17. Sofia

762 70 2
                                    

17. Sofia

Ik tikte met mijn voet op de vloer. Gelukkig had ik een kleine badkamer naast mijn eigen kamer, zodat Dylan niet de hele gang door moest. Het was ondertussen al een uur of 9. Iedereen was al wakker. Mijn hersenen waren druk bezig om een excuus of verklaring te verzinnen.

De mindlink tussen mijn wolf en ik, had ik voorlopig geblokkeerd. Ik was verschrikkelijk kwaad op haar. Dankzij haar zou de matebond nu nog sterker zijn en ik had nu al moeite om tegen een zwakkere band op te kunnen.

Dylan was eindelijk klaar in de badkamer. Volledig gekleed en met nat haar kwam hij naar buiten. " nu het moeilijkste ... hoe krijg ik jou hier weg " zei ik. Ik wou echt niet dat iemand hem zag. Dat zou alleen maar voor problemen zorgen.

Uiteindelijk konden we niet anders dan het erop te wagen. Ik keek of de kust veilig was en loodste hem dan naar de rand van ons terrein. " Ik hoop dat ik je nu echt niet meer terug zie. " mompelde ik en draaide me al om, om weg te gaan.

Zijn hand pakte mijn pols vast en trok me opnieuw naar hem toe. Voorzichtig en snel duwde hij een kus op mijn lippen en deed daarna een stap achteruit. " Ik vrees ervoor " zei hij, doelend op hetgene ik daarnet gezegd had. Daarna liep hij joggend weg. De rest van de weg zou hij waarschijnlijk afleggen als wolf. Niet dat mij dat veel kon schelen. Ik wou alleen maar dat hij zo snel mogelijk weg was.

Net toen ik dacht dat niemand Dylan had opgemerkt hoorde ik Levi's stem in mijn hoofd. Waarom komt er een hele sterke Alfa geur uit jouw kamer? 

A/N: Een kleiner hoofdstuk, maar wel met een cliffhanger :p Waarschijnlijk komt de volgende pas woensdag, omdat het dinsdag 1/11 is ;)

Vote/Comment/Follow

Double MateWhere stories live. Discover now