18.Bölüm

1.2K 102 13
                                    

Media Madrugada- Honey Bee

Yürüdüğüm bilmem kaçıncı saatten sonra artık ayaklarım tutmayarak kavurucu güneşin esiri olmuştu. Susamıştım hangi akla hizmet yanında bir şey taşımadan gezer ki insan . Ben gezmiyordum , kaçıyordum ama bir su bile almayı akıl edecek bir firarist değildim işte .

Arkamı dönüp geldiğim yola baktım bir umut. Bir umut biri gelir , bir umut o gelir diye ama in cin top oynayan bu ana yolda bir motor sesi bile duymuyordu kulaklarım.

Aradan geçen yarım saatten sonra artık bilincimi kaybedecek kıvama gelmiştim . Ama o an bütün bilincim motor sesleriyle uyanmıştı . Ters yönden geliyordu ama umrumda değildi bunlar kesinlikle bizimkiler ve Jimindi..

Ezilme tehlikesi yaşamadan yanımdan sıyrılan motorlar etrafımda çember kurup garip garip bakışlarına maruz bırakıyorlardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ezilme tehlikesi yaşamadan yanımdan sıyrılan motorlar etrafımda çember kurup garip garip bakışlarına maruz bırakıyorlardı .

"Geldiniz , beni bırakmadınız ."diye sevinçle hopladım yerimde . "Su , V su var dimi yanında ?"diye kıkırdadıktan sonra garip birşey farkettim . Sorularım cevaplanmıyordu ve garip bakışlara maruz kalıyordum."Jimin sen misin ?!"diye bağırdım . Sonra bir ses duydum "Park Jimin mi hani şu motorcu bozuntusu ?"dedi sesi iliklerime kadar korkuyu salan çocuk ."Kimsiniz ?"dedim korkuyla . Korkuyordum . Jimin yoksa ben dünyanın en korkak insanı oluyordum.

"Demek Jiminin kızısın sen ."deyip motordan indi bir tanesi . Adımlarımı ondan uzaklaştırmaya çalışırken arkamda duvar gibi birşeye tosladım. Döndüğümde başka bir çocuk kasktan sadece gözleri gözükür birşekilde pis pis sırıtyordu."Değilim , o beni evime geri gönderdi bırakında gideyim ."dedim bir umutla .

Ama nafileydi çırpınışlarım "Eğer evin yoksa bize katılabilirsin güzellik."dediğinde pes etmemem gerektiğini anladım."Aslında Jiminde gelecekti şimdi yoldadır "dedim ağzımdan çıkan yalanla . Yaklaştı , yaklaştı ve daha çok yaklaştı "Tanıdığım Jiminse , asla gelmez bebeğim ."dedi. Gelmeyeceğini bende biliyordum ama yinede bir umut işte .

"Kızı paketleyin , eğlenecek mal bulduk ."diye kahkaha attı . Ellerimden tuttuklarında bir hamlede kaçıp koşmaya başladım. Sonra bir el silah sesi . Olduğum yerde durduğumda arkamı döndüm namlu beni hedef alıyordu ."Eğer güzel canını düşünüyorsan yanıma gelirsin , ha düşünmüyorsan yorma da beni vurayım seni esmer ."dedi büyük bir zevle .

Ölmek istemiyordum. Yaşamak Jiminle yaşamak istyordum. Ama Jimin yoksa ölümede razı gelirdim . Gözlerimi diktim gözlerine uzakta olsa net bir şekilde telepati kurduğumu düşünüyordum."Çek tetiği anasınıasiktiğimin çocuğu , senden korkmuyorum!"diye bağırdıktan sonra salına salına yürümeye başladım . Hayatımda küfür özel zamanlarda kullanırdım ve buda en özel zamandı sanırım.

Gözlerimin gördüğü görüntü adımlarımı daha da hızlandırırken koşmaya başlamıştım artık . V . V nin motoruydu bu. Ama kulakları delen bir ses duyuldu ve omuzumdan içeriye giren alev bedenimi durdurmuştı. Gülümsemem durulmuş , bana doğru yaklaşan motor silikleşmeye başlamıştı .

Dizlerim üstüne çöktüm , ben ölümün bu kadar tatlı acı ve buruk olduğunu hayal etmemiştim hiçbir zaman . Ölüyordum değil mi ? Vurulmuştum. Bedenimi kaplayan kan bütün korluğuyla beni yakarken düşündüğüm şey yine salak gibi Jimindi V değil .

V motorunu durdurup yanıma çöküp dağılan bedenimi kavramıştı . "Heraaa ! Bana bak Hera !Sakın gözlerini kapatma !"diyerek beni uyanık tutmaya çalışıyordu. "V o o n u-"diyemedim sevdiğimi öyle yorgundum ki uyku yada ölüm adı herneyse kollarını açmış beni bekliyordu. "Lanet olsun Hera ! Gözlerini açık tut !"dedi . Sonra kafasına bir demir parçası salladı biri ikimizde asfaltın kavurucu sıcağında yere serilmişken V nin başından akan kanı gördüm. Sonra bedenimin havalanışı ... Gerisi karanlık hatırladığım tek şey birimizin ölüşüydü ...

Ölmek istedim ama senin kollarında adam , öldür istedim aşkınla ... Beni bir kurşunun değil , bir aşkın öldürmesini istedim . Ne yazık bir farktım ama artık bir hiçim ....

•••

monster.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin