26. BÖLÜM

343 21 4
                                    

Merhaba. Diğer bölümde bahsettiğim üst üste iki  bölüm yayınlama kararını verdikten sonra bu bölümü yazıyorum. Umarım hoşunuza gider.

İYİ OKUMALAR

ILGIN DUMAN ÖZER

Sabah uyandığımda ilk işim saate bakmak olmuştu. Saatin henüz erken olduğunu fark ederek kızlara pari için kullanacakları önemli eşyalar varsa getirmelerini ve buraya gelmelerini söyledikten sonra banyoya gittim ve yüzümü yıkadım. Daha sonra hızla mutfağa indim. Masal bugün izinli olduğu için kahvaltıyı ben hazırlayacaktım. Masaya hemen kahvaltılıkları koydum. Daha sonra sırayla tabak, bardak,çatal,bıçak koyduktan sonra hemen patates doğrayıp kızarttım. Patatesler kızarırken kızlar gelmişlerdi. Kızlar ile hemen masayı kurmaya devam ettik. Patates ve sosisleri hazırladıktan sonra kızların aldığı ekmek,poğaça,simit ve börekleri servis tabaklarına koyup masaya yerleştirdim. En son olarak herkesin bardağına meyve suyu koyduktan sonra Can zaten uyanık olduğu için Öykü'yü uyandırmaya gittim. Hızlı ve neşeli bir şekilde yapılan bir kahvaltıdan sonra masayı toplama işini kızlara bırakıp odama çıktım. Kısa ve rahatlatıcı bir duş aldıktan sonra şortlu pijama takımımı giyip saçlarımı kurutmaya karar verdim. Bu sırada kızlar odaya gelmiş ve beni izliyorlardı. Saçımı kuruttuktan sonra kızlara dönüp saati sorduğumda henüz yeni öğlwn olduğunu öğrenince biraz rahatlamıştım. Ta ki Alisa'dan gelen "Bizim 17:30 'da orda olmamız gerekiyor " diyen sesi duyana kadar. Kızlara hazırlanmaları için odalarına götürdüm ve Öykü'nün yanına gidip giyeceği şeyleri hazırladım. Öykü duş almak için banyoya giderken bende Öykü'nün işlerini halledebileceğine güvenerek hazırlanmaya başladım. 2 saatimiz kalmıştı ve bizim tek eksiğimiz saç ve makyajdı. Hepimiz büyüklüğünden dolayı benim odamı seçerek toplandık ve saçlarımızı yaptırdık. Bizim saçlarımız bitince odaya hazırlanmış olan Öykü geldi. Kıyafeti çok yakışmıştı ve baya tatlı olmuştu. Öykü'nün saçı yapılırken biz kendi makyajımızı kendimiz yapmak istediğimjzden dolayı makyaja başlamıştık. Ben eyeliner ,rimel,ruj sürmek istemiştim fakat kızlar bunun sade olacağını düşündüklerini belirttiler. Bende ilk olarak yüzüme fondoten sürerek başladım. Fondoteni  yedirdikten sonra şeftali tonlarında bir allık ve eyeliner sürdüm. Daha sonra rimel ve bordo ruj sürerek makyajımı tamamladım.

Aradan yarım saat geçmişti ve biz partinin yapılacağı yere gelmiştik. Fakat bir sorun vardı. Normalde partinin geçerli tarihi bir hafta sonraymış. Çünkü mekan tadilatdaymış. Bunu bize gelen davetiyede bu yazmıyordu. Yani hazırlığımız boşunaymış. Bizde bunu öğrenince baya sinirlenmiş ve belli etmemeye çalışarak orayı terk etmiştik. Daha sonra ne yapsak diye düşünürken bir toplu film gecesi yapmaya karar vermiştik. Bunun için de Alisa tek başına yaşadığı için onun evini uygun görmüştük. Herkes bir saat sonra buluşmak üzere ayrılmıştı. Herkes derken biz, bizim kızlar ve dans okulu ve resim okulundan bir grup vardı sadece. Şimdi ise evlerimize toplu film gecemiz için daha uygun bir şekilde hazırlanmaya gelmiştik. İlk olarak banyoya geçtim ve yüzümdeki makyajı temizledim ve yüzümü yıkadım. Daha sonra saçımı yavaşca bozup at kuyruğu yaptım. Odama tekrar geçtiğimde  tayt ve  t-shirt kombini yaparak üstümü değiştirip odadan çıktım. Herkes hazır bir şekilde beni bekliyordu.   Hızla merduvenden inerek daha fazla bekletmeyi bıraktım ve evden çıktık. Alisa'nın evine gelince herkesin geldiğini fark ettim. Kısa sürede film seçilince film gecemiz başlamış oldu.

------------------------------------------------------

Ilgından devam

Her ne kadar korku filmlerinden korkmasam bile bu film beni korkutmayı başarmıştı. Çünkü baya kanlı bir filmdi. O film bitince herkes evlerine dağıldı. Biz kalanlar ise son bir film daha izlemeye karar verdik. Fakat ben o kadar yorulmuştum ki yanımda oturun Can'ın omzuna kafamı koyduğumda hemen uyuyakalmıştım.

Bölümün daha uzun olmasını bende çok isterdim. Ama silinmesinden ötürü bu kadar oldu. Bu bölüme dün başlamıştım ve bugün bitti. Umarım bölümleri beğenmişsinizdir. Sizleri seviyorum.

İnstagram:

TercihMeselesi.wattpad

Tercih Meselesi #Wattys2016GİZLİCEVHERLERKazananı |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin