16. BÖLÜM

1K 47 16
                                    

Hepinize merhaba bu bölümü yeni okuyucum olan ve her bölümde yorum atıp destek olan Matsumato ya ithaf ediyorum. Umarım hepiniz beğenirsiniz.

İYİ OKUMALAR

ILGIN DUMAN ÖZER

Bugün pazartesiydi ve bilin bakalım ne vardı? Tabikide ögrencilerin sevmediği bir okul. Özellikle okulun ilk günü bizim için daha zor olacaktı. Çünkü okulun 4 ortağından 3'ü bizdik ve bu fazla dikkat çekebilirdi ve göz önünde daha fazla bulunurduk ki bundan nefret ederdim. Daha fazla oyalanmamak için kalktım ve banyoya girdim. Kısa bir duş aldım daha sonra üstümü giydim. Okul kıyafetimiz yoktu o yüzden istediğimi giyebilirdim. Bordo dizlerime kadar gelen deri eteğimi giydim. Üstüme ise beyaz salaş bir t-shirt giydim ve eteğimin içine soktum. Üstümü giyinince whattsap grubumuza mesaj attım.

"Uyandınız mı?" soruma 5 dakika sonra Mira ve Aras aynı anda cevap verdi. Bu arada ben saçlarımı düzleştiriyordum.

"Malesef evet. Şuan saçımı düzleştiriyorum. Siz ne yapıyorsunuz?" diye sordu Mira.

"Ben de saçımı düzleştiriyorum." Diye cevap verdim. Aras'da sonunda konuşmaya katılmıştı.

"Ben üstümü giydim saçımı düzeltiyorum. Ilgın'a Can sorar diye karışmıyorum ama sen ne giydin Mira?"

"Siyah pantalon bordo salaş t -shirt ve beyaz converse. diye cevap verdi Mira. Bende bu arada siyah deri ceketimi ve beyaz vanslarımı giydim. Parfümümü sıktım. Daha sonra kapıyı açtım ve karşımda dikilen Can'ı görünce irkilerek geriye doğru gittim.

"Napıyorsun Can ya? Ödüm koptu."

"Eşimi kapıda bekleyemez miyim Ilgın? Seni bekliyordum. Sizinkilere mesaj at hazırsa buluşup kahvaltı  edelim diycektim."

"Tamam. Sorun yok aniden seni görünce korktum sadece. Hemen mesaj atıyorum ayrıca." Dedim ve deri ceketimin cebinden telefonumu alıp gruba mesaj attım.

"Hazırsanız Can diyor ki buluşup bir yerde kahvaltı yapalım. Siz ne dersiniz?" Diye sordum bu arada da siyah okul çantama iki defter kalem şarjımı ve kulaklığımı koydum. Bu sırada mesaj geldi.

" Bizim arabalar tamirde eğer eniştemiz bizi alırsa neden olmasın."  Bunu diyen Aras'tı.

Bende çantamı  aldım ve  hızla  Can'ın yanına gittim

"Arabaları tamirdeymiş. Biz almaya gidelim mi?"

"Olur."  Diye dediğimi onayladı Can daha sonra bana döndü.

"Hazırmısın?" Sorusuna karşılık "Evet" diye cevapladım. Anahtarımı aldım ve kapıyı kapattım.  Can beni bir yere yönlendirdi ve konuşmaya başladı.

"Kullanmayı biliyor musun. Bilmiyorum ama bu senin."dedi

O tarafa döndüm ve cevap verdim.

"Şuana kadar seni tanıdıysam doğru eğer hayır desem bile ben araba kullanmayı öğreninceye kadar çabalayıp bu arabayı yine bana vericeksin. O yüzden doğru cevabı söylemem en iyisi. Evet kullanabiliyorum."  Bunu dememin ardından Can gülümsemişti.

"Gayet iyi tanımışsın. Ve arabayı beğendin mi?" bu sorunun ardından arabaya baktım. Siyah bir minicooper dı. Daha sonra plaka dikkatimi çekti. Plaka 34 ÖCL 26 dıydı. Şaşkınca Can'a döndüm.

"Beğendim de. Sen doğum tarihimi nerden biliyorsun?"

"Sen söylemiştin."  dedi. Tam hatırlamıyordum ama onayladım ve arabaya bindik. Daha sonra Aras ve Mira'nın evleri yan yana olduğu için daha kısa sürede gittik Mira ve Arası aldık şimdi ise kahvaltı etmeye gidiyorduk.

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin