8

1.9K 136 357
                                    

bir nedenden dolayı bu günü Kirpi Günü ilan ettim,,

26 Şubat 2017

İyi okumala~r ;)

× × ×

Devam ediyor...

Gözlerimi yavaşça araladım. Kendi yatağıma kıyasla daha sert bir yatakta yatıyordum. Ellerimi gözlerime götürerek ovuştururken, kostümümün üzerimde olduğu fark ettim. Pekâla, sadece bir iki kere gelmiş olabilirdim. Fakat uyandığımda tanıyacak kadar bu odada kalmıştım. Gözlerim halâ kapalıyken düşündüm. Düştüğüm bitkin halden tamamen kurtulamamıştım ama çok daha iyiydim. Ben bayılınca, daha çok uyuyakalınca, fırsatı değerlendirip beni buraya getirmiş olmalıydı. Sırt üstü yattığım yataktan örtüyü tutarak, oturur pozisyona geldim. Göreceğim ilk şeyin, baksırını giymek üzere olan Harry'nin çıplak poposu olacağını bilemezdim. Gözlerim kocaman olurken ayıldığımı hissediyordum. Ses dahi çıkaramazken Harry arkasını döndü ve göz göze geldik.

"Ah,"

Gri eşofmanını giyerken anlamadığım şeyler mırıldandı. Kaşlarım hafifçe çatılırken, onun çatıdaki tuhaf hâllerini anımsadım.

"Aaa, şey,"

Gözlerimi kırpıştırarak geveledim ve nedenini bilmediğim şekilde kızardığımı hissettim. Örtüyü ayak ucuma kadar iteledim. İlk defa ikimizde bu kadar sessizdik. Bu alışkın olmadığım ortam, beni tuhaf hissettirmişti. Harry siyah tişörtünü de giyinerek ellerini saçlarından geçirdi ve çatık kaşlarıyla yatağa yaklaştı. O da mı konuşmamız gerektiğini düşünüyordu? Fakat hiç ciddi olamayacak kadar laubali ve rahat bir kişiliğe sahipken, bu ciddi tavırları ve ciddi surat ifadesi... Gerçekten tuhaftı. Gözlerimle onu takip ederken, sessizce yatağın yanına geldi ve arkama, yatağa oturdu. Bedenimi hızla çevirerek yüz yüze gelmemizi sağladım ve çatık kaşlarımla yüzüne baktım. Dikkatle yüzüme bakarken dudakları aralandı.

"Bugün benim doğum günüm."

Kaşlarım havaya kalkarken, bir şey söylemem gerekip gerekmediğini düşündüm. Fakat o kısa bir duraksamayla devam etti.

"Kendimi ödüllendirmek istemiştim."

Dün geceyi kastettiğini düşündüm. Fakat..

"Günün başlamasıyla ilk senin yanında olmak istedim."

Gözlerimi kaçırdım. Aklıma girmek için kendini mi acındırıyor, yoksa duygu sömürüsü mü yapıyordu?

"Louis-"

"Bak, bu pek tarzın sayılmaz, ha? Yani.. karşıma geçmiş böyle bir konuşma yapman bana tuhaf ve.." Doğru kelimeyi aradım. "..yapmacık geliyor?"

Harry bacaklarını bağdaş yaparak ellerini yatağa dayadı ve bozmadığı ifadesini Louis'ye yaklaştırdı.

"Ne istiyorsun?"

"N-ne mi istiyorum?"

"Ben seninle bir ilişkim olsun istiyorum."

"Seks arkadaşlığı istiyorsun!"

"Seni gördüğümden beri tek istediğim şey seni becermek-, y-yani sana sahip olmaktı!"

Kendini düzelterek üzerine atlamamı engelledi ve hemen devam etti. "Fakat bunu başardıktan sonra daha fazlasını istedim!"

"Daha fazla seks istedin."

"Seni istedim!" Kaşlarını çatarak gözlerime baktı. "Halâ istiyorum! Ama bu isteğim sana zarar veriyorsa, bu benim amacıma ulaşmama izin vermez."

spideypool // larryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin