..."Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε"...{28}

2K 209 18
                                    

Ο εραστής γελά κοιμώμενος και θρηνεί ξυπνώντας.
Πυθαγόρας

Την είδε να φεύγει και πάλι δεν έκανε τίποτα!Ένιωθε τόσο δειλός

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Την είδε να φεύγει και πάλι δεν έκανε τίποτα!
Ένιωθε τόσο δειλός.Φοβόταν να σταθεί μπροστά σε αυτή την γυναίκα και να της πει πως την λάτρεψε από την στιγμή που μπήκε στο οινοποιείο και τον αντιμετώπισε με τόσο θάρρος.Με μία κίνηση ότι βρισκόταν στο τραπέζι βρέθηκε στο πάτωμα.Γυαλιά σκορπίστηκαν στο πάτωμα και ένα έκοψε την παλάμη του,όμως δεν τον ένοιαζε,τίποτα δεν τον ένιαζε πλέον!Χωρίς εκείνη η ζωή του δεν είχε νόημα πλέον.
Με βαριά καρδιά προχώρισε προς το ντουλάπι που βρίσκονταν κρυμμένα τα ποτά και άρπαξε ένα μπουκάλι με το κεχριμπαρένιο υγρό,το μόνο που θα μπορούσε να τον κάνει να ξεχάσει έστω και λίγο την αναθεματισμένη ζωή του.
Μέχρι τα μεσάνυχτα το μπουκάλι είχε αδιάσει και εκείνος βρισκόταν σε κακά χάλια.Στεκόταν μπροστά από το τζάκι με μοναδικό του φίλο την βροχή που έπεφτε μανιασμένα στην παγωμένη γη να σκέφτεται την μοναδική γυναίκα που του πήρε τα μυαλά και αυτό το πανέμορφο αγοράκι που είχε δει να κρατάει στην αγκαλιά της.
Ήταν ο γιός του!Και έμοιαζε τόσο σε εκείνη....
Μέσα στην θολούρα του άκουγε διάφορους θορύβους.Άνοιξε τα μάτια του και το φως του ήλιου που έμπαινε περήφανα από τα τζάμια τον τύφλωσε.
Ένιωθε λες χιλιάδες σφυριά χτυπούσαν μανιασμένα το κεφάλι του.
«Καλημέρα.»άκουσε μία φωνή να λέει και άνοιξε τα μάτια του με δυσκολία.
Η Ελίζ στεκόταν από πάνω του και τον κοιτούσε με περιφροσύνη.
«Που κατάντησες!μουρμούρισε η Ελίζ και γέλασε.
Αγαπούσε τον αδερφό της περισσότερο και από όλη της την ζωή και σιχαινόταν να τον βλέπει κομμάτια από λάθος επιλογές.Είχε αγαπήσει δύο γυναίκες και οι δύο τον είχανε κάνει στην κυριολεξία κομμάτια.
Όμως πρώτη φορά έβλεπε τον Νόα τόσο χάλια.Να κοιμάται στο πάτωμα και να πίνει,να μην ξέρει τι γίνεται γύρω του και να αυτοκαταστρέφεται!Μάζεψε τα χάλια που είχε κάνει όσο καλύτερα μπορούσε και έπειτα φρόντισε εκείνον.
Του έδωσε μερικά παυσίπονα και του περιποιήθηκε την πληγή που είχε δημιουργήσει και αιμοραγούσε ξανά.Αυτό που δεν μπορούσε όμως να διορθώσει ήταν η όψη του,έμοιαζε σαν καλοκουρδισμένο ρομπότ.Όλα τα έκανε μηχανικά και το πρόσωπο του ήταν εντελώς ανέκφραστο.
Όταν κάθισαν και οι δυό στο τραπέζι να φάνε πρωινό η Ελίζ αποφάσισε να αναλάβει δράση.
«Τι σου συνέβει;»τον ρώτησε μαλακά.
Ο Νόα αναστέναξε και την κοίταξε στα μάτια.
«Είμαι ηλίθιος!»αναφώνησε κουρασμένα.«Δεν μπορώ να κρατήσω έναν άνθρωπο που αγαπώ στην ζωή μου.Κάποια στιγμή θα μείνω μόνος μου,ούτε η Αλίσια δεν θα με θέλει.»
«Μην λες ανοησίες.»η Ελίζ είχε εφαρμόσει το δασκαλίστικο ύφος που έπερνε από μικρή όταν έφερνε στα ίσια του τον αδερφό της.
«Την έχασα αδερφούλα,είμαι καταδικασμένος να χάνω τις γυναίκες που αγαπώ.»
«Δεν την έχασες Νόα μου για όλα στην ζωή υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία και πιστεύω πως σε αγαπάει ακόμα.Το βλέπω στο βλέμμα της πόσο ερωτευμένη είναι ακόμα μαζϊ σου και ας μην το δείχνει.»
«Εχθές την φίλησα και ανταπέδωσε,αλλά για μία στιγμή έκανε πίσω εκνευρίστηκα και...»σταμάτησε να μιλάει και έφερε τα χθεσινά γεγονότα στο μυαλό του.
«Και;»ρώτησε η Ελίζ γεμάτη απορία.
«Της ζήτησα τον μικρό..»η Ελίζ του έριξε μία μπερδεμένη ματιά και έπειτα άνοιξε το στόμα της διάπλατα απ έκπληξη.
«Ο Σαμ είναι γιος σου;»τσίριξε η Ελίζ και στο πρόσωπο της είχε σχηματιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο.
«Οοο θεέ μου έχω χάσει επεισόδια η υπόθεση έχει πολύ ψωμί.»μουρμούρισε.
Ο Νόα της έριξε μία βλοσυρή ματιά και εκείνη χαχάνισε.
«Ώρες ώρες μοιάζεις τόσο πολύ με τον Μαρκ.Είστε ίδιοι αναίσθητοι και νομίζετε πως πάντα το χιούμορ είναι η λύση στα χειρότερα προβλήματα.»η Ελίζ γέλασε κάνοντας την πληγωμένη.
«Όπως λέει και μία παροιμία "αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε" και δυστυχώς στην δική μου περίπτωση είναι πέρα για πέρα αληθινή η παροιμία.Πρέπει να γραφτούμε στην ιστορία έγινα πεθερά του κολλητού μου.»και οι δύο άρχισαν να γελούν σαν να μην υπάρχει αύριο.
Η Ελίζ όταν είδε τον αδερφό της να γελάει χάρηκε. Αυτή η εικόνα με τους δυό τους να γελάνε της θύμησε τις παλίες καλές εποχές όταν ήταν μικρά και κάνανε αταξίες.
«Αυτό όντως πρέπει να γραφτεί στην ιστορία.»σχολίασε.
«Τι θα κάνεις τελικά;»τον ρώτησε επιστρέφοντας στο αρχικό θέμα συζήτησης τους.
«Δεν έχω ιδέα!Την αγαπάω τόσο πολύ και την θέλω δική μου.Μα το θεό όταν είδα τον άλλον μαζί της κόντεψα να τρελαθώ και όταν είδα τον μπόμπιρα αποφάσισα πως την έχασα μία για πάντα.Όταν όμως εχθές μου είπε για τον μικρό η καρδιά μου χτύπησε ξανά μετά από καιρό και ήξερα πως έχω ελπίδες.Αλλά τα έκανα ξανά σκατά ζητώντας της τον Σαμ.Λες να την φόβησα και να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη;Λες να φύγει ξανά μακριά μου;»ρώτησε γεμάτος άγχος την αδερφή του.
«Προς το παρόν είναι στον κήπο με την Αλίσια και τον Σαμ και παίζουν.Για αυτό τι λες να πας και εσύ, ο άλλος δεν είναι μαζί της είναι με τον Πάμπλο στην πόλη.»Ο Νόα ένιωσε ένα τεράστιο βάρος να φεύγει από πάνω του.Ήταν ακόμα εκεί,είχε ακόμα ελπίδες και θα την κέρδιζε πίσω ο κόσμος να χαλούσε.

Και δεν είχε μάθει να χάνει εύκολα!

Χεχεχε τώρα θα έπρεπε να βρω τρυπούλα να κρυφτώ που έκανα τόσο καιρό να ανεβάσω αλλά είχα φάει χοντρό κόλλημα,όμως βρήκα την φόρμα μου και ταραντανταν I am back Bitches(εεεε ενννοώ υπέροχες γλυκές μου κοπέλες 😢)satansgirll αγγελούδι μου,ομορφιά μου,αγάπη μου....πλιιιιιζζζζ μην με δολοφονήσεις με αγαπάω πολυ για να πεθάνω😭😂
Οοο Νόα από εμένα για εσένα Μαναρ αντε γιατί τόσο καιρό με απειλούσες 😱😂
Αντε για να δεις και τι μεγαλόψυχη φιλη που ρχεις θα σου αφιερώσω το επομενο κεφαλαιο με τα κινκι πραγματα 😂😂😂😂😭😭🔞🔞🔞🔞Οοοοοοχχχι δεν έκανα σποιλ🔞🔞🔞🔞❌❌❌❌
Αντιός κόσμε...
Ααα και μην ξεχνάτε ομορφίες τα σχολιάκια και τα ψηφάκια μ🆘🆘🆘

Σαν το καλό κρασιΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα