Hem ljuva hem... Eller?

765 27 0
                                    

Jag vaknade av att det knackade på dörren, hoppade snabbt upp ur sängen och drog på mig mina jeans innan jag öppnade. Utanför stod tre tjejer, de hade en bukett rosor och en chokladkartong. " eehhh..." sa en av dem. " Ville ni träffa Omar? " frågade jag och de nickade lite blygt. Jag gick fram till sängen drog min hand längsmed hans arm. Ingen reaktion. " Omar, vi har gäster " lite reaktion iallafall. " Vaaaa...?" gäspade han. " Hej tjejer! " han sken genast upp när han fattade vad det var frågan om. " H - hej " sa de lite blygt. " Vad heter ni då? " Frågade han lite helt random. En av tjejerna tog mod till sig " Jag heter Linnea, det här är Alma och Becca " " Vad trevligt att träffas! !Jag heter Omar " " Omar, jag är hyfsat säker på att de vet det " " jajaja..." För att bryta tystnaden som uppstått frågade jag " Eyy Omar, kan du sätta dig upp?" " Japp, kollakollakollakolla! !" Han satte sig upp. " Kom tjejer " alla tjejerna satte sig i sängen och det blev rätt så trångt.

De började mjukna lite efter ett tag och vi hade det allmänt roligt. Linnea hade brunt hår en bit ner på ryggen och mörka ögon, hon verkade schysst. Alma var blond och hade page, hon hade åskmolnsfärgade ögon och var ungefär 1.70, hon verkade rätt schysst hon med. Becca hade vågigt, rött hår ner till svanken och hade smaragdgröna ögon, hon satt mest och kollade drömskt på Omar, hon var inte min favorit av tjejerna. Vi hade delat på chokladen och Omar hade som vanligt varit gullig på sitt eget lilla sätt. De hade varit hos oss i en och en halv timme när de behövde gå, och då bytte jag och Linnea nummer.

" Såå, hade du kul? " " Jaaaaaa!" "Jahapp Omar " Doktorn hade kommit in. "Hur mår du idag då? " " finfint doktorn " sa Omar så pipigt han kunde och fick en kylig blick över ett par glasögonkanter. " Okej... Hmm... Du verkar må bra, så du får åka hem " " JIPPIIIIEE! !" Han hade fått på sig sitt oseriösa beteende. " Vilken tid? " frågade jag "inom en timme" svarade doktorn och gick. Vi hade tagit några prover och var på väg att gå. "Meeeen. .." "vad? " " Jag kan ju inte gå ut utan tröja ju " " good point. Här!" Jag kastade min hoodie till honom. Jag fick en frågande blick, antagligen för att den var väldigt för liten för honom, och att det stog GIRLPOWER på den. " Du har tur eftersom att jag hatar rosa " konstaterade jag och han drog på sig den. Jag kunde inte motstå att skratta. När vi kommit ut försökte han gömma sig bakom mig, vilket han inte lyckades så värst bra med " Omar, ingen bryr sig " " Jag gör" Suck. Fniss. Jaja, vi gick till bussen och jag höll upp mitt busskort två gånger, satte oss och väntade.

Vi behövde bara byta en gång och efter en halvtimme stod vi utanför mitt hus. Låst. " När brukar killarna stiga upp?" "vid ett ungefär, fast det beror på om vi ska till studion. " "Skulle ni till studion nu då? " "Japp " " Okej, eftersom du inte får dansa, och du vill antagligen inte bli sedd i den där, föreslår jag att vi stannar här och väntar på att de kommer tillbaks. " " Okej då " Vi satt på trappen framför dörren, efter ett tag la jag mitt huvud på hans axel, och han i sin tur sitt huvud ovanpå mitt. Jag vred lite på mitt huvud och våra läppar nuddade varandra, det gick över till hångel. " Jag älskar dig " " Jag älskar dig med " Vi satt och kollade varandra i ögonen.  Länge. Tills Omar plötsligt försvann ur synfält.

----------------------------------

Hejhej, ledsen att det tar lång tid med uppdateringarna men mitt liv är typ ett stort trassel just nu. Jag tänkte att kanske starta en typ frågestund, där ni kan kommentera något ni undrar om mig elr killarna (är typ en stalker XD) jag svarar när jag fått femton, man får ställa flera frågor. Glöm inte att rösta och kommentera! !
kraaamiis ♥

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Where stories live. Discover now