Quenstion

1.2K 90 176
                                    

Tek bölüm olmasını istediğim için özür dilerim ama ben bu hikayeyi öyle benimseyip kabullenmişken,, toplouya çeviremem,, sadece sizin istekleriniz benim için çok önemli olduğu için böyle bir şey yapmak geldi içimden,,, kabul ediyorum toplou herşeyimdi ama di,, huysuz ve bottom olan lou benim altıma bile girebilecekken daha çok sahiplendim,,,,,,

Bunu tekrar okumanız dileğiyle...


İlk önce bir okuyun..

Kısa bir kesit,,

...

"Madem öyle, benim de seni becermeme izin verirsin?"

Kollarımı bağlayarak üzerimde sadece baksırımın bulunmasını umursamadım. Karşımda otururken bir anda kendini geri devirdi ve altında sadece baksırı varken, yatakta oturan bana baktı. Ellerini kollarıma uzattı ve onları sıkıca kavrayarak beni üzerine çekti. Küçük bir çığlıkla kendimi onun üzerinde buldum. Ellerimi geniş bedeninin yanlarına yatağa yaslarken bana gülümseyerek bakan suratına döndüm.

"Eğer konu sensen," Kafasını kaldırarak kulağıma doğru fısıldadı. "Benim için hiçbir şeyin önemi kalmaz. Senin için her şeyi yaparım."

Dudaklarını yanağıma sürterek geri çekildi. Ben gözlerimi kırpıştırarak ona bakarken, çenemi tutarak dudaklarımızı birleştirdi. Ellerini bedenime koyarak, beni teşvik etmek ister gibi kasıklarını bana sürttü.

...

Bu nerden çıktı derseniz,, kendimi affettirmem gerekti  lollylarry94 önceki bölüm adına....

Ve böyle bir şey istedi. Teklif ettim,,

Ben Larry'yi topLouis olarak tanıdığım için bana normal geliyor,, tek takıldığım kısım buradaki Harry'nin cüssesi..

Ben de genel olarak herkesin düşüncesini de alayım, dedim. Ona göre burada mı, yoksa ona özelden mi paylaşmam gerektiğine dair karar verebilirim :)))

Çok değerlisiniz

-Hazel

spideypool // larryWhere stories live. Discover now