27🔯

9.3K 437 27
                                    

Toplasak sevmeleri bir odaya 

Kapıları kapatıp huzur içinde dalsak sonsuz huzura .

Söylesene sevgili , bu kadar mı zor yaşamak ?

Sevmeler bu kadar mı anlamsız ?

T.A

Şimdi karşımda iki seçenek vardı . Bütün hayallerimi bir bavulun içine tıkıp ya buradan sonuza dek gidecektim yada kalıp çıkmaz sokaklardan birine daha girecektim. 

Çağrının kalbime kazınmış yüzünü aklıma kazımaya çalışırcasına son kez baktım . 

Şuan düğün şarkısı değilde ayrılık şarkısı çalıyordu sanki bu ihtişamlı salonda . İçimde ki duygular ruhumu sancılandırmaya başlayınca elimi sol göğsümün üzerine götürdüm. Kalbimin kırıkları gözlerime batarken ince bir sızı döküldü dudaklarıma . 

'Seni asla bırakmam' diyen adam şimdi başka bir kadının umuduydu. Nefes almak neden bu kadar zor gelirdi insana . Tam kursağında her şey, her şey orada kalıyor .

Yutkunmak isteyince o tarifsiz sızı işliyor kanına. 

Oturduğum yerden kalkıp kapıya doğru ilerlerken tanıdık bir ses ilişti kulaklarıma . 

"Hazal "

Arkamı döndüğümde karşımda Sarp vardı . O her şeyi biliyordu .Her şeyi biliyordu ve beni aptal yerine koymaktan da geri kalmadı . Göz yaşlarımı saklama gereğinde bile bulunmadan yönümü ona döndüm.

Yüzünde ki acı ve pişmanlık dolu bakışıyla bana bir şeyler anlatmaya çalıştı . Fakat bilmiyordu ki benim kendimi bile duymaya cesaretim yoktu. 

"Nasıl geldin buraya ?"

Bir damla yaş daha firar etti gözlerimden yanaklarıma .Çıkış kapısına doğru ilerlediğimde soğuk hava çarptı yüzüme. Başımı gökyüzüne çevirip geçmesini bekledim .

Geçmiyordu !

Allah kahretsin ki geçmiyordu !

İçimdeki acı bedenimi yavaş yavaş ele geçirirken peşimden gelen Sarp elini koluma yerleştirdi .Dakikalardır içimde biriktirdiğim bütün duygular göz yaşı ve hıçkırıklarla dışarı vururken bakışlarım hala gökyüzündeydi .

Bizim sınırımız gökyüzü diyordu adam kitapta. Gökyüzü !

Fark ettim ki bizim sınırımız şu kapı eşiğiydi sadece.

Gökyüzü yavaş yavaş kararmaya başlayınca kendimi Sarpın kollarında buldum. Bedenimi saran tek kollar Çağrını kolları olması gerekirken Sarp vardı yanımda . 

Kararan gökyüzü ile kapadım gözlerimi. Gözlerimi kaplayan  karanlık içimdeki karanlığın yanında bir hiçti. 

 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<YAZARDAN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PORTAKAL ÇİÇEĞİ -HAZALHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin