Capitolul 9

548 30 3
                                    

Au rămas depărtaţi de o parte şi de alta a patului, laptopul fiind la picioarele lor lăsând să se deruleze filmul 'Mr. Nobody'. Hope a fost torturată de el. Pe parcurs ce se desfăşura acţiunea ea era tot mai schimbată; mintea ei era, gândea atât de diferit.. Se gândea la toate lucrurile întâmplate acolo şi deşi ştia că nu se poate întâmpla nimic dintr-un film în viaţa reală, şi-a dat seama de două lucruri: că a greşit în legătură cu viaţa ei şi că a suferit singură, lucru de care era conştientă, dar nu voia să uite nimic din ce s-a petrecut.

Şi-a dat seama că trăia în trecut şi că nu voia să-l părăsească pentru a-şi continua adoleşcenţa. Şi-a pierdut atât de mult timp din viaţă.. Cert e însă.. că niciodată nu pierzi timp din acel ceva ce l-ai făcut; chiar dacă pentru tine nu înseamnă ceva acum, explica multe pe parcurs. Şi niciodată nu o să poţi compara un film cu viaţa reală. Niciodată. Pentru că un film îţi oferă tot ce viaţă nu poate; te lasă să trăieşti, să-ţi împlineşti visele ce în adevărata viaţă, viaţa ta mizerabilă, sunt doar trucuri. De aceea e aşa greu să alegi; pentru că nu ştii niciodată care va fi alegerea corectă.

Ea e supărată şi deprimată şi dacă ar fi uitat, poate după un timp ce s-a întâmplat, ar fi fost fericită. Poate ar fi aflat mai repede de sentimentele lui Harry şi acum ar fi fost cu el. Nu era o curvă, nu s-ar fi folosit de el pentru că ştia că l-ar fi iubit aşa cum a făcut cu Ben, dar era om şi trebuia, chiar trebuia să fie fericită. Nu se poate explica ce e în interiorul ei acum. O combinaţie de regret, uşurare şi luciditate, dar mai ales speranţă.

Când filmul s-a terminat ea încă era şocată de impactul ce l-a avut asupra ei şi Harry nu a întrebat-o nimic. A oprit laptopul, l-a pus înapoi pe birou şi a aşteptat reacţia ei. Acum era hotărâtă.

  ,,Trăieşti? Trăieşti cu adevărat? O să fii o persoană adevărată sau doar o să vegetezi pe lumea asta? Laşi rahatul ăla, nenorocitul ăla să te doboare? Doamne Hope, eşti aşa o incompetentă! Dacă nu o faci, nu o să mai simţi niciodată ce ai simţit acum. Fă-o! Descarcă-te! El e, el e puterea ta. Alege: o să continui să mori sau o să mergi cu el? Hai odată! ''

Conştiinţa ei o certă şi mişcându-se spre Harry, i-a luat mâna între ale ei, aşezându-se în genunchi şi privindu-l în timp ce vorbea:

- Am fost cu Ben şi el mi-a promis că nu o să se despartă de mine niciodată. A promis că mă iubeşte şi îmi aducea flori şi îmi cumpără lucruri pe care nu le acceptăm însă insistă. Mă ducea la film, în oraş, la mall ca să probez rochii şi se holba la mine cu dorinţa aia de a mă băga în cabina de probă pentru o partidă. Ştiam asta şi credeam că mă priveşte aşa pentru că sunt atrăgătoare. Într-o zi ne-am certat pentru că eu nu am vrut să o fac cu el, în propria mea bucătărie.. Nu ne-am mai vorbit o zi, a venit beat la mine acasă şi mi-a adus un filmuleţ, mai multe.. A insistat să mă uit atunci şi.. erau momente intime cu el şi alte feţe când le-o trăgea. La ultimul filmuleţ o făcea cu două şi mi-a strigat numele la sfârşit, a strigat că oricine e mai bun ca mine, în pat şi oriunde, chiar dacă ar face-o cu un băiat. Mi-a spus că sunt patetică, credula, că sunt proastă şi.. visătoare şi atunci am ştiut că m-a înşelat în tot acest timp. A încercat să mă dezbrace, să mă forţeze să o fac cu el şi atunci a intrat Louis. Nu ştiam că ştie unde locuiesc, dar l-a luat pe Ben de acolo. A doua zi m-a făcut de râs la liceu, ştii şi tu, toţi ştiu... Avea o prietenă.. cea mai bună prietenă, dar ea e în Bristol şi avea şi ea o situaţie dificilă atunci. Am încercat să îi spun ce s-a întâmplat şi înainte de asta mi-a spus că o să înceapă să vândă droguri cu un prieten şi să fumeze. Nu am mai încercat, am oprit orice contact cu restul, telefonul, Internetul, laptopul, tot. Ea era foarte importantă pentru mine, era aproape tot ce aveam şi când am aflat ce vrea să facă.. m-a distrus.. de tot..

Sweet and Dangerous | H.S. | ✔Where stories live. Discover now