39. Dylan

503 43 1
                                    

39. Dylan

" Ben je zeker dat je dit geen probleem vindt? " Sofia droogde, met een boos gezicht en met veel kracht, de borden af. Ze keurde me al de hele dag geen blik waardig. Na het gesprek met Melissa, was ze vertrokken. Terug naar haar eigen roedel. Ik hoorde haar om de paar dagen. Sofia zei dat ze mijn beslissing begreep en accepteerde. Ze wou ook niet dat ik mijn verantwoordelijkheid ontliep. Alleen had ik meteen gemerkt dat ze het niet leuk vond dat Melissa terug naar hier kwam. Haar vorige bezoek was nog maar een week geleden. Volgens mij wou ze gewoon niet geconfronteerd worden met Melissa en met de baby. En ze wou zeker niet dat ik meeging naar de gynaecoloog.

" Nee nee. Ik heb er echt geen probleem mee " Ze omklemde een glas met de handdoek en ik hoorde het bijna kraken. Ze was echt niet blij, maar dat wou ze niet laten merken. " Ga nu maar. Straks kom je te laat " Ze draaide haar rug al naar me toe. Eigenlijk wou ze zeggen ' ga nu maar, zodat Melissa snel terug weg is '.

Ik stapte naar voor en drukte een korte kus op haar wang. " ik kom zo snel mogelijk terug. " verzekerde ik haar. Ze draaide haar hoofd kort naar me toe en knikte, voor ze verder ging met afdrogen.

Melissa was al aan het wachten bij de gynaecoloog. Ze zat op één van de stoeltjes en was duidelijk wat onzeker. Ik legde mijn hand kort op haar arm als begroeting. Daarna ging ik zitten op de stoel naast haar. " Hoe voel je je? " vroeg ik haar. Mijn oog viel op de twee bodyguards tegenover ons. Ze keken beiden in een magazine, maar ik merkte meteen dat ze aan het luisteren waren naar ons gesprek. Stan was er opnieuw niet bij. Ik was niet van plan om het daarover te hebben.

" Ik heb me al beter gevoeld. " zei ze eerlijk. " De reis heeft me wat vermoeid " Ik herkende de hint in haar woorden meteen. Ze wou hier blijven overnachten. Eigenlijk kon ik dat niet weigeren. Sofia zou wel niet blij zijn. Onze relatie begon eindelijk wat beter te gaan en nu was ze jaloers op Melissa. Ik wist niet hoe ik daarmee om moest gaan.

" Als je wil kan je hier blijven overnachten " zei ik. Ze draaide haar hoofd, met een verbaasde uitdrukking, naar me toe. Ze had niet verwacht dat ik het ook echt zou voorstellen. Ze wou er iets over vragen, toen de dokter ons net binnen riep.  


A/N: Laat zeker weten wat jullie ervan vinden :D

Vote/Comment/Follow

Double MateWhere stories live. Discover now