36.Bölüm "Romeo&Juliet"

8.1K 404 126
                                    

Merhaba :) Geçte olsa geldim. Biliyorum uzun zamandır bölümler hep geç geliyor ama inanın elimden geleni yapıyorum erkenden yazıp ekleyebilmek için.  ^-^ 

Beni beklediğiniz,hikayeme destek olduğunuz için teşekkür ederim. Oylarınızı, yorumlarınızı benden ve hikayemden eksik etmeyin ♥ 

Bölümlerde kurguyu değiştirmeyen birkaç düzenleme yapacağım haberiniz olsun canım okuyucularım. Bildirim gelirse yeni bölüm sanıp heyecanlanmayın :)

Bu bölüm kızların baloda giydikleri kıyafetler 

 Ben çok beğenerek seçtim elbiseleri bakalım sizler beğenecek misiniz? :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

 Ben çok beğenerek seçtim elbiseleri bakalım sizler beğenecek misiniz? :)


Hatam,kusurum,eksiğim varsa affola

Rüyama ortak olun ;)

^^


Naz merdivenlerinden indiği uçağa dönüp kısa bir bakış atarken hala nasıl İstanbul'a geldiklerini düşünüyordu. Hilal'in eve gelip 'İstanbul'a baloya gidiyoruz' demesinden sonra bunun bir şaka olmadığını anlaması kısa sürmüştü. Hilal'in eski büyükelçi babasının düzenlediği balo için hep birlikte İstanbul gelmeleri ise sadece 3 günlerini almıştı. Naz durumun gerçekliğini ise havalimanında onları karşılamaya gelen adamın son model arabasını görünce anladı.

"Hilal'in sahte hayatına hoş bulduk!"

Biraz ileriden yürüyen Hilal Naz'ın bu dediklerini duymazken Naz'ın huzursuzca mırıldandıklarını duyan Ersin kaşlarını çatarak ona döndü.

"Ne demek istiyorsun Naz?"

Naz sakince Ersin'e bakıp derin bir nefes alırken kafasını iki yana sallayarak lüks arabaya bakıp tekrar mırıldandı.

"Görürsün birazdan."

Ersin Naz'ın söylediklerine anlam vermeye çalıştığı sırada Emre'nin sesi duyuldu.

"Ohaaaa bu araba daha Türkiye'ye gelmedi lan!"

Hilal sakince gülümserken Emre'ye döndü.

"Zaten yurtdışından alınmıştır emin ol."

Hilal'in sakinliğine Naz hariç herkes şaşırıp kalırken lüks arabadan inen adamla herkes olduğu yerde kaldı. Hilal gülerek arabadan inen adama yaklaştı.

"Varan Bey?"

Arabadan inen genç ve yakışıklı bir adam Hilal'e sarılıp bir anda döndürmeye başladı. Banu şaşkınlıkla açılan gözlerini Hilal ve ona sarılan adamdan çekmezken mırıldandı.

"Yuhh insan mı arkadaş acaba?"

Naz burukça gülerek kafasını iki yana salladı. Emre ise sinirle Banu'ya bakarken Banu omzunu silkti. Mustafa Hilal'i yere bırakıp ondan ayrıldıktan sonra Naz'a dönüp ona da sarıldı. Bu sarılma ve adamın Naz'a olan hitabı en çok Oğuz'u şok etmişti.

KALP ZAMANIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin