14.Bölüm

1.6K 111 37
                                    

Eğer erkek olsaydım dünya daha mı güzelliklerle dönerdi . Her kızın düşündüğü eğer erkek olsaydım düşüncesi bugün kafamın içinde yer edinmişti. Irkçılık sevmediğim bir terim . İnsanlar farklı olsa da insandır değil m i? Ama bugün kendime ırkçılık yapıp kendi cinsiyetimi sorguladım , eğer erkek olsaydım ne olurdu ?(Yazar bgn yakın arkdşyla kavga etti :()

Bedenim artık bu Yeraltına alışmak için elinden geleni yapıyordu. Bu yere inat terlemiyordu yada nefessiz kalmıyordu . Çünkü onu kontrol edebilen bir adam vardı . Şuan karşıma dikilmiş kim olduğumu sorguluyordu.

Siyahım ben adam . Siyahın en sevdiği kızıyım . Ve sen siyah olduğunu zannederken aslında hiç sahip olamadığın siyahınım aslında canavar olan benim. Çünkü sen gösteriyorsun canavarlığını ve ben içimden yaşıyorum . En kötüsü de bu değil mi? Göstermeyenden korkacaksın derler , siyahına sahip çık adam . Yoksa beyazlığın inadına seni , öldürebilir.

"Saçma kafiyelerini başkasına sakla Hera kimsin dedim sana? ."

"Bilmem ben bile bilmiyorum Jimin ."

"Hareketlerine dikkat et , yoksa burda barınamazsın Hera . Gördüklerin gözünü korkutmamış sanırım ama bunlar daha başlangıç ."

"Beni buraya getirmenin sebebi ne Jimin?"

"Bir sebebi yok , çaresizdin."

"Hayır kafam böyle bir sebebi yalanlıyor ."

"Yok diyorum ya ."

"O zaman bana sahip çık , yoksa kafama göre davranmaya devam edeceğim."

"Benimsin dediğimde Hera benim grubumdansın anlamına getirdim ben ."

"Nasıl yani?"

"Etrafına bak Hera herkes bir grubla geziyor burda kimse kimsenin değil hepimiz biriz."

"Ama sen-"

"Ben seni buraya getirdim ve grubuma soktum. Hareketlerin benim hareketlerim dikkat et ve ayrıca o kafandaki düşünceyi de sil , sana bir kadın olarak bakmak en son düşüneceğim şey ."

Sana bir kadın olarak bakmak enson düşüneceğim şey . Ne düşünmüştüm ki zaten beni sevmesini mi ? Jimini ilk gördüğümde anladığım kavramı beynime hatta kalbime kazımalıydım, serseri .

Baktım , sadece baktım yüzüne . O öpülesi dudaklarına çoktan kalbimi vermişken sadece bakalbildim işte . Dudaklarımdan dökülmedi son söyledikleri ardından kelimeler . Sadece kafamı olumlu şekilde salladım .

"Nerde yatabilirm ben ?"diye sorumu yönelttim. "Klubem siyah olan gir , rahatına bak ."dedi. Hiçbir kelime sarf etmedim ve yürüdüm klubeye doğru.

Kapı kulpunu çevirdiğim an Jiminin kokusu doldu içime . Hiç bilmediğim arada burnuma değen kokusu duvarlara işlemişti sanki. Adımlarımı yavaşlatıp mükemmel kokusuyla 39 saniye kadar öpüşmüştüm sanırım. Işığı açıp gözlerimin alışmasını beklerken siyah odanın içi bembeyaz mobilyalarla kaplı , hiç de Jiminin stili olmayan eşyalarla döşenmişti. Yüzümdeki buruk bir gülümsemeyle karşıda gördüğüm yatağa sürükledim adımlarımı . Sanırım yorulmuştum. Yüzüstü yatıp kollarımı ve bacaklarımı açtım yatakta . Gözlerimin kapaklarını açtığım an gördüğüm ilk şey tavandaki kare şeklindeki pencereden görünen yıldızlar olmuştu.

