Sır

3.1K 226 187
                                    

SATIR ARASI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:) ÇOK TATLISINIZ :)




İzmir de geçirdiğimiz üçüncü gündü bu satırlara güzel şeyler mutluluğumu yazmak isterdim ama maalesef yazamıyordum. Neden diye sorun hemen? Eh hemen cevap vereyim size. Kocaman bir ÖZGE adlı bir sorunumuz var da ondan. Benim karnım burnuma gelmiş adamın FİT ESKİ SEVGİLİSİ geri gelmiş. Söyleyin şimdi ben nereye ağlayayım? Ya da dur sen niye ağlıyorsun ki? Ağlama ağlat derseniz o da güzel bir seçenek zira ilk ömer'den başlayabilirdim çünkü yüzsüz eski sevgilisi şuan evimde pardon eski sevgilisinin eski evinde salonumun ortasında değil kocam ile aramda OTURUYORDU. İnanır mısınız? kız bana benziyordu. 



Evet evet yanlış duymadınız eski sevgilisi şuan bu evde ve ben ona çay koyup misavirperverlik yapıyorum. Delirmedim ama her an delirmek üzereyim. Ne tesadüf ki özgenin de burada işi varmış ve aaa ne şey ki otellerde kalacak yer yok YERSEN. Tabi ben yemedim ama ömer yedi! Neymiş yazıkmış günahmış dışarda mı kalsaymıymış! Kalsaymış efendim! Neden yani cidden soruyorum neden beni buluyor böyle şeyler?! Diye iç sesimle kavga ederken artık iç sesimle değil dışarıda yolunacak yelloz ile kavga edebilirim diye düşünürken şeytan beni dürterek yapma defne bu kadının istediğini eline verme o gittikten sonra ömere ne yaparsan yaparsın derken diğer yanımda ki şeytan git ağzını burnunu kır sinirini çıkar ondan diye gaz verirken ben derin bir nefes alarak onları yollarken ömer'e bakmıştım. 


Tabi anlamıştı kırmızı görmüş boğa gibi olduğumu her an saldırabilecek bir potansiyele ship olduğumu koluma girerek ''çay yapalım mı aşkım?'' diyerek şıllak kadına gülerek beni de mutfağa iteleyerek girmiştik. ''Ömer beş dakika önce burası benim eski sevgilimin evi deyip beş dakika sonra kapımızın çalınıp bu eve onun gelmesi ne kadar tesadüf bana hemen şimdi açıkla!'' diyerek tezgahın üzerinde duran bıçağı alıp yüzüne tutarken. 


Acayip sinirliydim üstüne yetmezmiş gibi bir de hamilelik hormonları da üzerine binince her an katil olabilirdim. Ömer ben suçsuzum anlamında ellerini havaya kaldırarak ''aşkım sakin olur musun? Sana yemin ediyorum ben de çok şaşkınım baksana tesadüf işte'' dediğinde kan beynime iyice sıçramıştı. Tesadüfmüş hadi oradan! Seni kandırır ama beni asla!



Benim anlamadığım bu kadın bizim burada olduğumuzu nereden biliyor? Kokumuzu mu aldı acaba? Neyse defne kızını düşün ve azcık sakin ol diyerek beynim bana sinyal veriyordu. ''Şuan bir şey yapmıyorsam inan ki senin o çarpık gülüşün değil kızım için zira her an katil olabilirim! Ayrıca gülmeyi de kes!'' dediğimde görmeniz lazımdı sanki inadına güler gibiydi. 



Hayır bunda ne var ki gülünecek? Anladı tabi kıskandığımı hoşuna gidiyor mafya bozuntusu! ''Bana bak ömer bana soldan geliyorlar! Bu evi ona veriyorsun ve biz bu evden yarın gidiyoruz bir hafta tatile geldik sözde ama ben hiç tatilde gibi hissetmiyorum kendimi daha doğrusu tımarhanede gibiyim şuan'' dediğimde beni kendine çekip gülerek ''benim hayatımda sadece sen varsın güzelim adı üzerinde o eski sen şimdiye bak'' dediğinde içimin biraz rahat olması gerekirken ben hiç rahat değildim çünkü kız hem fit hem de çok güzeldi lanet gelsin. 



''Unut defne unut böyle bir şey yok unut'' diye kendime telkinler verirken ömer ise hala gülüyordu. ''Benim eski sevgilim gelseydi böyle gülüyor olabilecek miydin acaba ömer bey'' dediğimde kaşları anında çatılmıştı. Ne oldu kıskandın mı iplikçi? İşte biraz empati yapacaksın ki karını anlayasın birde üzerine hamile olunca cinnet geçirmek üzerinde olduğumu bilmeliydi. 

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin