi me pitao želim li ili ne. Čak mi nikada nisi ni dao razlog zašto. Zašto Antonio? I tako si me lako zamjenio! Bolje bi bilo da mi se ne približavaš. Ne bih mogla podnijeti da mi slomiš srce još jednom. Mislim da ga više nemam." Rekla sam i sjela u auto. Alex, Ali i Rach su sjeli u auto, pa smo krenuli doma. "Dobro sam. Idemo doma." Rekla sam jer bi bilo bezbroj pitanja na moje ponašanje. Vozili smo se 20 minuta. U potpunoj tišini.

Suze su mi se skupljale u očima. Došli smo do kuće. Brzo sam izašla iz auta i potrčala u sobu. Zalupila sam vrata i naslonila sam se na njih. Počela sam plakati. Suze su mi se slijevale niz obraze. Samo sam pala na pod i počela sam plakati još jače nego prije. Nisam se mogla pomiriti s činjenicom da sam izgubila ljubav svog života i roditelje u jednom danu. Jednostavno nisam. Previše me boljelo. Previše je razdiralo.

Heeeeeeeej. Evo mene nakon sto godina. Znate imam toliko ideja za ovu priču, ali kada trebam napisati nastavak kao da se zblokiram. Jednostavno ne znam što je sa mnom. Možda samo kretivna blokada. Pa kako vam se dopao nastavak?? Usput, olrostite ako ima nekih grešaka. Jako mi je žao ako ih ima. Što mislite što će se dalje događati? Hoće li Sabrina orebroditi ovo ili će jednostavno dići ruke od svega? Jedva čekam da priča dođe, po meni, do prave radnje. Hvala svima koji čitate i votate! Nadam se da ćemo uspjeti preći 1K pregleda!! Volim vas puno💞💞

Vaša Mac💋💋

I see you  [završena]Where stories live. Discover now