Kalbimi verdiğim adam her gece yıldızlarla uyuyor . Benim yaptığım gibi . Yıldızlar onun sırlarını temizliyor her gün . Günahlarından arındırıyor onu . Ama neden beni bundan mahrum bırakıyor . Duygu değişimlerimi fark ettiğim anda kapattım gözlerimi. Çünkü ben çabuk bağlanan hemen kalbini kaptıran türlerdendim . Aşk olmasa da herkese çabuk güvenir onda bir kusur bulmazdım. Ama bu aşk gerçekten sol göğsümün sıkışmasının tek sebebiydi . Gözleri intihar etmemin tek sebebi.

•••

Hani uyuduğunuzda kuş cıvıltıları duyulurya bilinçaltınızda . Gözlerinizi açmazsınız ama burnunuza değen bir koku bütün ciğerlerinizin bayram etmesini sağlar . Sonra güneşi farkedersiniz yüzünüzde , sıcaklığı gülümsemesini sağlar . İşte öyle hissettiğim bir zaman diliminde duyduğum ses bütün keyfimi alıp güneşle kavurmaya niyetliydi.

"Kıçım düzleşti koltukta uyan artık !"

Uyanmak istemiyorum ama şuan çok huzurluyum ben .

"Lan kalksana ! Yemin ediyorum camış gibi uyuyosun Hera ."

Bir dakika ben uyuyor muyum ? Peki nerede ? Olamaz bu ses kimin sesi . Gözlerimi açtım açmaz olaydım.

"Yaaaaa çıplaksın Jimin !"

"Doğal birşey anadan doğma olmadığıma şükrette kalk yatağımdan ."

"Üstünü giy serseri , terbiyesiz."

"Anlıyorum kaslarım göz alıcı değil mi Hera?"

Öyle değil demek isterim ama öyle Jimin . Ama çıplakta dolaşılmaz ki bir yabancı var evinde . Hem ben neden burada kaldım ki ?.

"Çık dışarı Jimin ! "

"Offf Hera bir uyuyacaktım onu da çok gör !"deyip kapıyı vurdu kulaklarıma. . Tamam üstü çıplaktı ama çıplaktı işte . Yataktan kalkıp aynaya baktım üstümü başımı düzeltip yüzümü yıkadım . Kapıyı çevirip açtım Jimin klubenin bankına bacak üstüne oturmuş sigarasını içiyordu. Gözüm yanında duran kül tablasına ilişti ardından boş paketlere .

"Heyy bir gece de kaç paket içtin sen ?"diyerek diklendim."Sanane ."deyip sinirlerimi bozmaya başlamıştı."Jimin ölmek mi istyorsun sen , kaç boş paket var burda ?"dedim."İki."deyip kestirip attı . " Söndür !"dedim uyarıcı bir sesle ."Bi git ya ."dedi umursamadan ."Söndüreceksin kendini zehirlemene izin vermem ."deyip yanındaki bedenine yaklaştım."Sanane ya neden karışıyorsun .?"dedi."Sigara öldürür Jimin ."dedim daha sonra üstüne daha çok yürüdüm."Hera git başımdan babam bile bıraktıramadı bunu , seni mi dinleyeceğim ben , hemde seni."dediğinde bazı cümleleri bilerek bastıra bastıra söylediğini farkettim. Hemde seni. Tamam o zaman bende oyunu kurallarına göre oynamam deyip elindeki sigaraya uzanıp parmaklarımı geçirdim.

"Ne yapıyorsun sen ?!"deyip endişe içinde bana bakıyordu. "Nasıl içiliyor öğret ."dedim istifimi bozmadan."Başlarsan zor bırakırsın, hem bana zehirlenmemem gerektiğini söylüyordun daha demin."dedi. Kafamı yana yatırıp piç smile attım"Beraber zehirlenmek kötü bir fikir değil ."deyip ağzıma koydum sigarayı daha sonra Jiminin çektiği gibi içime çektim . Farkettiğim şeyle çektim içime , jiminin dudakları değmişti buraya .

Sigara gibi bağımlı oldum sana adam . Bir uyuşturucu gibi titredim üstüne . Çek beni içine , bırakma sarmaşıkların eline ...

Satır aralarına yorum atmayı unutmayın bysssss

monster.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin