21. Dylan

697 70 5
                                    

21. Dylan

Ik had Melissa een nietszeggend antwoord gegeven. ‘ Op een paar maand of een paar jaar komt het toch niet aan? ‘. Gelukkig had ze niet door dat ik eigenlijk helemaal geen kinderen wil met haar. Niet meer, beter gezegd.
Mijn hand wreef over mijn gezicht. Hoe lang zou het nog duren voor we eindelijk een positief antwoord kregen? Hoe lang zou het nog duren voor ik eindelijk Sofia aan mijn zijde kon hebben? Alsof mijn gebeden aanhoord werden, kwam Noah binnen.

“ Ik wil weten wat hier allemaal aan de hand is. “ Ik rolde met mijn ogen en leunde achteruit op mijn stoel. “ Ik heb toch gezegd dat het je zaken niet zijn. Het is iets privé “ bromde ik. Noah kwam naar me toe en zette zijn handen op mijn bureau.

“ Ik weet dat je op zoek bent naar Melissa’s mate. Ik wil alleen maar weten, waarom. Misschien kan ik je dan wel helpen. “ Ik was even in tweestrijd. Ik wou niet dat iemand me hielp. Ik wou niet dat iemand wist wat er gaande was. Langs de andere kant, ik kon het niet blijven opkroppen.

“ Ik heb mijn mate ontmoet. “ mompelde ik. “ En nu zit ik dus met een mate en met een luna die niet mijn mate is “ Noah grinnikte even. “ Jij zoekt ook altijd de problemen op “ zei hij. Hij leunde wat meer naar voor. “ Wel, dan heb ik goed nieuws want Melissa’s mate heeft je een mail gestuurd “

A/N: Laat zeker weten wat julie ervan vinden :)

Vote/Comment/Follow

Double MateWhere stories live. Discover now