Dusch

740 29 1
                                    

Jag hade fått en skidresa av killarna, de skulle också med och så, och jag var jätteglad. Jag hade fått lite småplock också, lite pennor, ett par örhängen som såg ut som dragkedjor, en mascara och lite annat smink av Kat och Mikaela då, och ett par nagellack. Nu satt jag, Daff, Kat, Mikaela, Sebbe och Omar i bilen på väg hem till mig, resten av killarna hade ju sina moppar.

- Har du inte missat skolan väldigt mycket nu?

Frågade jag.

-I måndags missade jag, i tisdags var jag i skolan, i onsdags med, och idag slutade vi halv två och då gick jag direkt till stationen, imon är jag ledig.

-Okej.

-Du vet, mycket i studion nu med foooexperience.

Han blinkade med ena ögat mot mig.

-Sen måste jag ju få träffa världens underbaraste tjej.

Han pussade mig på munnen.

-Åh tack Omar.

Retades Kat.

Daff hade släppt av oss hemma hos mig och vi gick in. De hade redan lämnat Omars saker och bäddat om lite. Nu stog min säng på dess vanliga plats, med madrassen i, och Ogge skulle sova i Liams säng,  och till Oscar och Felix var det bäddat i gästrummet. Omar skulle sova med mig.

-Jag går upp och tar en dusch.

Jag pussade honom på kinden och sprang upp för trappan. Jag stog i duschen och lät det ångande vattnet strilas ner över min kropp, när någon öppnade dörren.

-Omar är det du?

Inget svar.

-Hallå?

Fortfarande inget svar. Jag stängde av strålen  och öppnade duschdörren. Där satt mycket väl Omar och log. Eftersom jag ändå var klar svepte jag min morgonrock om mig.

-Är du klar med att packa upp då?

-Tillräckligt.

Han ler finurligt och jag fattar ingenting.

-Va? Vadå tillräckligt?

Jag har mer frågor men han går fram till mig och lägger ena fingret på min mun. Sen kysser han mig mjukt och drar mig tätt intill honom.

OBS: här är det lite dirty och det kan vara lite känsligt, hoppa fram så kan du läsa en sammanfattning om du inte vill läsa det här.

Vi står så och kyssen övergick till vilt hångel och hans händer var överallt, och jag lät dem. Jag drog av hans tröja och la mina händer på hans bröstkorg som höjdes upp och ner, upp och ner. Han drog i skärpet till min morgonrock och tryckte mig närmre, jag kände att han var lite hård. Min badrock ramlade till golvet och jag placerade hans händer på vardera av mina bröst.Det går en stöt genom hela mig och jag stönar och jag känner hur han ler. Jag drar med mina naglar längs hans byxor, nu var det hans tur att stöna.

-Hallå!

De andra hade kommit hem, åh nej! Jag skyndade till dörren och ropade att jag duschade, sen stängde jag och låste.

- Hänger du med in i duschen en sväng baby?

Viskade jag leendes. Jag fick en kyss som svar. Vi gick in i duschen, tur att den var någorlunda stor, och satte på den. Vattnet strilades ner över våra kroppar där vi stod och kysstes som dårar.

- Jag älskar dig Omar.

Stönade jag när vi tog en paus för luft.

- Jag älskar dig mer.

Han kysser mig vilt och smeker mina bröst medans jag smeker smeker hans kön. Han lyfter upp mig och jag slingrar mina ben runt hans midja. Vi borde spärras in så som vi hånglar. Jag är kåt och vill bara ha honom i mig.

- Jag vill ha dig babe.

Stönar han i mitt öra.

- Jag vill ha dig med.

-Är du säker?

Han kollar allvarligt på mig.

-Mer än säker.

Han får världens smile och kysser mig. Sen tränger han in i mig. Det svider och bränner i början men det känns bättre än jag någonsin känt, en känsla så obeskrivlig. Båda stönar och han kör snabbare, och trycker upp mig mot väggen och stöter hårdare och djupare in i mig. Jag känner hur han kommer inuti mig, gång på gång.

-Kör så hårt du kan!

Stönar jag och han får nya krafter. Jag känner att jag är nära, jag kommer och ska precis skrika rakt ut när han lägger sin hand för min mun. Jag skakar och vi sjunker ner på golvet.

-Du är det bästa som hänt mig.

-Och du det bästa som hänt mig.

Slut på dirty del.

Delen handlade om hur Omar och Lovisa hånglar upp varandra och att det händer lite saker i duschen.

Vi kysser varandra mjukt och ställer oss upp. Sen får jag tvätta hans hår, och han tvättar mitt, även om det nyss var tvättat. När vi var klara gick vi ut, och till våran fasa finns det inga handdukar. Eftersom tvättstugan ligger andra sidan huset och ingen av oss känner att vi vill gå nakna genom huset finns bara en sak att göra. Jag gläntar på dörren och sticker ut huvudet.

-Ogge!!

-Jaaa?!!!

-Kom!!

Jag hörde hur någon reste sig ur soffan och gick upp för trappan. Han kom och jag rodnade lite.

-Ehh... Kan du, alltså typ, hämta två handdukar i tvättstugan? ?

Han log lite retsamt och sprang ner. Snart var han tillbaks med två stora, svarta badlakan.

-Tack.

-Så lite.

Han log fortfarande retsamt när han gick ner.

Vi gick ner hand i hand och såg att de andra hämtat pizza, för fyra pizzakartonger stod på soffbordet. Jag rodnade lite lätt när de andra log och kollade roat på oss. När vi kollat på en film och ätit lite pizza gick vi och la oss, killarna skulle till studion imon och jag skulle till skolan. Jag och Omar ligger slingrade i varandras famn och resten sover, när han rycker till och hoppar upp ur sängen. Han försvinner ut ur rummet men är snart tillbaks. Jag halvligger stödd på mon ena armbåge och han sätter sig bredvid mig på sängen.

-Blunda.

Jag lyder. Plötsligt känner hag något svalt runt min hals, ett halsband. Jag känner med fingertopparna, det är ett hjärta som hänger i en tunn kedja. Jag kramar honom och tackar honom, och såklart säger jag att jag älskar honom, vilket jag menar.

-Blunda.

Den här gången är det han som får lyda. Jag knäpper upp halsbandet han gav mig på stationen och knäpper det runt hans hals. Han kramar mig och det är hur vi somnar...

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Where stories live. Discover now