36. Sofia

518 48 3
                                    

36. Sofia

Enkel Melissa en ik bleven over in de kamer. Dylan was gevlucht, terwijl Noah achter hem aan liep. Om de één of andere reden was ik nog redelijk kalm. Ik geloofde Melissa gewoon niet. Ze kon onmogelijk zwanger zijn van Dylan. Toch?! " Je liegt " siste ik. We stonden alle twee aan de andere kant van de kamer. Zoveel mogelijk ruimte tussen ons in, alsof ze zelf wist dat ik toch alles in staat was. Dylan was mijn mate nu en mijn wolf was er allesbehalve blij mee dat een andere vrouw beweerde de moeder van zijn kinderen te worden. Dylan en ik waren nog niet hecht, maar zelfs dan was ik al beschermend over hem.

" Ik zou willen dat ik aan het liegen was, Sofia " mompelde ze. Ze zette een stap dichterbij. " Hoe denk je dat ik me voel? Hoe Stan zich voelt? " Ik gromde en pakte mijn haren vast. " Ik geloof je niet. Dit kan niet. Je blijft ons leven kapot maken! " gromde ik. Ik had er echt genoeg van. Het liefst van al pakte ik haar bij haar haar en gooide haar het huis uit. Alleen kon ik dat niet maken. Als ze de waarheid sprak dan kon ik dat niet maken tegenover Dylan. Het was zijn kind en hij zou niet willen dat het vermoord werd.

" Ik wil Dylan niet van je afpakken ,Sofia. Ik wil alleen maar dat hij me helpt zorgen voor dit kindje. Dit kindje mag niet opgroeien zonder een vader. " Ze probeerde me medelijden te laten hebben met haar. Daar slaagde ze niet in. Ik haatte haar. Ik voelde niets anders. " Maak het desnoods wijs dat Stan de vader is. Het kan me niet schelen wat je doet, zolang je ons erbuiten houdt. " Hoe langer ik bij haar in de buurt was, hoe bozer ik werd. Als ik hier nog lang zou blijven staan, zou ik haar iets aandoen.

" Mijn huis uit. Nu! " Ik wees met een trillende vinger naar de deur. Ze deed bijna meteen wat ik vroeg. Ze wist ook wel dat ze me nu niet bozer moest maken. Ze verliet het huis en ik kon eindelijk op adem komen. Ik probeerde mijn ademhaling terug onder controle te krijgen. Niemand had er nu iets aan als ik de controle over mezelf zou verliezen. Zodra ik terug rustig was, ging ik op zoek naar Dylan en Noah. Dylan had me nodig nu en ik moest er alles aan doen om hem te kunnen helpen.  


A/N: Laat zeker weten wat jullie ervan vonden :D

Vote/Comment/Follow

Double MateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu