Today

591 40 11
                                    

~Fortfarande Felix~

De hade ringt från sjukhuset och sagt att Liam fick åka hem idag, så jag åkte direkt iväg för att hämta honom.

-Tjena

-Hej, hur är det med Lollo?

-Hon sover.

-Du gav henne godis eller hur? Då blir hon först helt galen och sen däckar hon.

-Man lär sig av sina misstag

-Ja

Han skrattade till och sen gick vi ut till moppen tillsammans, eller ja, han hoppade på ett par kryckor.

~Lovisa~

Jag vaknade av att jag var trött. Det sista jag kommer ihåg var att jag och Felix tog fram godispåsen, men det var tre timmar sen, så vad hände egentligen?  På tal Om Felix, var är han?

-FEEEEEELIIIIIIIIX?!!?

Inget svar. Mitt huvud värkte så jag satte mig upp, suckade,  och gick in till badrummet och svalde en alvedon. Jag letade runt hela huset men det fanns ingen lapp. När jag var i köket stelnade jag till, hela min kropp blev kall av synen genom fönstret. Jag dök ner under köksbordet men det var för sent, han hade redan sett mig. Ljudet av en ruta som krossades och en kille som hoppade in ringde i mina öron. Han böjde sig ner.

-Hej lilla söta Lovisa.

Jag blängde bara surt på honom. Han kröp in under bordet och försökte kyssa mig, jag kysste honom inte tillbaks.

-Men sluta ditt äckel!!

Han höll fast mig och jag märkte att han var hård, åh nej. Han började slita av mig mina kläder, eftersom att han var bra mycket starkare än mig hade jag liten chans att klara mig ur det här.

~Liam~

Felix hade kommit och hämtat mig, schysst av honom. De killarna verkar vara snälla, så det är väl okej att de sover hos oss. Jag har fortfarande ont och är öm vid revbenen, och ena foten är gipsad men annars mår jag bra. Undrar lite vad det var som fick mig börja bry mig så mycket om Lollo, kan ha varit när hon kröp ner i min säng, för sist jag gjorde det var när jag var sju typ, sen kom alla spelen.

~Felix ~

Jag svängde upp på uppfarten och gick av mopeden, sen hjälpte jag Liam av. Nycklarna satte jag i låset och låste upp och sen öppnade dörren. I vardagsrummet låg hon inte, så hon måste ha vaknat, uhoh...

- Hon blir normal när hon har sovit.

Försäkrade Liam mig, tur. Vi gick ut i köket, ena rutan var krossad och det var en strimma blod som kom från bordet, även hulkningar. Jag dök direkt ner på knä, där låg Lollo utan kläder ed sönderskurna armar och grät. Liam kunde böja sig ner fräste han oroligt på mig.

~Lovisa~

Jag hörde hur någon kom hem, antagligen Felix, fast sen hörde jag Liams röst också. Sen kom de ut i köket, strax efter det märkte jag hur Felix dök ner på golvet,  sen hur Liam fräste åt honom, och sen drog Felix ut mig från där jag blivit våldtagen. Han lyfte upp mig och jag grät tyst mot hans bröst.

-Vem faan har gjort det här?

Det var nog egentligen ingen fråga, mer ett sammanbitet hot där man riktigt kunde höra hatet väl, men jag svarade i en svag viskning.

-Erik.

-Va?

-Erik.

Sa jag lite klarare den här gången. Nu märktes hatet som han utstrålade, om det ens går, ännu tydligare. Han hade burit in mig i badrummet och nu satt han och plåstrade om mig medans jag låg och berättade vad som hänt i ett bad. När jag hade bitchslappat honom hade han sakta skurit upp mina armar med glasbitar från fönstret. Det sved.

- Sådärja, har du ont?

Jag nickade, det gjorde ont i mer än armarna, han hade kört in sin (gigantiska) kuk utan att jag var det minsta kåt, vilket hade fått mig skrika i högan sky. Så nu sved det som om någon körde upp femtioelva tusen vassa nålar på samma ställe. Liam hade gått upp och lagt sig, han hade blivit väckt varannan timme på sjukhuset för att ta prover, stackarn. Sen tror jag inte han hade blivit helt glad om han visste att jag låg naken i badet med Felix som satt precis bredvid. Vi satt och snackade lite allmänt, han hade tvättat mitt hår, när vi hörde en smäll...

-------------------------

Prize the lord ett kapitel!! Ledsen att jag inte uppdaterar lika mycket som i början, men det var ju ändå på ett lov jag började... Men ändå, 10 votes eller 5 kommentarer för nästa kapitel, har det nämligen rätt så svårt i skolan, fast nu har jag fått världens bästa pojkvän så det ljusnar.

kraaam♡

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Where stories live. Discover now