Part 15: Work

241 13 3
                                    

*"Sabrina ne ostavljaj me..." Začula sam Antoniev glas iza sebe. Okrenula sam se. Djelilo nas je nekoliko centimetara. Antonio mi se približio.*

Samo sam naglo otvorila oči. Opet. Opet sam ga sanjala. Već treću noć za redom. A toliko želim zaboraviti na njega. Ali onda ipak ne mogu. Mobitel mi je zavibrirao. 'Ćao, señorita  Sabrina. Vi i vaši prijatelji dođite na adresu koju ću poslati u sljedećoj poruci. Tamo ćete proći neke testove, ako ih prođete upadate u organizaciju.' Glasila je Xavierova poruka. Bila sam uzbuđena i nervozna i uplašena u isto vrijeme.

Brzo sam otišla do Alisonine sobe. "Ali, odgovorio je. Poslao mi je adresu na koju moramo doć da bi nas testirali." Rekla sam tiho. "Idemo još danas. Alex ima nekog posla u Madridu. Vraća se tek sutra. Iskoristimo to vrijeme. Idemo po ostale." Rekla je Alison. Malo sam se nećkala oko ove odluke. Dozivanje mog imena vratilo me u stvarnost.

Ubrzo smo svi bili okupljeni oko 'otoka' u kuhinji. Pod svim, mislim Alison, Ria, Ray, Rach i ja. Alex je otišao dosta rano. "Xavier je poslao adresu. Spremite se. Za posla sata krećemo." Rekla sam. "Sigurne ste u ovo?" Upitao nas je Ray pa pogledao svaku redom. "Da." Jednoglasno smo odgovorile. Možda je ovo savršena prilika da zaboravim Antonia, napokon.

Popela sam se na kat i ušla u svoju sobu. Iz svog walk in ormara izvukla sam crne poderane traperice, bijrlu majicu na kojoj je pisalo 'Single, but happy :)', bijele Coversice i crnu bomber jaknu. Od šminke sam stavila samo puder, maskaru i prozirno sjailo s okusom naranče. Uzela sam mobitel i torbu i spustila se dolje. Svi su bili spremni. Ray me još jeenom pogledao onim pogledom 'Sigurna si u ovo?' a ja sam potvrdno kimula.

Sjeli smo svi u moj crni BMW i8 i zaputili se na adresu koju nam je Xavier dao. Dosta lako i brzo smo pronašli manju tvornicu koja više ne radi. 'Kako ćemo ovdje proći ikakve testove?'  Prostrujalo mi je glavom.

Otvorila sam vrata i unutar te tvornice ugledala sam vrlo lijepo uređen prostor. Bila teretana, sala, uredi, soba s poligonima, soba s oružjem i autima i restoran. Prišla sam ženi na recepciji. "Xavier Morinn nas očekuje." Rekla sam. Žena je počela pregledavati papire. Pružila nam je iskaznice koje su bile okačene na uzicama. "Gospodin Xavier vas čeka u svom uredu." Rekla je i rukom pokazala u kojem smjeru da krenemo. Uputili smo sr prema Xavierovom uredu.

Duboko sam udahnula pa stisnula kvaku. "Oh, señorita Sabrina. Dobrodošli. Sjednite." Rekao je meni i ostatku ekipe. "Prvo ćete proći testove, ako prođete njih 5 od 8 upadate. Nakon toga, ako svi upadnete, osnovat ćemo manju bandu koju ćete činiti vas petero i Alex. Slažete se?" Upitao je Xavier. Svi smo potvrdno kimnuli. "Potom ćete dobiti oružje, aute i osigurat ćrmo vam kuću s potrebnim stvarima. Dil?" Upitao je Xavier.

"Dil." Rekla sam i pružila ruku. Svi smo se rukovali s Xavierom, pa smo svi zajedno pošli prema sobi s poligonima. Wow. Kada sam ušla ugledala sam jeenog preslatkog dečka. I super zgodnog. Veselo nas je pozdravio, a meni je i namignuo. Samo sam se osmijehnula.

"Ovo je Tony. On će također činiti vašu bandu, ako prođete ispite. Za početak će vas pripremiti za testove i sve vam objasniti. Za pola sata imate testiranje." Rekao je Xavier. Oh svim silama ću se potruditi da prođem. Nema šanse da propustim priliku biti u blizini ovo smeđokosog ljepotana.

"Što? Što me tako gledaš?" Upitala sam Alison. "Dobar izbor. Podupirem. Zaboravi napokon na Antonia i uživaj u životu." Rekla je Ali pa pošla za ostatkom ekipe. Brzo sam im se priključila. Tony nam je sve objasnio. Brzo je prošlo tih pola sata. Bila sam sve nervoznija što se bližilo testiranje. No čvrsto sam odlučila - ja upadam u ovu organizaciju. Milom ili silom!

Ria i Ray su prošli testiranje. Rach također kao i Alison. Moj red. Odradila sam sve poligone savršeno, svih sedam. Zadnje je bilo pucanje.
Nanišanila sam metu. Odjedanput mi se pred očima pojavio Antonio. Samo sam opalila hitac. Ravno u glavu.

I see you  [završena]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora