Už mi odpusti [Harry Styles 13+]

529 15 2
                                    

,,Už som ti minimálne sto krát povedala, že je koniec Harry." Vyskočila som na Harryho, snažiac sa mu vytrhnúť z jeho pevného zovretia. Ťahal ma hore po schodoch, do jeho bytu, samozrejme, že som protestovala. ,,Mlč!" zvýšil hlas a zadíval sa mi do očí. Nedokázala som už protestovať ďalej, ako keby som mu podlahla. No to čo mi spravil mu nikdy neodpustím a nenechám to len tak.

Stáli sme pred dverami jeho bytu. Harry dvere odomkol, otvorili sa a pohľadom mi naznačil nech vstúpim dnu. Niečo mi hovorili, aby som tam neišla, nechcela som tam ísť, aby som mu neukázala, že mi je jedno čo mi spravil, no zároveň som aj vedela, že protestovať by bolo úplne zbytočné pri jeho povahe. Tak som pomaly vstúpila dnu. Na krku som cítila Harryho studený dych a telo sa mi chvelo očakávaním, no aj nervozitou. Pomaly zo mňa dostal bundu dole a zavesil ju na vešiak pri dverách. Pristúpil naspäť k dverám, aby ich zavrej a zamkol. Cvaknutie zámku ma rozrušilo. Potom ku mne opäť pristúpil. Ruku mi pevne zovrel jeho veľkou dlaňou. ,,Kedy mi už konečne odpustíš?" odmlčal. ,,Už sa mi vyhýbaš skoro mesiac." Išla som niečo povedať, no skočil mi hneď do reči. ,,Viem, spravil som chybu. Hlúpu chybu."

Jeho dotyky spôsobali to, že som sa cítila ako v úplnom tranze, nedokázala som vysloviť ani jednu jedinú hlásku.

Ocitli sme sa v Harryho priestrannej a vždy upratanej Harryho spálni. Vlasy mi odhrnul z ramena a jeho teplé pery pritisol na môj krk, kde mi zanecáhval nežné bozky. Nechcela som mu znovu podľahnúť a uveriť, no tá túžba to všetko vždy potlačila.

Cítila som Harryho ruky na mojom chrbte, tak isto aj ako chytil zips na zadnej strane šiat a stiahol ho dole...

Mala som na sebe už len spodné prádlo a pohľadom som si premeriavala Harryho potetované telo a nemo som sledovala, ako sa vyzlieka, až som privrela oči. Vtedy sa mi začalo v hlave premietať všetko čo sa stalo.

,,Je ti dobre?" spýtal sa ma Harry, keď sa na mňa pozrel a všimol si, ako sa tvárim. Z hlboka som dýchala a celá som sa chvela. Harry vtiahol svoje pery, medzi zuby a hľadel na mňa. Pomalyčky sa priblížil ku mne a jeho dotyk spôsobil, že som sa trochu posunula do zadu, aby som Harrymu naznačila nesúhlas. ,,No tak..." zamrmlal.

Priestor medzi nami bol opäť tesnejší. Váhu svojho tela presniesol na ruku o ktorú sa podoprel tesne nado mnou.

Jeho ruka blúdila po mojom tele, tým viac som sa cítila uvolnenejšia. Potom ju presunul na moje stehno, z ktorého putovala vyššie do mojich nohavičiek, ktoré odhrnul, keď začal dráždiť moje citlivé miesto. Jeho prst začal dráždiť môj vstup, kvôli tomu som po celý čas po tichu stonala. Jeho prst do mňa zrazu zatlačil pomaly a stále hlbšie, k čomu pripojil aj druhý prst. Hodnú chvíľu ma takto drážil, nakoniec prsty vytiahol von a opäť ich do mňa pomaly zatlačil a pridával na tempe.

Od vrcholu ma delilo už len pár sekúnd a na to ich Harry vytiahol von, ako keby to cítil. Pery presunul na tie moje a chvíľu medzi nami vládla vojna jazykov. V tom momente som mala pocit, že mi dokážem odpustiť snáď všetko.

Cítila som, ako ma jeho "kamarát" tam dole dráždil, čím ma provokoval, keď prisunul svoj rozkrok o ten môj. ,,Harry..." zastovala som sa krk som zaklonila na zadu. Harry môj ston pochopil ako príkaz, pery pritisol na môj krk a jemne a opatrne do mňa vznikol. Tak úžasne som sa asi ešte nikdy necítila. Pomalyčky začal prirážať, raz rýchlejšie, raz pomalšie.

Jeho prirážanie prestávalo byť rýchle, no začalo byť viac intenzívnejšie a tvrdšie. Každý jeho pohyb vo mne pulzoval neskutočnú vášeň, ktorá mi tak chýbala, rovnako ako on. Prirazil posledný krát, hlbšie ako predtým a vtedy mojím telom prešlo potešenie, ako už dlho nie, pri čom sa mi prehol chrbát. Harryho hlboký vzdych, naznačil to, že tiež dosiahol svojho a urobil sa tiež. ,,Milujem ťa. A ty o tom vieš.." prehovoril, keď si sadol na posteľ. Sklopila som pohľad. ,,Odpusti mi to." Prosil ma o odpustenie, no tvárila som sa akože ma to nezaujíma. Proste som sa zahľadela inde. ,,Ale no ták... Nehnevaj sa už. Poznám ťa." Zvalil sa na chrbát, pritisol sa ku mne a dal mi sladký bozk na krk. Odtiahla som sa. ,,Tak potom ma nepoznáš dostatočne." Na tvári sa mu zjavil urazený výraz zmiešaný so sklamaním. Postavil sa z postele a v tom som zareagovala. Mala som rada keď sa ku mne dobíjal, proste som sa väčšinou rada hrala na nedostupnú..

Chytila som ho za zápästie a stiahla ho ku sebe na posteľ. Tváril sa prekvapene.

,,Harry, aj ja ťa milujem." zašepkala som medzi bozkami.

Taká krátka ale nevadí chcem názory na časť do komentárov lebo keď tam nebude aspoň jeden tak to potom VYMAŽEM!!!!!

Ešte vám chcem povedať že na mojom profile je nový príbeh s Liamom "Evil is always a silver lining!" Tak vás chcem poprosiť aby ste si ho prečítali.

VOTES & COMENTS

Tommo_Tommo

C'mon c'monWhere stories live. Discover now