Volali ma aj horšie! [Zayn Malik 13+]

528 21 0
                                    

Svietacie pouličné lampy, všade biely sneh, škýpajúci pod nohami a prázne uličky Londýna zívajúce prázdnotou. Zahalená v kožennom huňatom kabáte značky Louis Vuitton a ponorená v spomienkach na svojho bývalého som kráčala domov z večernej prechádzky. Spomínala som na časy, keď sa celý môj život točil len okolo neho. Okolo jedinečného a bezchybného Zayna Malika, s ktorým som tvorila pár dva roky. Kto by si pomyslel, že sa z neho vykľuje bastard, ktorý ma podvádzal na každom rohu? Premýšľala som a jemné snehové vločky, dopadajúce na moju tvár ma šteklili na mojich skrehnuto, vyzimených červenených lícach. Nieže by som sa bála ale stále som mala taký čudný pocit, že ma niekto sleduje, no tá myšlienka bola ďaľším výplodom mojej bujnej fantázie. Chvíľu som ešte kráčala a ignorovala som strach, ktorý sa mi stále hnal hlavou. Vždy som mala takýto pocit ale nikdy sa mi nič nestalo. Tak som to neriešila. No teraz to bolo iné. Zvuky blížiacich sa krokov boli skutočné a nie len v mojej hlave. Bála som sa obzrieť, tak som pridala do kroku. ,,Lee." ozval sa za mnou mužský hlas, ktorý som spoznala. Patril Zaynovi. Zastala som a pomaly som sa otočila. ,,Zayn, čo chceš?" drzo som sa spýtala. Neodpovedal mi, no blížil sa ku mne. Trochu som ustúpila. ,,Teba." prehovoril hlbokým hlasom, keď bol pri mne blízko. ,,My dvaja sme skončili." odvrkla som mu s náznakom nezaujatosti. "Ty si skončila so mnou, nie ja s tebou." Povedal nechutným hlasom a moju dlaň chytil do tej jeho. "Čo si mohol iné čakať keď si ma podvádzal všade kde sa dalo?" Chcela som vytrhnúť ruku z jeho veľkej dlane, no nedovolil mi to a ďalej ju zvieral. ,,Pusť ma." precedila som cez zuby. "Čo zato?" S našpúlenými perami sa približoval ku mne a vzápätí ma pobozkal. "Prestaň!" Vytrhla som sa mu zo zovretia a dala mu facku. ,,Krava!" Chytil si líce. ,,Volali ma aj horšie." povedala som. ,,Áno? A Ako?" Spýtal sa držiac si líce v miernom úklone. ,,Tvoja frajerka!" Odpľula som si a tým zneškodnila jeho sliny, ktoré prebojoval do mojich pier počas toho ako ma pobozkal. ,,Si poriadne drzá. A to sa mi na tebe páči. Ideš so mnou." trhol mnou a ťahal ma cez tmavú uličku. ,,Zayn ja s tebou nikam nejdem!" kričala som. Ďalej som už len pocítila bolesť na mojej tvári a videla som tmu.

Zobudila som sa na zadnom sedadle auta. Zaynovho auta. ,,No konečne, Ruženka sa prebudila!" prehovoril hnusným hlasom a zasmial sa. ,,Nepokúšaj sa odtiaľto dostať, pretože nemusíš dopadnúť dobre." povedal. Myslím, že zle dopadnem aj bez toho, aby som sa pokúsila odtiaľto dostať... ,,Vylez!" prikázal mi a odporne ma vytiahol z auta a ťahal ma do bytovky kde býva. ,,Opováž sa tam spraviť cirkus alebo kričať." trhol mnou a nastúpili sme do výťahu. Zayn stačil číslo 10 a dvere výťahu sa zavreli. Výťah sa pohol a ja som vedela, že už nie je čas na útek. Presne som vedela čo ma čaká a preto som radšej iba ticho stála pri zadnej stene výťahu. ,,Si tak krásna." Priblížil sa ku mne a pobozkal a začal obsypávať môj krk bozkami. Bolo mi z neho na vracanie ale vedela som, že ak sa mu pokúsim protirečiť dopadnem ešte horšie ako má sám v pláne. Nohy sa mi začali triasť a výťah zastavil. Zostala tam iba tma. ,,Zayn!" vykríkla som. ,,Okamžite zapni to svetlo." zakričala som a tlačila som sa do rohu výťahu. ,,Zlatko, keď si si nevšimla ani výťah sa nehýbe. A ja s tým nemám nič spoločné. Zrejme budeme nútený začať tu." Vydal zo seba škodoradostný smiech a pritlačil ma o stenu výťahu. Jednou rukou mi odopol kabát a zaliezol pod tričko, no tú druhú sa predieral do mojich rifiel a potom do nohavičiek. Perami sa mi prisal na tie moje a jazyk prebojoval do mojich úst. ,,Zayn nie, prosím, prosím nie." nariekala som, keď ma obchytkával. ,,Pochybujem, že si uvedomuješ, ako veľmi vzrušený som, kurva. Potrebujem ťa konečne tvrdo pojebať." zastonal a svoj rozkrok pritlačil o ten môj, aby som cítila, ako mu tam dole narastá hrča. Rýchlo mi stiahol nohavice s nohavičkami, rozopol si svoj zips a zamierol k môjmu vstupu. ,,Nerob žiaden hluk, jasné?" Nohy mi obmotal okolo jeho tela a plnou silou ma tlačil k stene výťahu. Najprv špičkou svojho penisu párkrát hrubo prešiel cez môj vstup a potom sa na chvíľku odtiahol. Nevedela som o čo ide no vzápätí som to pochopila. V celej dĺžke ho do mňa vrazil, až sa mi zatočila hlava a vrazili sme do výťahovej steny. Nenávidela som ho ale myšlienka nato, že je opäť vo mne bola silnejšia ako moje ego. Z úst mi vyšiel hlasitý ston. ,,Ticho!" Povedal a rukou mi prikryl ústa. Po chvíli mi ústa pustil a ja som sa zahryzla najprv do jeho ramena a potom do krku. Zayn prirážajúci bokmi proti mne ticho vzdychol a vzápätí zrýchlil svoje tempo a ponáral sa do mňa hlbšie a hlbšie. ,,Už, už budem." Vykríkla som. ,,Ticho." Zopakoval. ,,Nemôžem byť ticho!" Zamrmlala som. ,,Ale budeš."

"Zayn, Zayn, Zayn, Zayn!" zakričala som, no moje ústa zamestnal jeho jazyk. Jeho ruky začali slabnúť a pustili ma na zem. Ten istý pocit pohltil aj mňa. Pocit orgazmu. Kľakol si ku mne a pobozkal ma. Hlavou zašiel až do môjho rozkroku a jazykom robil pohyby cez môj vstup. ,,Milujem ťa." Zastonal a pobozkal ma na brucho. ,,Ja..nemôžem bez teba žiť." Dodal. ,,Aj ja ťa milujem." Povedala som vo vlne orgazmu...

Viem je krátka ale čo už.Dlho som nepridala tak dúfam že budú aj komentáre ak chcete aby som písala ďalej.Lebo mňa to nebaví keď nepoznám vaše názory.prosím veľmi pekne komentujte.Názor na časť nechajte v komentoch.

VOTES & COMENTS

Tommo_Tommo

C'mon c'monKde žijí příběhy. Začni objevovat