"teyze olmak çok güzel olmalı*

19 2 0
                                    

"Uyandırdım ama üstün açık uyuyordun"

"Sorun değil anne iyimisin sen "

"Evet iyim.neden sordun?"

"Yok öylesine. teyzem Nerede ?"

"Bir kaç arkadaşıyla veteriner muayahanesi açma yı düşünüyor oyüzden konuşmaya gitti."

"Ya nerden çıktı birden bu?"

"Teyze ni bilmiyormuşsun gibi davranıyorsun bilge o ani kararlar veren bir insan. Neyse ben aşağıya iniyorum bişeyler hazırlıycam sende elini yüzünü yıka yanıma gel "

Annem cevapımı beklemeden çıkmıştı odadan bende zar zor çıktım yataktan doğru banyoya elimi yüzümü yıkamaktansa duş almak daha iyi olucagını düşündüm. Kısa bir duştan sonra annemin yanına indim annem mutfağın tezgahına dayanmış
Bişeyler doğruyor.

"Geldim anne ben ne yapıyım?"

Annem kafasıyla balkon gostererek

"Çöpü dök"

"Ama çöp saatine daha çok var hem Hayri amca erkenden çıkarmamızı istemiyor biliyorsun anne"

"Biliyorum bende oyüzden çöpü git dök diyorum "

"Anlamadım"

"Hayri bey dün gece kalp krizi geçirmiş  yüzden erkenden git çöpü dök diyorum"

"Bi dakika bi dakika ne diyorsun sen anne durumu nasılmış peki o yüzden sabah göremedim onu"

"Durumu iyimiş çok şükür erken müdahale edilmiş anju olucakmış duydugum kadarıyla "

"Inşallah iyi olur.tamam ben çöpleri dökmeye gidiyorum "

Çöpleri konteynıra attıktan sonra ağır ağır yürümeye başladım konteynır sitenin  dışındaydı Hayri amcayı düşününce kendimi kötü hissettim  tam bizim blogu orda durdum nedense içimden eve gitmek gelmiyordu gidip sitenin parkına oturup çocukları izlemeye başladım.biraz sesli bir şekilde "keşke çocuk kalsaydık"

"Ben çocuk kalmak istemem"

"Teyze ne zaman geldin? Benim burda olduğumu nerden öğrendin?"

"Kay bakalım biraz kenara.yavas yavaş gel be canım ya tam ben arabayı park ediyordum sen öyle dünyadan bi haber yürüdüğünü görünce endişelendim oyüzden seni izledim.bakiyorumda yine buhramlardasın tatlım "

"Yok be Belgin sultan sadece Hayri amcaya üzüldüm oyüzden "

"Evet bende üzüldüm ama çok şükür atlatmış en kisa zamanda geri döner üzüleme sen benim ponçigim"

"Ponçigim! O nerden çıktı şimdi "

" Bugün bi veteriner arkadaşımın muayahanesi gittim oraya çok tatlı bir köpek geldi sahibi ona Ponçigim diyordu hoşuma gitti oyüzden söyledim"

"Çok sağol teyze bi köpek olmadığım kalmıştı oda oldu"

" ne var bunda kızacak anlamıyorum ki hey! bilge bekle diyorum sana ama bir gör çok tatlı bişey aynı senin gibi suratsızın biri"

Annem kapıyı açar açmaz doğru lavaboya gittim teyzem anneme olan biteni anlatıyordu lavabodan çıktığımda teyzem ve annem konuşmayı bitirmiş ciddi bir şekilde yemek yapmaya koyulmuşlar ben mutfağın kapısının
Önünde durmuş onları izlerken keşke Ilgının da burda olmasını isterdim Ilgınla asla böyle yan yana durup yemek yapamiyacagiz ve en önemlisi hiç teyze olamiyacagim teyzem gibi olmak isterdim.

Hepsi şimdi hayal oldu ne için peki??? Okadar çok soru varki kafamda o soruların cevabını bulmak istiyorum ama bi taraftan da kendimi kaybetmekten korkuyorum bu günleri mi aramaktan korkuyorum korkmanın bir faydası olmadığını da biliyorum sadece kendimi toplamaya ihtiyacım var nasıl olsa hepsini tek tek bulacağım Ilgının neden? Adım adım ölüme gitmek istemisini babamın bizi terk etmesinin altındaki nedeni

BağımlıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin