✨ KÜÇÜK BİR ALINTI ✨

24.8K 802 22
                                    

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Biliyorum bölüm gecikti ama neden böyle anlayamıyorum. Duraksama Dönemi' ndeyim sanırım çünkü küçük küçük parçalar halinde yazıp devamını getiremiyorum. :((

İnşAllah yakın zamanda bu durumuma bir çözüm bulacağıma inanıyorum. :)

Şimdilik bu tatlı ve kısa alıntıyı sizlere getirdim. :))

✨♡♥✨

KEYİFLİ OKUMALAR

✨♡♥✨

Eren, eve geldikten sonra mutfağa girdi ve kardeşi gelmeden önce akşam yemeği için bir şeyler hazırlama işine girişti. Bugün kardeşiyle vakit geçirecekti. İlk olarak onun en sevdiği ikiliyi -patates kızartması ve köfteyi- yapmaya başladı. Köftenin harcının yaparken düşünceleri istemsizce başka yönlere kaydı.

Deniz...

Bugün işe aldığı kızın esrarengiz hâli birhayli aklını bulandırmıştı gün boyu. İlk başlarda konuşurken çekinen, gözlerinin içine tam anlamıyla bakamayan kızın, konu türkü-şarkı söylemeye gelince bambaşka biri oluverişi karşısısında şaşırmıştı. Nasılda içten, yaşayarak söylemişti. Yüzünde anlamdıramadığı tebessümü yayılırken, köftelere şekil vermeye başlamıştı.

Kızartırken, kızarttıklarını tabağa koyup, mutfak masasını hazırlarken bile aklında sadece tek birisi vardı. Neden bu kadar aklını ele geçirdiğini bilmiyordu ve bu durum kendisini geriyordu. İlk defa gördüğü bir kızı bu kadar düşünmesi sağlıklı bir durum değildi. Yanlıştı. Başını iki tarafa doğru sallarken, kızartma tenceresinin altını kapattı ve patatesleri de masadaki köfte tabağının yanına koydu. Kolundaki spor saate bakınca akşamın sekizi olduğunu gördü.

Eren kot pantolonunun cebinden, cep telefonunu çıkardı ve kardeşinin numarasının üstüne basarak aramayı gerçekleştirdi. Birkaç çalıştan sonra açıldı telefonu.

" Efendim Mavişim, " diyen neşeli sesi duymasıyla genişçe gülümsedi. Kardeşi her daim böylesi neşeli olsun, kendisi de mutlu olurdu.

" Ne zaman geleceksin cimcime? Senin en sevdiğin ikiliyi yaptım, soğutmadan hemen gel. "

" Sen birtanesin abilerin en mükemmeli. "

" Tabi ki bir tanen olacağım. Benden başkasını bu kategoriye koyamazsın bile, " derken sesi huysuzca çıkmıştı. Elinde değildi. Kardeşini kıskanıyordu.

Ebrar, abisinin bu tavrı karşısında şen bir kahkaha atarken bakışlarını kendisine bakan adamın gözlerine takıldı. Onun kendisine keskin bakışlarla bakması karşısında kahkahasını sonlandırdı. " Tamam Mavişim, kıskanma. Sen benim her zaman bir tanem olarak kalacaksın, " dedi. Bakışlarını Bedirhan' da kilitli kalmıştı ve adamın bu söylediklerinden sonra kaşlarını çatısını izlemişti. İki arada kalmak buna deniliyordu herhalde ki Ebrar bunu şu anda yaşayarak anlamış oldu.

Eren bu duyduğuyla memnuniyetle gülümserken, " Aferin benim cimcimeme. Abisinin prensesi, fazla bekletme beni tamam mı, hadi, " diyerek telefonu kapattı ve kardeşi gelene kadar patates ve köftelerin üzerini peçete ile kapatarak odasına girdi. Üzerindekileri çıkardı ve beline sardığı havluyla birlikte odasından çıkıp banyoya girdi. Resmen kızartma korkmuştu. Suyun altına bıraktı kendisini ve bu kokudan arındı.

Eren kısa duşun ardından odasına girdi. Bedenini kurulayıp hızla eşofmanlarını giyindi. Odasından çıktı ve oturma odasına geçip televizyonun karşısındaki koltuğa oturdu. Vakit kaybetmeden televizyonu açtı ve spor kanalında durup, maç programını izlemeye başladı.

Kızartmaları erken yaptığının farkındaydı ama o kadar dalgındı ki bunu yaptıktan sonra farkedebilmişti. Artık kardeşi soğukta olsa yemek zorundaydı, başka çaresi yoktu.

✨♡♥✨

ALINTI SONU

Alıntıyı beğendiniz mi? Eğlenceli bir bölüm yazmaya çalışacağım. :))

İnşAllah haftabaşı olmadan bölümü tamamlamış olurum. :))

Her zaman dediğim gibi,
En güzeline emanetsiniz.
♡♡♡

✨♡♥✨

İLK TEŞEKKÜR || TAMAMLANDI (Düzenlenecek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin