7

1.8K 139 159
                                    

her şey için teşekkürler ;)

iyi okumala~r larries :)

** ** **

"Nn-"

"Mmnh,"

Ellerimi yakalarını kavradığında, onu öpmeyi bırakmadım. Ellerini yatağıma yaslayarak biraz daha üzerime geldi. Kafasını yana eğerek dilini dilime sürttü ve öpücüğe bir kademe daha atlattı.

Micheal'lara gitmiş ve güzel bir maçta onu -yine- yenmiştim. Onunla dalga geçerek oldukça eğlenmiştim. Eve dönüş yolunda başıma hiçbir şey gelmemişti, ki buna oldukça sevinmiştim. Eve gitmiş ve annemin nefis yemekleriyle karnımı doyurarak, mutlu mutlu odama çıkmıştım. Sevincimin kursağımda kalmasından oldum olası nefret etmişimdir.

Onun, annem yattıktan sonra, ben de yatmaya hazırlanırken camıma dayanmasını beklemiyordum tabii!

Onu ne kadar eve almak istemesem de, fazla gürültü yapıyordu. Ama en çok merak ettiğim ve anlamadığım şey, bir kavganın tam ortasında, ben onu dövme raddesine gelmişken, bir anda kendimi onunla yakınlaşmışken bulmam. Ne oluyordu ve ben onu dövmekten vazgeçiyordum ya da o benim üzerime çıkıyordu, hiç bir fikrim yoktu. Bana bir şeyler yapıyor olmalıydı. Onu istekle öpmemin başka bir açıklaması olamazdı.

Nefessiz kaldığımı hissederek geri çekildim. Dudakları boş durmayarak, boynuma yöneldi. Hızlı nefeslerim tekleyerek, küçük inlemlere dönüşünce sırıtmasını boynumda hissettim. Gözlerimi kırpıştırarak kafamı omzuma doğru çevirdim. Öylece sevişmeye başlamamıza izin veremezdim. Ellerimi kafasına götürdüm. Onu itmeye çalışırken elleri bedenimde gezmeye başladı.

"Harry, dur."

"Tamam."

"...?"

"..."

"...!?"

Yumruğumu kafasını üzerine indirdim.

"Hala durmadın ama!"

"Neden yaptın bunu Böceğim!? Kafam acıdı!"

Kafasını tutarak sızlanan Deadpool'a bakarken kaşlarımı çatmayı ihmal etmedim.
"Gece yarısı oldu! Defol git artık!"

"Ama Böceğim! Bugün hiçbir şey yapmama izin vermedin ki!"

Öfkeyle ayağa kalkarak suratına okkalı bir yumruk indirip yatağa devrilmesini sağladım. Sessiz bir sinirle, kısmen tıslayarak konuşmaya başladım.

"Bütün o söylediklerin boştu, değil mi?! Sırf konuşmak için konuştuğunu biliyordum! Ben senin canın sıkıldıkça veya azdıkça çalabileceğin bir kapı değilim! Seni lanet olası piç! Ya buradan siktir git ya da ben seni döverek çıkarayım!"

Derin nefesler verirken onun dibimdeki suratına baktım. Kaşlarım şaşkınlıkla daha da çatılırken, bulunduğum konumun farkına vararak yanaklarımın kızarmasına izin verdim.

Dizlerim yatağa dayanmış, konumum onun penisinin üzerindeyken suratına eğilmiştim. Sinirle ne yaptığımın farkında olmamalıyım. Çünkü bu pozisyon biraz...

"Lou-"

Elimi hareketlenmeye başlayan dudaklarına kapattım ve onu engelledim.

"Hayır! Sakın başlama!"

Bir elim ağzını kapatırken diğer elimi yatağa yaslayarak inmek için kaydım. Ellerini dizlerimin arkalarında hissedince kendimi durdurdum.

"Ellerini çek Harry."

spideypool // larryWhere stories live. Discover now