25.Bölüm "Anne?!.."

9.1K 414 108
                                    

Merhabalaar :) Yeni bir bölümle karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz.. İyi kötü tüm yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum ^-^


Hatam,kusurum,eksiğim varsa affola...
Rüyama ortak olun ;)

Rüyama ortak olun ;)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

^^

Naz

İçimde hatta tamda göğüs kafesimin altında hissettiğim yakıcı his tüm bedenimi etkisi altında alırken gözlerimi bana doğru gelen iki kişiden hiç ayırmadım.

Genç kadın dalgalı kısa koyu kahverengi saçları, şık bir etek ceket takımı ve ayağındaki topuklu ayakkabılarıyla kendinden emin bir şekilde Oğuz'un yanında bana doğru yürüyordu. Baştan ayağa kadını süzerken bana yaklaştırdıklarını fark edince içimdeki hissi yok saymak adına derin bir nefes aldım. Duruşumu dikleştirip çantamı daha sıkı tutarken Oğuz ve avukat hanım yanıma ulaştı.

Oğuz gülümseyerek bana bakarken ben sadece kadına bakıyordum. İçimdeki yakıcı his kadını yakından görünce daha da büyüdü. Bu anlamsız his bir anda tüm mantığımı ele geçirdi. Sakinleşip kadınla tanışmak yerine saçına yapışıp yolmak istediğimi fark ettim. Düşündüklerimin saçmalığına şaşırırken Oğuz bizi tanıştırma görevini üstlendi.

"Naz bu Ruken'in yeni avukatı Merve Hanım."

"Tanıştığıma çok memnun oldum Naz hocam. Oğuz yolda yaptıklarını biraz anlattı. Gerçekten büyük bir cesaret.."

Adının Merve olduğunu öğrendiğim avukat hanımın uzattığı elini sıkarken bir yandan içimdeki yangını yok saymaya çalıştım. Buna engel olan ise Oğuz'dan bahsederken hiçbir lakap kullanmadan rahatça adını sarf etmesi oldu. Derin bir nefes alıp gülümsemeye çalışarak avukatın elinden elimi çektikten sonra kendime gelebilmek için tüm duygularımı bastırmayı denedim.

"Bende memnun oldum.. Yalnız biz Hamit beyle görüşmüştük emniyette bir anda neden avukat değiştirdik hiç anlamadım."

Cümlenin sonunu Oğuz'a bakarak söylediğim çünkü bu durumun açıklamasını yapmasını istiyordum. İçimde giderek büyüyen yangına sebep olan bu kadının neden burada olduğunu öğrenmek için bir açıklama bekledim. Açıklama Oğuz'dan değil Merve hanımdan geldi.

"Hamit beyle ben görüşüp davayı üstlenmek istedim. Ruken için kadın bir avukatın daha yararlı olacağını düşündüm."

Gözlerim Merve'nin kahverengi gözlerini bulurken haklı olduğunu biliyordum. Ruken için böylesi daha kolay olacaktı. Ama benim için aynı şey geçerli değildi. Merve adliyeye dilekçeyi teslim etmek için ayrılırken bizde yakınlarda bir kafeye oturup onu beklemeye başladık. Oğuz siparişlerimizi verdiğimizden beri tek kelime etmezken ben bu sessizlikten yararlanıp içimdeki duyguları sorgulamaya başladım.

KALP ZAMANIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin