6. Varför?

147 4 5
                                    

Jag sa att jag mådde bra men jag var lite snurrig. Sen somnade jag med huvudet mot hans rygg.
-------------------------------------
Jag öppnade ögonen och där stod alla 6 och väntade på att jag skulle vakna. När jag såg att de var oroliga så försökte jag sätta mig upp men jag var tvungen att hålla för mitt huvud för att det gjorde ont.

"Nej ligg ner du borde vila" sa J-Hope och drog ner mina axlar mot sängen.

"Bar du mig ända hit, förlåt det måste ha varit jobbigt?"

"Det var bra att jag gjorde det, du fick en hjärnskakning"

Det dunkade till i mitt huvud. Jag märkte att jag kunde röra mitt andra ben, de måste ha tagit av gipset från benet. Då har iallafall något bra hänt.

"Ni bör gå hem nu era föräldrar är nog oroliga, jag mår bra ni kan gå" sa jag och försökte ge dem ett leende.

"Nejdå vi kan stanna, och Suga ser ut att ha det hemtrevligt" sa Rap Monster och pekade på Suga som låg och sov i en säng bredvid.

"Haha, har han somnat"

"Ja, han lade sig så fort vi fick komma in" sa Rap Monster.

Jag log, de hade varit vid min sida ända tills jag vaknade. Jag kände något inombords som jag inte känt på länge, varm. De var med mig länge och det började bli sent.

"Men vem skulle göra något sådant" sa Jin.

"Det är ingen fara, jag mår bra så det är inte viktigt vem som gjorde det" sa jag.

"Men är du inte nyfiken över vem som gjorde det, de gjorde det klart och tydligt med meningen!" sa Jungkook och började bli frustrerad.

"Lugna dig Jungkook, det är väl ändå värre att veta vem som skulle vilja skada en och har något emot en" sa jag och Jungkook tittade på mig. "Hur kan det vara bättre att inte veta vem som vill skada dig?" sa han och jag kunde se att de andra också såg förvånade ut. "Jag tycker det är bäst att inte veta, så att man inte blir sårad om det är någon man verkligen litar på som sviker en"

De verkade fortfarande inte riktigt förstå hur jag tänkte men de accepterade att jag inte ville veta. Det värsta är om man litar på en person och det är de som skadar en. Man känner sig lurad och hjälplös, det går inte att lita på folk inte ens de av samma kött och blod.

Jag tittade på klockan och såg att det var väldigt sent, jag sa åt dem att gå hem. De väckte Suga och gick ut, jag kunde se att de var trötta. Jag försökte sova men jag hatar verkligen de vita väggarna i sjukhusen! Eftersom att jag inte kunde somna så försökte jag gå igenom i mitt huvud. "Varför skulle någon vilja skada mig?" mumlade jag. Jag kom inte på varför så jag bara vände mig om och försökte sova. Jag tog min ipod och lyssnade på ett par låtar tills jag somnade.

.................................

"Ah, neej!!" , "AHH!"

"Vad gör du!! Sluta!!" "Vad var det jag gjorde fel.. FÖRLÅT!!"

 FÖRLÅT!!"

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.
Vänskap och så mycket mer (COMPLETED)Där berättelser lever. Upptäck nu