30. BÖLÜM

337 18 26
                                    


Multimedya: Ilgın Linda ÖZER

Not: Mayıs ve Ilgın'ın kıyafetlerini dış bağlantı olarak ve instagram hesabımızda paylaşacağım.

İYİ OKUMALAR

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

ILGIN LİNDA ÖZER 

Kalktığımda saat 18:00 olmuştu. Yani hazırlanmam için iki saatim vardı. Mayıs'ın buraya çağırırsam beraber daha kısa sürede hazırlanabilirdik. En azından saçıma yardım ederdi. Ben de ona yardım ederdim. Hemen telefonumu elime alıp mesaj attım.

"Hazır mısın Mayıs? "  Mesajıma kısa sürede cevap geldi.

"Hayır hazır değilim küçük kardeşim."  Cevabıyla gülümsedim. Sanırım ona alışmam sandığımdan daha kolay olacaktı.

"Tamam. Giyeceğin kıyafetleri alıp bize gelebilir misin? Seni odada bekliyorum."

"Tamam 10 dakikaya ordayım."

Telefonumu şarja taktım ve dolabın kapağını açtım. Dolaptan yemek için uygun olabilecek kıyafetlerime bakarken gözüme çarpan elbiseyi elime aldım. Daha sonra biraz altta olan ayakkabılarımı da aldım. Bu sırada Mayıs gelmişti.

"Merhaba Mayıs. Ben Öykü'nün kıyafetlerini ayarlamaya gidiyorum. Sen istersen giyin gelince makyaja başlarız."  Diyerek odadan çıktım. Öykü'yü odasında bulunca gülümseyerek yanına oturdum.

"Merhaba Öykücüm. Gel kıyafetlerini ayarlayalım." Dedim. Öykü'de gülümseyerek kalktı ve yanıma geldi.
Dolaptan çıkardığım elbiseye baktım. Etek kısmı siyah deri üst kısmı bordo ve deriydi.  Elbiseyi Öykü'nün eline verdim ve hafif topuklu olan siyah ayakkabılarını aldım ve dolabı kapattım. Öykü siyah ince kilotluçorabını giydikten sonra elbisesini giydirdim. Yere dizlerimin üstünde oturarak ayakkabılarını  giymesine yardım ettim. Siyah deri ceketini de aldım ve Öykü'nün elinden tuttum. 

"Çok güzel oldun tatlım." Dediğimde Öykü bana gülümseyerek teşekkür etti. Kapıyı tıklattım ve içerden gelen olumlu sesi duyunca içeri girdim. Öykü hemen Mayıs'ın yanına gidip oturunca bende elbisemi ve ayakkabılarımı alıp banyoya geçtim üstümü değiştirince ayakkıbılarını giydim ve banyodan çıkınca Mayıs ve Öykü bana döndüler. Daha sonra sanki anlaşmış gibi aynı anda "Çok güzel olmuşsun anniş."  Ve "Çok güzel olmuşsun Linda." Dediler. Bende gülümsedim ve cevap verdim.

"Sizde çok güzel olmuşsunuz. Şimdi Mayıscım gel saçını yapalım." Dedikten sonra Mayıs kalktı ve makyaj masasının sandalyesine oturdu bende ilk olarak saçını yaptım. Saçı bitince ise makyajına geçtim. Fondoten sürmesine gerek yoktu. Bu yüzden elime rimeli aldım ve kirpiklerine sürdüm. Rimeli sürdükten sonra takma kirpikleri taktım ve elime aldığım far paletimden açık pembe rengi fırçaya aldım ve göz kapağına dağıtarak sürdüm. Daha sonra toz pembe tonunda farı fırçaya aldım ve göz kapağının katlanma bölgelerine sürünce far paletimi elimden bıraktım.  Eyeliner'ı göz kapağına düzgünce çektikten sonra içini doldurdum ve eyeliner'ı bırakıp naneli nemlendiricimi aldım ve dudağına sürdüm daha sonra açık pembe dudak kalemim ile  dudağını çerçeveledim ve açık pembe mat ruju dudaklarına dağıtarak sürünce hazırdı. Eline sürdüğü siyah ojeleri gayet yakışmıstı.

Mayıs'ın Kombini

Mayıs'ın Kombini

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin