Korkma Ben Varım

4.2K 289 31
                                    

O kadar özel o kadar güzel bir geceydi ki hiç bitmesin istedim. Sevdiğim adam günler sonra kavuşmuştum. Kollarında uyuyor olmak o kadar güzel ki. Kokusu öyle zarif ve o dünyalar kadar para verip aldığımız parfümlere bin basanlardandı. Her sarılışında kaburgalarım kırılacak gibi hissetsem de gene de beni hiç bırakmasın her sarılışında daha da çok sıkı sarılsın beni hiç bıraksın istemiyordum. Ama bu böyle daha nasıl devam edecekti ben bilmiyorum. Başımız beladan kurtulmuyordu ki. Ya bana ya ömer'e  yada ayaza biri musallat oluyor kavga çıkıyordu. 

Artık ömer ile ciddi ciddi bu konuyu konuşmanın zamanı gelmişti. Daha önce bu konuyu konuşmak istemiştim ama konuyu açmamak üzere kapatmıştı. Bir çocuğumuz olacaktı ve ben artık onu düşünmek zorundayım. 

Yavaşça hareket edip biraz doğruldum ve ömer'i izlemeye başladım. Uyurken bir insan bu kadar masum olabilir mi? Oluyor işte. Çok güzel şahane bir adam ama uyurken. Uyanıkken huysuzun teki. Şaka şaka o benim şansım. İlk başlarda istemiyordum onu çok şey yaptım ikimizin de hataları oldu ama şimdi çok güzel bir noktaya geldik. Bir çocuğumuz olacak okuluma gitmeme izin veriyor hatta yeri geldiğinde beraber ders çalışıyoruz. Ömer o kadar güzel bir insan ki ta ki damarına basılana kadar. 

Damarına basıldığında benim tanıdığım adam gidiyor daha önce hiç görmediğim en korkunç korku filmi yapılsa dünya çapında ödül alabilecek kapasiteye geliyor. Seviyorum ama ne yapayım vahşi sevgilim benim.. 

Sakalları uzamıştı ve ben ömer'in sakallarını sevmeyi çok seviyordum. Hani derler ya bir erkeğin makyajı sakalıdır diye heh işte bu ömer için geçerli değildi. Sanki uzun sakal sadece ömer'e daha çok yakışıyordu. Ben ömer'i çok sevdiğim için başka bir erkeğe yakıştıramıyordum. Yavaşça elledim sakallarını. Diken diken olması gerekirken yumuşacıktı. Tam elimi çekecektim ki ''sen beni hep böyle sev'' diye mırıldandı ömer. 

Eşek ne zamandır uyumuyordu ki bu? Ay bütün dediklerimi duydu mu acaba? ''sen uyumuyor muydun aşkım?'' diye sordum. Bir gözü kapalı bir gözü yarım açarak ''cıks uyumuyordum. Çok hareketli bir konuşan bir karım olduğu için uyuyamadım'' demez mi. ''Eşek'' diye bir tane vurdum. Güldü, kıkırdadım. İşte benim hayalimde böyle başlıyordu ya. ''hiç uyumadım ki ben seni seyrettim sonra sen kalkınca uyuma numarası yaptım bakalım ne yapacaksın diye ama neler dedin neler. Huysuzmuşum ya ben?'' dedi hafif kızmış gibi bakıp bıyık altından gülerek. 

''Ya ömer demesene öyle'' dedim ama ömer daha da konuşmaya devam etmişti. ''Ah be hatun kocanı çok iyi çözmüşsün ama bir şeyi söylerken unuttun'' dedi. Biraz düşündüm ne unutmuş olabilirdim ki? Bulamayınca ''neyi unuttum?'' diye sordum. Avuç içine başımı alıp öptükten sonra ''Hani benim bir damarım varmış ya hah işte o sensin'' dedi. Afalladım ben miyim? ''Ben miyim?'' diye sordum. Güldü. ''Yok alev'' demez mi? Çarşafı vücuduma sarıp bir tane geçirdim ''ne demek alev! Alev kim?'' diye sordum. 

Ömer kahkaha atarak ''yapma defne dur şaka yapıyorum benim senden başka kimim var be hatun?'' diye sordu ömer. O an bir de hamilelik hormonları derken ömer'i boğazlayabilirdim. Şaka yaptığını söyleyince bir duruldum. Hayır hamile bir kadına böyle şakalar yapılır mı? Yapılmaz! 

''Böyle şaka mı olur ömer? Valla boğacağım seni!'' dedim. Gülmeyi geçti kahkaha atmaya başladı. Beni kendine çekip elini karnıma götürerek ''siz benim can noktamsınız benim her şeyimsiniz sakın aklına bile getirme güzelim'' dedi. Gözlerimi kısıp gözleri ''hele bir gelsin o gözlerini oyarım senin!'' dedim. Gülerek sıkıca sarılmıştı bana. 

''Ömer sana bir şey söyleyeceğim'' dedim sessizce. Ömer kaşlarını çatarak ''hadi iste bakalım ne isteyeceksin'' dedi bu seferde. Ömer hemen anlıyordu beni artık. Direkt söyleyeceğim hiç oyalanmadan kendimi geri çekerek göz hizasında gözlerimiz birleşince ''ömer bu işlere devam etmeni istemiyorum'' dedim. Uzunca bir süre öyle kaldık. O bana baktı bende ona. Ciddi olduğumu anlayınca ''korkma ben varım'' dedi sadece. 

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin