✨ 22. BÖLÜM ✨

28.7K 1.5K 78
                                    

Hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız? TEOG sınavına giren canlar, inşaallah sınavınız güzel geçmiştir ve emeklerinizin karşılığını alırsınız. Eğer beklediğiniz gibi geçmediyse de sakın üzülüpte kendinizi yıpratmayın. :)) Seviliyorsunuz... 💜❤

İnşaAllah beğenerek okursunuz. 💜

Sizleri bölümle başbaşa bırakırken, bool bool vote ve yorum beklediğimi de hatırlatayım değil mi? 🤗😉

Bu arada internet sıkıntılı olduğu için bu zamana kaldı bölüm...

✨💢✨💢✨

KEYİFLİ OKUMALAR

✨💢✨💢✨

Sevdiği adam tüm hevesini köreltirken, keşke canının ne kadar yandığını da görebilseydi...

✨💢✨💢✨

Eren, kafesini sabah erken saatlerde açıp, genel temizliğini yapmıştı. Saat sabahın sekiziydi. Bu saatlerde pek gelen olmazdı. Çoğunlukla öğlen saatlerinde yoğun olurdu ki o saatlerde de canlı müzik başlardı.

Deniz'in gelip canlı olarak şarkı söylemesiyle birlikte, insanlar daha çok tercih eder olmuştu kafeyi. Bu durum da genç adamı oldukça mutlu ediyordu. Artık sıkıntılı dönemlerini atlatmışlardı. Bir iki yere borcu vardı ve onları da verip kapattıktan sonra geceleri daha rahat uyur olmuştu.

Kasanın kilidini açtı ve hasılata tekrardan baktı. Bugün Deniz geleli bir ay oluyordu ve maaşını vermesi gerekiyordu. Asgari ücret kadarını sayıp aldı ve beyaz bir zarfın içerisine koyup tezgahın üzerine koydu.

Deniz'i düşünürken yüzünde beliren tebessüme anlam veremiyordu. Kız ne zaman gözlerinin içine bakarak şarkıyı söylese tüm işini gücünü bırakıp onun yeşilliklerinde kayboluyordu.

Bu normal değildi!

Eren hiçbir zaman sevgilisi olmayan
-kendi sevgilisi- bir kızın gözlerinin içine bakmamıştı.

Sevgili...

Tebessümü dudaklarında dona kalırken, başını hızla iki yana salladı.

Olmazdı...

Olamazdı...

Deniz, kız kardeşiyle yaşıttı ve bunu kendine yakıştıramazdı.

Sonra düşündü... Çok fazla yaş farkı yoktu ki aralarında. Lâkin bu düşüncesinden de hızla sıyrılırken, "Kendine gel oğlum," diyerek kasayı sinirle kapatıp, tezgahın önünden ayrıldı. Kapıyı açıp, müşterilerinin gelmesini bekledi. Bir an önce gelselerdi ruh sağlığı için daha iyi olacaktı. İşe kendini kaptırıp öyle aptalca düşüncelerin kurbanı olmazdı.

Sandalyeyi çekip oturdu. Gelen giden yoktu. Yerinden kalkıp tezgahın altındaki çekmeceye uzanıp ajandasını alıp gerisin geri kalktığı sandalyeye oturdu. Temiz bir sayfa açıp karalamaya başladı.

Başlığı attı; Düğün.

Ve neler gerekliyse tek tek aklına geldikçe yazdı. Kardeşini hiçbir şeyden mahrum bırakamazdı. Her şey istediği gibi olmalıydı. Kendini o kadar kaptırmıştı ki karşısındaki sandalyeye oturan genç kızı fark etmemişti.

Deniz, sabah erkenden kalkarken hemen hazırlanmaya başlamıştı. Her sabah neşe ve mutluluk içerisinde hazırlanıyor, kafeye gitmek için vakit kolluyordu. Oraya gitmek, hissederek şarkı söylemek ve kendisini notalara kapılırken bulmak çok güzeldi. Sevdiği adamı düşünerek söyledikleri kalbine dokunuyor, duygulanmasını sağlıyordu.

İLK TEŞEKKÜR || TAMAMLANDI (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin