26.Bölüm "Mektup..."

8.6K 413 94
                                    

Merhabalaar ben geldim hemde yepyeni bir bölümlee ^-^ Umarım beğenirsiniz.. iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum...

Multide bölüm şarkımız var... Aşağıya bir yerlere de Naz ve Oğuz'u bırakıyorum ;)

Hatam,kusurum,eksiğim varsa affola...

Rüyama ortak olun ;))

 "Seviyorum derken hep özlüyorken 

Şimdi neden bana yabancısın sen "

  Ümit Besen-Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi? (feat. Pamela)  


^^

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

^^

5-6 yaşlarında bir kız çocuğu bize doğru koşarken Merve gülümseyerek gelen kız çocuğuna kollarını açtı. Minik kız anne diyerek Merve'nin boynuna sarıldığında Emre hariç hepimiz şaşkınlıkla bakıyorduk. Merve kucağındaki kızıyla bize döndüğünde minik kızın annesine benzerliği dikkatimi çekti. Annesinin kucağında bize gülümseyerek bakan kız Emre'yi görünce gülümsemesi daha da büyüdü. Sahte bir kızgınlıkla annesine dönen minik kıza bakakaldım.

"Emre dayım da buradaymış. Anne niye söylemedin bana?"

"Mahkememiz vardı güzelim o yüzden."

Annesinden gerekli cevabı alan minik hepimize tek tek baktı. Gözleri Oğuz ve Ersin'in arasında gidip gelirken söyledikleri hepimizi kahkahaya boğdu.

"Anne bu abinin gözleri kapkara bu abinin de yanağında çukurlar vaaar."

Ersin'in koyu renk gözlerine ve Oğuz'un yanağındaki gamzelerine hayretle bakan küçük kız çok tatlıydı. Benim keyfimi asıl yerine getiren ise Merve'nin evli oluşuydu.

"Evli olduğunu bilmiyordum Merve."

Merve'nin söylediklerimle yüzü düşerken hemen kendini toparlayıp kendinden emin bir şekilde gülümsedi.

"Evli değilim Naz bekar bir anneyim ben..."

Kurduğu cümleden sonra kızına daha sıkı sarılan Merve'yi görünce yanlış bir şey söylediğimi anladım. Gözlerim Emre'ye kayarken onunda yüzünde sıkıntılı bir ifade vardı. Neler olduğunu bilmesem de durumu toparlamak istedim. Merve'ye bir adım yaklaşıp elimi koluna koydum ve kucağındaki kıza döndüm.

"Merhaba canım benim adım Naz. Senin adın ne?"

"Benim adım da Pelin. Ben 6 yaşındayım biliyor musun?"

Pelin'in küçük parmakları ile yaşını gösterişine gülerken gözlerim Merve'ye takıldı. Gözlerimden neler olduğunu bilemesem de ondan özür dilediğimi anlamasını istedim. O da sanki içimden geçenleri anlamış gibi gülümsedi. Anlatmak istediği şeyler var gibiydi. Biz Merve'yle birbirimize bakarken Emre Pelin'i kucağına aldı.

KALP ZAMANIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin