nästa dag

998 31 3
                                    

Jag vaknade rätt så sent nästa morgon. Med ena handen på Omars bara bröstkorg och andra handen under honom, hans ena arm var under min nacke och andra på min hand. Han var varm och morgonmysig, men han sov fortfarande,  med ett leende på läpparna.  Resten  av killarna hörde jag skratta utifrån köket och jag tog upp min mobil och gick in på insta. OH MY GOD!!! Jag for upp ur sängen och rusade till köket. "Hur förklarar ni det här?" Frågade jag och visade tre likadana bilder på mig och Omar när vi sov och de hade tagit av oss täcket. De flinade stort och jag bara suckade och gick tillbaks till vardagsrummet.  Jag satte mig bredvid den sovande Omar och började pilla med hans hår, det var lite mjuksträvt och luktade gott. Efter att jag suttit och satt upp hans hår i små tofsar med mina minimala gummisnoddar som jag alltid hade med mig i ungefär tio minuter vaknade han. "Godmorron sötis" sa jag och log åt hans reaktion. "Godmorgon på dig också" sa han tillbaks och var på väg att dra handen genom håret av en inlärd vana. Jag fnissade när han kände de många tofsarna och log busigt mot mig. "Lollo, detta ska du få ångra" sa han lugnt, nästa sekund låg jag nerbrottad under honom och tjöt av skratt. De andra kom ut från köket och när de såg Omar började de asgarva och sprang fram och hjälpte mig brotta ner honom istället och demonstrera vart han var kittligast. Efter en timme eller så hade vi fått ut alla snoddar och fått i oss lite till godis sen igår. Jag sa att jag behövde gå och Omar följde mig till dörren. "Kan inte du komma ikväll igen" bad han. "Vi får se om jag kan fixa så att Liam går ut med Zingo, då skulle jag gärna komma igen" "Mmmen han kan komma också, Zingo alltså" "Gärna!! När ska jag komma??" "Gå hem och hämta honom nu så har vi hela dan på oss" sa han glatt.

Jag gjorde som han sa och en timme senare stod jag och Zingo utanför dörren igen och ringde på. Felix öppnade och ryggade tillbaks. "Ehhh... Bits han?" sa han nervöst. "Är du rädd för Zingo? Nejnej absolut inte, snällare hund får man leta efter" sa jag lite humoristiskt. Vi fick gå in och jag släppte ut hunden i trädgården för att inte Felix skulle svimma av rädsla. Jag satte mig i soffan och höll om Felix som var stelare än en pinne tills han gick ut i köket och skulle ta något att äta och dricka, Omar var inne i duschen och jag kunde höra honom sjunga ända ut hit. Jag hittade hans mobil i andra hörnet av soffan och tog den. hmmm... 1998? nej. 1211? nej. 3666? jaaaa. Jag kom in och gick in på kontakter, jag scrollade ner och tog de andra killarnas nummer, när jag kom till "L" såg jag mitt nummer med namnet Lovisa♥. Jag blev glad och la försiktigt tillbaka mobilen på samma ställe som jag hittat den på och gick till badrummet där Omar stod med bara en handduk runt höfterna och håret drypande blött som hängde ner i ansiktet. Han skrek till när han säg mig "Lollo, du skrämde mig riktigt där." Jag bara gick fram och kramade honom. "Nääää, nu är jag ju blöt!!" utbrast jag och kollade ner på min blöta tröja. "Ähh, Felix har så du kan låna" sa han och började kamma håret. Jag gick ut eftersom han antagligen skulle ta av sig handduken, vilket jag inte var så intresserad av att se. "FEEEEELIIIIIIX!!!" Ropade jag. "JAG BEHÖVER LÅNA TRÖJA!!" En tröja landade plötsligt rakt på mig och jag kollade upp. Där uppe stod Felix och log "Så ni har hånglat nu igen?" sa han med ett busigt leende. "Hahaha, jätteroligt, faktiskt." sa jag sarkastiskt och sträckte ut tungan åt honom. Jag gick in i gästrummet där jag var ensam och började ta av mig den blöta tröjan. Jag höll på att ta på mig den väldigt stora (wtf?!? har han bara gigantiska tröjor?) tshirten när Omar kom in. Jag märkte det inte förrens han kom och omfamnade mig, båda utan tröja. "Jag gillar dig" "Jag gillar dig också Omar" sa jag som i trans av hans djupa bruna ögon. Han böjde sig ner och kysste mig. Mjukt och sakta, utan tunga.  Min första riktiga kyss. Ja, jag var snart 14 och hade inte kysst någon. "Woaw woaw, vänta lite nu." det var Felix. "Ta det lite lugnt innan ni låser dörren tack, och Omar, hon är inte ens 14!!" det sista var ironiskt, men kinderna blossade ändå upp och jag drog på mig tröjan.

Jag gick hem vid fem och vi sa hejdå, för idag. Men fortfarande när jag skulle sova drog jag försiktigt med fingret över mina läppar...

----------------------------------

tack allihopa för att ni läser min berättelse, det betyder väldigt mycket!!

På gatorna i sthlm ( The fooo fanfic )Where stories live. Discover now