23. Dylan

684 67 7
                                    

23. Dylan

Vandaag was de dag. Melissa’s mate, Stan, zou vandaag aankomen bij de roedel. Eigenlijk voelde ik me ontzettend nerveus. Ik was nerveus voor Melissa’s reactie, maar vooral het feit dat ze elkaar al hadden leren kennen maakte me ongerust. Waarom had ze hem niet geaccepteerd?
Ik ijsbeerde in mijn bureau en wachtte gespannen tot Noah me kwam halen. Dan was Stan hier. Nog heel even geduld en dan kon ik eindelijk naar Sofia toe gaan.

Er werd op de deur geklopt. Ik beende ernaartoe en opende hem. Tot mijn spijt was het Melissa. Ik zette een stap opzij zodat ze binnen kon. “ Waarom ben je zo zenuwachtig? “vroeg ze me. Ze had helemaal niet door dat het vandaag een belangrijke dag was.
Heel even was ik van plan om een excuus te verzinnen, maar toen stond Noah in de deuropening. Zijn ogen gingen van mij naar Melissa en terug naar mij, alsof hij zo iets wou zeggen.
“ Ik moet iets opbiechten, Melissa. De echte reden waarom ik zo raar doe is het feit dat ik op zoek ben gegaan naar je mate. Je echte mate. En hij is hier nu. “ Nog nooit had ik Melissa zo zien kijken. Het bloed verdween uit haar gezicht. Haar mond hing een beetje open.

“ Maar waarom? “ Ze pakte mijn t-shirt vast. “ We zien elkaar toch graag? We hebben elkaar geaccepteerd. Waarop wil je me dan koppelen aan mijn mate? “ Opnieuw kon ik haar vraag niet beantwoorden, want we hoorden opnieuw voetstappen.
Een man, een paar jaar ouder dan mij, stond naast Noah in de deuropening. Zijn ogen waren gefixeerd op Melissa. Langzaam zette hij een aantal stappen vooruit, om haar vast te kunnen pakken. “ Blijf uit mijn buurt! “ Ze sloeg met haar armen om haar heen, om hem zo op afstand te houden.

Daarna keek ze terug naar mij. “ Ik zeg dit één keer. Ik zie Dylan graag en ik ga hem niet inruilen voor deze … hugh. Ik wil hem nooit meer zien. Laat hem weggaan! “ Ze schreeuwde het laatste deel en keek naar Noah,alsof ze hem zo een bevel gaf. Ze was dan wel zijn Luna, maar hij keek toch naar mij. Toen er niet meteen iets gebeurde stompte ze weg en liet ons alle 3 met open mond achter.

Wat was hier in godsnaam gebeurd daarnet? Stan leek te merken wat ik dacht, want hij zei: " Volgens mij heb ik een aantal vragen te beantwoorden"

A/N: Net toen iedereen dacht dat Sofia en Dylan eindelijk samen konden zijn, steekt Melissa er een stokje voor.

Aangezien Melissa Dylan al geaccepteerd heeft, is haar matebond met Stan verzwakt. Vanaf het moment dat ze elkaar zouden aanraken zou die opnieuw aangewakkerd worden. Daarom ook dat Sofia en Dylan een echt ' mate ' moment hadden in het begin. Dat is ook gebeurd bij Melissa en Stan, maar nu is hun matebond dus verzwakt.

Laat zeker weten wat jullie ervan vonden :)

Vote/Comment/Follow

Double MateWhere stories live. Discover now