fikat del 2 av 2

1K 35 0
                                    

När vi hade druckit upp och ställt ifrån oss kopparna gick vi ut i höstvädret. "Så, vad ska du göra på lovet då?" Frågade Omar mig. "Va? Vilket lov? Jullovet? Det är väl långt kvar?" Jag kände mig förvirrad, det var ju nog mer än två månader kvar till jullovet,  jag visste ju inte vad jag skulle göra.  "Haha, det är ju höstlov denna veckan som kommer nu" "Är det denna veckan? Nej inget...

Vi åkte hem till mig och jag sa till honom att vänta där nere medans jag gick upp till Liam. "Du är inte rädd för hundar va?" Frågade jag han. "Nejdå..." Jag  stormade in till Liam och kastade mig på sängen, rakt på honom. Jag var nästan 14 men han var 17 och kastade bort mig som ett dammkorn, så jag började skrika på honom. "VI HAR EN GÄST NU SÅ TA OCH STIG UPP OCH KLÄ PÅ DIG!! Har du varit ute mes Zingo förresten? " Ingen reaktion. Jag gick in på mit rum och slängde lite kläder som låg på golvet i tvättkorgen och sprang nerför trappan igen.

Omar satt och klappade Zingo bakom örat och märkte inte att jag var nere. Jag smög mig fram till honom och la händerna på hans axlar. Han hoppade minst tre meter upp i luften och vände sig om. Jag bsra stod o fnissade." Det där ska du få ångra" Sa han retfullt och började brotta ner mig på soffan. Med ena handen höll han fast mina händer ovanför huvudet och satt på mina ben medans han kittlade mig på magen med sin vänsterhand. Jag började skratta och tjuta om vartannat och han bara skrattade. Vi märkte inte att Liam kom ner och började springa mot oss. Han lyfte upp Omar som han sedan satte ner en bit bort. Vi slutade skratta och jag såg att Omar var skräckslagen. "Vad händer här då?" frågade Liam oss båda. "Haha jätteroligt Liam..." Sa jag som kände till hans humor. Han kastade sig över mig och började brotta ner mig. "HJÄLP OMAR, HJÄLP MIG!!" skrek jag skrattande och blinkade mot honom att komma. Alla tre brottades och kittlades i nästan en halvtimme, sedan la vi oss skrattande ner på golvet, vi var utmattade.

"Vill ni ha något att äta?" Frågade Liam. Båda sa nej "Även om vi hade velat ha hade du väl inte gjort något?" "Nej, jag frågade om ni ville ha, inte om jag skulle fixa nånting, det får ni göra själva." Jag suckade och kollade på Omar. Han kollade lite osäkert på mig. "Gå och ta en promenad med Zingo nu, han vill ut" sa jag och kollade på hunden som stod med kopplet i munnen. "Jaja..." sa Liam och gick och tog på sig jackan.

"Så, vad vill du göra nu då?" frågade jag. "Ingen aning... Vad vill du göra?"

... (tystnad)...

Vi började skratta åt våran fantasi att hitta på saker. Vi satte oss uppe på takloftetoch började spela FIFA. Jag vann två gånger och Omar tre. Vi hade jätteroligt.  När vi tröttnat på att vara inne gick vi ut och jag hämtade min och Liams longboards och jag frågade om han åkte. När han skakade på huvudet drog jag med honom ut på gatan och visade hur han skulle stå och ta fart, till slut var han riktigt bra på det. Vi "surfade" runt området lite tills han behövde gå. Vi sa hejdå och han hoppade upp på sin moppe och körde iväg.

Efter Kvällsmaten gick jag upp och skulle spela lite wii, Omar hade glömt sin hoodie som han tog av sig. Jag satte på mig den och gosade in mig i den mjuka doften av Omar och kände mig varm. Hade jag blivit kär? asså inte sådär kär i en kändis utan kär i en vanlig kille. Jag smsade honom att han glömt sin tröja och han frågade om han fick komma imon med,  vilket han gärna  gick för mig.

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Kde žijí příběhy. Začni objevovat