10. Sofia

872 67 4
                                    

10. Sofia

Mijn gezicht lag in het kussen. Ondertussen was het al helemaal nat door de tranen. Mijn lichaam kon het niet aan om dicht bij hem in de buurt te zijn. Om hem te horen praten. Om hem recht voor me te hebben, maar te weten dat hij nooit van mij zou zijn. Ik wou hier zo snel mogelijk weg. Zodra Levi terug was, en het meisje had bevrijd, wou ik terug naar huis gaan. Ver uit Dylan's buurt. Dan kon hij rustig verder gaan met zijn Melissa.

Ik walgde van dat meisje. Ze had mijn mate van me afgepakt, maar langs de andere kant was het vooral Dylan's fout. Hij was diegene die het toegelaten had. Hij had voor mij moeten vechten. Moeten wachten tot we mekaar zouden zien. In plaats daarvan had hij één of ander excuus om een andere mate te zoeken. Wie deed dit zijn mate nu aan?!

Levi had gemerkt dat ik vreemd deed. We kenden mekaar ook al zo lang, dat we bijna geen geheimen meer hadden voor mekaar. Gelukkig had hij er niet teveel naar gevraagd. Ik had ook geen zin om over Dylan te praten. Ik wou gewoon naar huis. Zo snel ik kon. Hoe langer ik hier bleef, hoe meer ik in de verleiding kwam om naar hem toe te gaan. En ik wou geen domme dingen doen.

We hebben haar, Sofia! Nog nooit was ik zo blij om Levi's stem in mijn hoofd te horen. Ik zette me langzaam wat rechter en veegde mijn tranen zo goed mogelijk weg. Pas toen ik er weer redelijk goed uitzag, ging ik naar buiten. Levi stond buiten te praten met Noah, die blijkbaar de bèta was, en Dylan. " Dan kunnen we terug naar huis. " zei ik en voegde eraan toe: " We willen haar zo snel mogelijk terug brengen naar haar moeder "

Ik liet geen ruimte voor een antwoord. Ik pakte het meisje al op en stompte ermee weg, nadat ik Noah en Dylan de hand schudde. " We moeten nog voor het donker terug zijn, Levi " spoorde ik hem extra aan. Mijn wolf bleef maar smeken om naar Dylan toe te gaan. Om hem te omhelzen. Het koste me veel moeite om me normaal te blijven gedragen. Dylan leek er weinig tot geen last van te hebben. Of hij kon het, net zoals mij, goed verbergen. We keken mekaar kort nog aan, voor ik me omdraaide en met Levi en het meisje terug het bos in ging.   

A/N: Laat zeker weten wat jullie ervan vinden :)

Vote/Comment/Follow

Double MateWhere stories live. Discover now