6. BÖLÜM

4.2K 183 56
                                    

İOKUMALAR

ILGIN DUMAN

Sabah kalktığımda başım çok ağrıyordu. Ama başımın ağrımasından önemli sorularım vardı. Bu ev kimindi? Ve nasıl bu eve geldiğim en dikkat çekici sorunlardı. Dün gece olanları düşündüm. Dün Kayra ben ve kardeşi Hira bara gitmiştik. Barda son hatırladığım şey ise güçlü bir bağırış ve güçlü kollardı. Normalde sarhoş olanlar yaptıklarını hatırlamazdı ama ben hatırlıyorum. Tuhaf ama doğru. Kimin olduğunu bilmediğim bu evde daha fazla kalmak istemediğim için hemen yataktan kalktım. Üstüme baktığımda kıyafetlerim değiştirmişti. Kim değişmiş olabilir diye düşünmeyi sonraya bırakıp dün giydiğim kıyafetleri alıp banyoya girdim. Üstümü değiştirirken banyonun eşyaları gözüme takıldı. Bu eşyalar erkek eşyalarıydı. Merakımı es geçerek banyodan çıktım ve çantamı alıp aşağı indim. Aşağı inerken Kayra'yı düşünüyorum. Hira fazla durmayıp evine gitmişti o yüzden onu merak etmiyordum ama Kayra'yı çok fazla merak ediyordum. Bu gibi düşünceler içinde aşağı indim ve karşımda bir adet Öykü Su görünce şaşkınlığım daha da arttı.

ÖYKÜ SU ÖZER

Sabah erken kalkmış ve çizgi film izliyordum. Çizgi filmimi izlerken merdivenlerden gelen ayak sesinin babamın ayak sesi olduğunu düşünüp o tarafa bakmamıştım. Ama gelen kişiyi görünce şaşırmama engel olamadım. Karşımda duran Ilgın ablada benim kadar şaşkındı ama ben şaşkınlığımı daha kolay atlatıp Ilgın ablaya doğru koştum. O da beni kucağına alıp sarıldı. Ve benim ısrarlarım sonucunda komedi filmi izlemeye karar verdik. Kahkalar eşliğinde filmi izlerken gelen ses ile Ilgın ablanın kahkahası soldu.

CAN ÖZER

Telefon ile konuşurken bir yandan da aşağıdan gelen kahkahaları dinliyordum. Gelen kahkalara daha fazla dayanamadım ve telefonumu kapattıktan sonra aşağıya inmeye başladım gördüğüm kişilerin bu kadar iyi anlaşmasına gülümserken beni gören Ilgın 'ın gülümsemesi soldu ve şaşkınlıkla açılan gözleri ile bana bakmaya başladı.

ILGIN DUMAN

Hemen ayağa kalktım ve kapıya doğru gitmeye başladım. Arkamdan gelen "Dur."  sesi ile istemeden de olsa durdum. Arkamı döndüm ve Can'a cevap verdim.

"Beni bayıldığım zaman orada bırakmadığın için teşekkür ederim. Ayrıca yanımda getirdiğim arkadaşım nerede?"

"Arkadaşın arkadaşımın evinde. Önemli değil bu arada seni orada baygınken tek başına bırakamazdım."

Sözünü tamamlar tamamlamaz evden çıktım. Yolda biraz yürüdükten sonra taksiye bindim ve adresi verdim. Yarım saat sonra eve gelince kapının önünde bir paket vardı. Paketi aldım ve içeri girip hemen bir koltuğa oturdum. Paketin içinden çok güzel bir elbise ve not çıktı. Notta şöyle yazıyordu.

Bu kıyafetleri giy ve akşam 20:30 da kapının önündeki siyah range  rover arabaya bin. Gelmeni bekliyorum.
CAN ÖZER

Paketten çıkan elbise

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Paketten çıkan elbise

Paketi ve elbiseyi odama çıkarıp koltuğa bıraktım. Üstüme şortlu gecelik takımımı giydim ve yatağıma yattım. Kısa bir sürelik uykunun iyi geleceğini düşündüm ve kendimi uykuya bıraktım.
------------------------------------------------------

Uyandığımda saat 18:30 olmuştu hemen banyoya girdim ve yarım saatlik bir duş aldım. İç çamaşırlarımı giydim ve saçlarımı kuruttum. Kıyafetlerimi giydikten sonra makyaj masama oturdum ve saçımı yaptım. Fazla abartılı olmasını istemediğim için günlük bir saç modeli yaptım.

Ilgın'ın saç modeli

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ilgın'ın saç modeli

Saçımı yaptıktan sonra eyeliner rimel ve pembe rujumu sürdüm. Gül kokulu parfümü sıktım. Çantama telefonumu, bir miktar paramı ve rujumu koyup ayakkabılarımı giydim ve çantamı elime alıp aşağı indim. Kayra'ya olayları anlatmıştım o yüzden annesinde kalacaktı.  O yüzden anahtarımı aldım ve kapıyı kitleyip çantama koydum. Asansöre binince aklıma gelen şeyle bende şaşırdım cidden ben neden böyle hazırlamıştım bilmiyorum ama içimden bir ses Can'a güvenmem gerektiğini söylüyordu. Aşağı indiğimde arabasına yaslanmış bir şekilde duran Can çok yakışıklı olmuştu.

Can'a beni süzmüştü açıkçası rahatsız olmuştum. Oda bunu anladı sanırım ve bakışlarını üstümden çekti. Kapımı açınca bende teşekkür ettim ve oturdum. Oda kapıyı kapattı ve sürücü koltuğuna oturup arabayı çalıştırdı.

-" Çok güzel olmuşsun."
-"Teşekkürler. Sende çok yakışıklı olmuşsun. "
Dediğim şeye gülümsedi ve yola devam etti.

-----------------------------------------------------
1 saat sonra

Yolculuk bir saat sürmüştü. Ama geldiğimiz yere gerçekten değerdi. Hava karardığı için meşalelerle aydınlatılmış bir yerdi. Kocaman bir masa vardı ve üstünde çeşitli yemekler vardı. Masaya oturduk ve sessizce yemeğimizi yedik.

-"Burası çok güzel olmuş."
-"Beğenmene sevindim. "

Yemek boyunca aramızda geçen tek konuşma bu olmuştu yemekten sonra yanıma gelmiş ve beni bir yere götürmüştü. Götürdüğü yerde meşalelerle "KIZIMIN ANNESİ OLUR MUSUN ?" yazıyordu.

Şaşkınlıktan cevap veremediğimi gördü ve açıklamaya başladı.

"Biliyorum şaşırdın ama senden kızımın annesi olmanı istiyorum en azından Öykü büyüyene kadar. Sözleşmeli evlilik gibi birşey olacak. Neden böyle bir şey istediğimi merak ediyorsun sanırım. Onun da açıklayabilirim. Öykü ilk defa birini bu kadar çok sevdi ve ilk defa biriyle bu kadar iyi anlaştı. O yüzden Kızımın Annesi Olur Musun? "

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin