filmkväll

1K 33 0
                                    

Först och främst vill jag tacka er allihopa för att ni röstar och kommenterar så mkt!! Jag kollade nyss igenom nyhetsflödet och blev chockad. så mycket trodde jag inte att det var, tack så jättemycket♥

och sen: man kommer antagligen inte träffa på Lovisas föräldrar så mycket för jag tycker det blir väldigt mycket svårare så de jobbar typ alltid.

-----------------------------------

'If i could build a girl,  I'd build her just like you...' neej... Jag hade glömt stänga av mitt alarm. Smart. Jaja, det finns väl bara en sak att göra eftersom jag inte kan somna om. Jag gick ner och gjorde iordning lite flingor eftersom brödet var slut, satte mig på altanen som vanligt och lyssnade på musik. Plötsligt plingade det till. Jag tog upp mobilen och blev alldeles varm inuti. Från Omar. Hej, vill du komma hem till Felix och titta på film maraton ikväll?? Du får sova över.

Inte en chans att jag avböjde ett sånt erbjudande. Om det är okej för dig så, tack gärna.

Lovisa, det är klart du får för mig, annars skulle jag väl inte frågat?

nej, eller jo, eller jag vet inte... fick han till svar. Efter några sekunder fick jag ett 'haha' och ett hjärta efter. Hjärta, han skrev ett hjärta till mig!! Jag blev så glad att jag sprang upp och börja hoppa på Liam, som inte vaknade.

Vi pratade lite om när jag skulle komma, jag hade ju redan varit där så jag visste vart jag skulle. Klockan tre kom jag och ringde på hos Felix med en påse proppfull med deras favoritgodis, en sovsäck, madrass,  tandborste och vanlig borste. Efter ungefär tre sekunder öppnade Omar med ett leende. Han hoppa på mig och krama mig och bombade mig med en massa "roligt att du kom" fraser. Bakom honon såg jag de andra stå och filma och göra hjärtan med händerna.  När han lugnat sig lite märkte han killarna och sprang runt efter Oscar som då höll i sin mobil. Jag kramade de andra två och gav Felix godiset som han gick ut i köket med. "Eyy Felix, ät inte allt godis själv nu" hojtade Ogge mot det håll han nyss försvunnit. Helt plötsligt var jag själv i hallen och hade ingen aning vad jag dkulle göra, jag var på väg att vända mig om och gå igen när Omar kom flämtandes till mig och kramade mig lite lösare den här gången. Sen tog han alla mina saker, vilka var lite mer än det jag nyss räknade upp, han vinglade till av tyngden och jag skrattade medans jag försökte ta lite men han vägrade att släppa sakerna. Vi gick in i ett rum som antagligen var tänkt som gästrum och han släppte varsamt ner sakerna på heltäckningsmattan. Vi kramades åter igen och gick sedan ut när Felix ropade på oss. "Eyy, vi får laga spaghetti och köttfärssås eftersom det är det enda vi har saker till, morsan och farsan kommer inte hem förrens imon heller" Jag och Omar kollade på varandra och brast ut i skratt. "Låt inte Omar sköta kryddandet bara" skrattade jag fram. De andra bara kollade på iss som frågetecken men vi bara vinkade bort det och började laga. 

Det blev faktiskt riktigt gott, även om det varit jag och Ogge som lagade det mesta, medans de andra flamsade omkring. Vi åt även denna gång upp allt och alla var både mätta och belåtna, så vi satte oss i soffan och skulle börja kolla. Jag satt mellan  Omar och Felix. Vi skulle tydligen titta på en radda skräckfilmer, vilket jag var väldigt känslig för, Omar också tydligen, eftersom vi båda satt uppkrupna i ett hörn av soffan och klamrade oss fast vid varandra. Han skrek nästan som en tjej, det var bara jag i gänget som skrek tjejigare, vilket inte var så konstigt. När vi kollat klart på the grudge, the ring, silence of the lambs och en till jag ibte kommer ihåg namnet på skulle vi bädda ute i vardagsrummet.  Omar bar ut sin 120 tältsäng medans jag gick in för att hämta min luftmadrass. Han hejdade mig och viskade i mitt öra att luftmadrasser inte var skönt, och det var skönare i en tältsäng. Han blinkade sött mot mig med en liten rodnad på kinderna. Jag kramade honom och drog in hans doft. Den mjuka Omar-lukten.

När vi väl hade bäddat skulle vi byta om och jag kom på att jag glömt något att sova i. Jag sa det till killarna och Felix for in och hämtade en väldigt för stor t shirt. Jag måste säga att jag blev rätt så imponerad av killarnas bara överkroppar, men också lite generad. Jag var inte van vid så tränade kroppar, och inte synen av fyra killar i bara kallingar heller.  Vi satte oss i soffan och kollade klart på två komedier eftersom de andra tre till och med börjat tycka synd om oss, eller i alla fall deras öron. Efter det hade Ogge somnat i soffan och vaknade knappt när vi sköt soffan och soffbordet bakåt så vi skulle se varandra när vi sov som killarna uttryckte det. De andra retade oss ett tag när de märkt att vi låg i samma säng,  men efter ett tag gav dom sig. Vi sa godnatt, eller alla utom Ogge som sa något i stil med "snaaaaaark" och lade oss.  Omar lyfte varsamt mitt huvud och la sin arm under sin nacke. Det var mjukt och skönt och doftade honom. Nu var jag säker, jag var kär.

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Where stories live. Discover now