Vďaka ti, chľast [Niall Horan 13+]

645 21 0
                                    

"Nie som opitý!" zvolal Niall.

"Nie, kdeže," povedala som a držala ho od seba na vzdialenosť paže. "Len z teba tiahne ako z krčmy." Niall si len povzdychol a priplichtil sa ku mne.

"Mám dôvod byť opitý," poznamenal, keď som ho ťahala na gauč.

"A to už aký?"

"Vieš ," začal a zvalil sa na pohovku, "zaľúbil som sa."

"A kvôli tomu si sa tak strieskal?"

"Inak by som nenašiel odvahu povedať ti to."

"Počkaj, počkaj," zasmiala som sa šokovane, "ty si sa zaľúbil do mňa?" Prikývol. "A to si zo mňa robíš piču, alebo to myslíš vážne?"

"Myslím to smrteľne vážne, až taký zjebaný zasa nie som. Som len dobrý herec," uškrnul sa a zaštikútal.

"Dobrý herec a fajný ožran," poznamenala som a uložila ho, aby si ľahol.

"Nechoď nikde," zašepkal, keď som sa postavila na odchod.

"Niall, musíš sa vyspať," povedala som.

"Vyspím sa, ale s tebou."

"Aký si si istý," uškrnula som sa, no v tom mi niečo napadlo. Sadla som si k nemu a pohladila ho po tvári.

"Ako sa ti podarilo tak sa opiť?" opýtala som sa.

"Som skoro triezvy," odvetil a pripito sa usmial.

"Tak to dokáž." Prekvapene sa na mňa zadíval, zjavne ma nepochopil. "Sprav ma," šepla som a vpíjala sa mu do očí. Stále sa na mňa díval nechápavým pohľadom a dával si v svojej opitej hlavičke dokopy dva a dva. "Vieš, keď si triezvy, ako vravíš, budeš schopný ma vyzliecť a spraviť," pošepla som mu a zdalo sa, že konečne pochopil. Vyskočil z gauča a trochu kolísavým krokom zamieril do kuchyne, za čo si odo mňa vyslúžil nechápavý pohľad. No po chvíli sa vrátil s úsmevom na tvári.

"Kde si-" nenechal ma dohovoriť a priložil mi prst na pery.

"Pššt, nič nevrav. Si nadržaná, cítim to," usmial sa a pobozkal ma. "A nie menej ako ja. Chceš, aby som ťa spravil? Dobre, fajn, ale nebude to zadarmo."

"Možno, keď budeš triezvy," žmurkla som.

"Neboj sa, bejby. Pri tebe vytriezviem veľmi rýchlo," len čo to dopovedal, nenásytne sa mi nalepil na pery a jeho ruky blúdili po mojich nohách, ktoré odhaľovala čierna minisukňa. Na chvíľu sa odo mňa odtiahol a začal mi rozopínať blúzku tak rýchlo, ako mu to len jeho opitosť dovoľovala.

Ani som sa nenazdala a moje oblečenie spolu s jeho tričkom ležalo kdesi v kúte a ja som bola len v spodnom prádle uložená na mäkkom gauči oddávajúc sa Niallovým dotykom takmer na celom tele.

"Si tak nádherná," pošepol, pričom neznel až tak opito a snažil sa mi rozopnúť podprsenku. Chcela som mu pomôcť, no uvedomila som si, že je 'triezvy', takže to dokáže sám. Zmučene sa na mňa zadíval a potichu zakňučal.

"Si triezvy, tak to zvládneš," odvetila som a darovala mu úsmev.

"Sladký bozk na podporu nedostanem?"

"To ti nestačil úsmev?" Pokrútil hlavou a našpúlil pery. Zasmiala som sa, no napokon som ho pobozkala a on mi jazykom vnikol do úst.

"Na tomto sme sa nedohodli, zlatíčko," šepla som, keď sa odtiahol.

"Potreboval som podporu," uškrnul sa a opäť sa natiahol k podprsenke. Tentoraz sa mu to podarilo a keď mi ju stiahol, zakrútil ňou nad hlavou a odhodil nevedno kam.

C'mon c'monDove le storie prendono vita. Scoprilo ora