16.Bölüm " Günef'im..."

11K 534 96
                                    

Merhabalaar :) Sınavlarım bitince hemen bölümü yazıp sizlerle paylaşmak istedim. Umarım keyifle okursunuz. Oylarınız ve yorumlarınız benim için çok değerli lütfen eksik etmeyin :))

Bu bölüm iki bin olan okunma sayımıza gelsin... Hepsi sizin sayenizde güzel okuyucularım rüyama ortak olduğunuz için teşekkür ederim :))

Bölüm şarkımız multide ;)

Hatam,kusurum,eksiğim varsa affola...

Rüyama ortak olun ;))

^^^

 "Unutmak ne zor bir kelime

Hele bir de sevdanın yükü üzerindeyse"

Deniz Seki/Aşk



Oğuz'un gittiği günden beri huzursuzca daldığım uykuların birinden daha uyandığımda derin bir nefes aldım. Bütün gece rüyalarımda Oğuz'u kanlı üniformayla görmüş nefesim kesilerek uykularımdan uyanmıştım. Aklım onun nasıl olduğuyla meşgulken uyumak zaten çok zor geliyordu günlerdir. Ama bu sabah gördüğüm kâbuslar yüzünden içimde ayrı bir karanlıkla uyandım.

Sabahın erken saatlerinde uyanmışken kızlara kahvaltı hazırlayıp kafamı dağıtmak istedim. Sofrayı hazırladıktan sonra kızları uyandırırdım ve kahvaltıya başladık. Boğazımdan bir lokma bile geçmiyordu sanki. Beni idare edecek bir kaç lokma yedikten sonra hazırlanmak için odama geçtim. Üzerime kalın bir kazak altıma da kadife bol paça bir pantolon giyerek saçlarımı her zamanki gibi at kuyruğu yapıp montumu alarak odamdan çıktım. Ayakkabılarımı giyerken kızlara ilçede işim olduğu yalanını söyledim. Biraz kafamı toplayıp içimdeki karanlığı dağıtmak için yalnız başıma dolaşmak için erkenden evden çıktım.

Tam merdivenlerden inerken gelen kapı sesiyle başımı kaldırıp onu gördüm. Rüyamda gördüğümün aksine temiz, koyu yeşil üniformasının üzerine giydiği siyah montla tam karşımda duruyordu. O an hissettiğim tek şey günlerdir ilk defa nefes aldığım oldu. İçimden gelen sevinçle ne yüzümdeki gülümsemeye ne de koşup ona sarılma isteğine dur diyebildim. Giderken yapamadığı yapıp ona sıkıca sarıldım.

Derin aldığı nefeslerinin sesini duydum sadece

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Derin aldığı nefeslerinin sesini duydum sadece. İlk defa her şeyi unutup yaşadığı için şükrettim. Bana ne yaparsa yapsın kalbimi ne kadar kırarsa kırsın gelmiş olması tüm kırıklarımı, kızgınlıklarımı bir anda silip attı. Ne kadar zaman geçti bilmeden içimden geçenleri mırıldandım.

"Gelmişsin, iyisin çok şükür..."

"Geldim ama iyi değildim. Sen sarılınca iyi oldum. Sen sarılınca geçti her şey..."

KALP ZAMANIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin