God has a plan... [Louis Tomlinson ]

259 18 4
                                    

Sedím tu, pri nemocničnej posteli, vedľa mňa v kresle spí schúlená, naša dva a pol ročná dcérka Lily. V ruke držím zatiaľ nehybnú ručičku mojej spiacej manželky Amandy. Manželka. Toto slovo už vo mne dnes, presné štyri roky evokuje ten najšťastnejší deň v mojom živote. S Amandou sme sa spoznali pred 8 rokmi, keď prišla na našu autogramiádu. Nebola našou fanúšičkou, tou bola jej sestra Christy, ale ona mala len 12 rokov a na rozdiel od nej, jej 20 ročná sestra sa aj napriek zákazu rodičov vytratila na pár hodín z domu. Jeden pohľad mi stačil na to, aby som vedel, že ona je tá, s ktorou budem po zvyšok života. Jej však nestačili ani tri rande a až na tom štvrtom mi dovolila ju pobozkať. Neberte to tak, že som nechcel aj skôr, ale Amanda je zo silnej kresťanskej rodiny a inú ako Božiu lásku doposiaľ nepoznala. Jej rodičia preto prísne zakazovali jej sestre, aby nás zbožňovala. Amanda v Boha nie len verí, ona s ním aj žije.

Chodili sme spolu tri a pol roka, kým som ju požiadal o ruku. Nemal som nad čím rozmýšľať, miloval som ju rovnako ako aj teraz. Vlastne teraz ju milujem ešte viac. Asi si domyslíte, že jej rodičia ma vôbec neschválili. Mysleli si, že Amandu beriem len ako zábavu, ktorá ma čo chvíľa prejde a oni chceli pre svoju dcéru veriaceho chlapca so stálym zamestnaním. Áno, fakt, že som spevák ich ešte viac odrádzal, ale ja som ich presvedčil o tom, že som dobrý chlapec pre Amandu a ľúbim ju viac ako svoj život.

Naša svadba bola malá, v kostolíku neďaleko Rugby, kde Amanda vyrastala. Moji rodičia ma k viere nikdy neviedli, bol som síce pokrstený, ale to len preto, aby ich ľudia neobhovorili. Amandiny rodičia by nikdy nezniesli fakt, že by sa ich dcéra nevydala v kostole, tak som za 2 mesiace prijal Sviatosti zmierania, prijímania a aj birmovania. Spravil by som hocičo, len aby som si Amandu mohol konečne vziať. Ľúbil som ju najviac ako sa len dá, ale ona mi to za tie štyri roky nášho chodenia nikdy nedovolila dokázať. Áno, nespali sme spolu. Bol som trpezlivý, aj sme sa za to pohádali, ale ona si stála za tým, že je to hriech, ktorý nechce spraviť a že ak ju ľúbim počkám. A ja som počkal. A viete čo? Vyplatilo sa.

Pred Amandou som mal priateľky, s ktorými som spal možno aj hneď po mesiaci chodenia, ale neľúbil som ich. S Amandou to bolo iné. Na svadobnú cestu sme išli do Španielska, chcel som ísť ďalej, ale Amanda sa bála lietania a výdavky na ďaleké cesty sa jej zdali zbytočné. Presviedčal som ju, že o peniaze nejde, ako člen skupiny One Direction som mal zarobené až- až a chcel som, len aby bola šťastná. Naša svadobná noc v Španielsku bola tou najlepšou nocou v mojom živote. Nebol to sex, bolo to milovanie. Oddali sme sa jeden druhému a spojili sme sa v jedno. Naše telá mali zrazu jednu dušu a aj keď sa vo mne búrili hormóny dlhé štyri roky bol som jemný a citlivý.

Spoločne sme sa presťahovali do Londýna. Kúpili sme si malý domček na okraji mesta a po takmer roku mi Amanda oznámila, že je tehotná. Bol som ten najšťastnejší chlap na svete. Mal som nádhernú ženu a za chvíľu príde na svet aj naše dieťa. S chalanmi sme dosť koncertovali, a tak sa o Amanda starala jej mama. Ona mi to samozrejme vyčítala, že som jej muž, mám stáť pri nej, ale ja som si chcel ešte niečo užiť s chalanmi, pretože to bolo naše posledné turné. Po ňom sme sa skupinu rozhodli zrušiť, každý už mal svoju rodinu a dráha ako sólo speváka sa každému javila ako najlepšia cesta. Niall si vzal dievča menom Mimi, majú spolu chlapčeka Lucasa, Harry si vzal dlhoročný priateľku Claudiu a vychovávajú spoločnú dcérku Darcy , Liam ostal s Dan a dvojičky Megan a Robbie sú tie najšťastnejšie deti na svete. Zayn je zasnúbený s modelkou Emou, ktorá je tehotná a už teraz si nevedia vybrať meno.

Nám sa po takmer 9 mesiacov narodil malý ružový uzlík menom Lily. Bola tým najkrajším a najdokonalejším stvorením už od narodenia. Pri pôrode som bol, teda bol ako bol. Odpadol som ako doktor povedal vidím hlavičku. Chalani si z toho robia srandu ešte teraz, ale veď počkaj Zayn, aký budeš ty macher. Všetko bolo dokonalé. Mal som rodinu, priateľov, ako sólo spevák som už vydal album, za ktorý som dostal aj pár cien. Áno, bolo to dokonalé..

C'mon c'monKde žijí příběhy. Začni objevovat