najsigt då...

598 31 3
                                    

Han gick återigen ner, och då hände ju det som inte fick hända...

Jag kände hur illamåendet böljade upp inom mig och jag rusade in på toan och knäade framför toan lagom för att se mitt maginnehåll rasa ut ur mig. När jag lugnat ner mig lite ropade jag ner till Felix.

-Felix!

-Aa?!

-Skippa teet...

-Varför?

-Du vill inte veta...

- Hur är det lollo?

-Sådär

-Är det... Lugnt nu?

-Ja

-Kan jag komma upp?

-Ja

Jag gick på skakiga ben in till sängen och kröp ner igen. Felix kom sakta upp och verkade aningens skärrad. Jag förstår honom faktiskt. När han märkte att läget var lugnt gick han in och satte sig på min säng och strök mig över håret.

-Hur mår du?

-Lite bättre just nu.

-Du?

-Ja?

-Alltså...

Han tvekade lite.

-Jag vet vad du och Omar gjorde innan

Jag rodnade och log generat, men blev sen blek som ett lik när jag flrstod vad han menade. Vi hade inte använt skydd. Tänk om... Tänk om jag var med barn.

-Jag vill inte... Inte än... Felix...

- Ehhhh.... Ska jag ringa Omar?

Jag började gråta och han höll mig hårt mot honom, jag nickade och han märkte antagligen eftersom han la mig ner igen och skyndade ner efter en mobil.

-Tja bro...

- Njaa...

-Alltså, ni använde inge skydd

-Hon har spytt en gång

-Gärna, o du?

-Kanske du borde köpa en sån dar sak?

-Vette fan...

-Lollo? vet du var man kan köpa en sån där sak?

Jag svarade att de skulle prova apoteket och han vidareförmedlade det genom luren. Sen gick han upp och lugnade ner mig igen.

-Det går bra. Jag lovar. Vi kommer alltid finnas för dig,  okej?

Jag nickade.

Omar hade kommit hem efter bara en kvart, han måste ha skyndat sig rejält. Han gav mig den blåa asken och den brände som eld i min hand. Innan jag gick in på toan gav han mig en lång kram och en puss i pannan.

Jag satte mig på toan och höll med skakiga händer den lilla plastsaken. När jag var klar la jag den plant i en minut och kollade sedan. Den lilla displayen visade...

---------------------

Okej,  lite tråkigt kapitel (och kort) men det är jobbigt i skolan nu... Sen är jag hyfsat tom på idéer så skriv jättegärna tips i kommentarerna så lovar jag att läsa dom.

Kraam♥♡

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Where stories live. Discover now