Part 10: Egy hét múlva

211 5 0
                                    

Kitaláltam valamit. Persze segített benne Liam is, mert tudtam, hogy Emily, csak úgy nem jönne el velem bárhova is.

Amikor hazamentem, Liam elmondta, hogy valójában mi is történt, szerintem már annyiszor mondták nekem, hogy most már el is hittem.

Kárpótlásul, szervezek Harrynek, és Emilynek egy randit, mert tudom, hogy akár s baráti, viszonyukat rontottam el, akár azt rontottam el, hogy egy pár legyenek később, de rendbe szeretném ezt hozni. Kitaláltam, hogy menjenek moziba, és az úgy lenne jó, ha ott találkoznának, így megkértem a többi fiút, hogy segítsenek.

Louis, barátnője, Eleanor, bevállalta, hogy elmegy vele vásárolni, így fel is készíti a randira, illetve, amit csak ketten tudunk, elbeszélget Emilyvel, hogy mit gondol Harryről.

Emily szemszöge:

Ma megyek Eleanor-al vásárolni. Tegnap előtt ismertem meg, nagyon kedves lány. Szerintem nagyon összeillenek Louis-al.

 Szerintem nagyon összeillenek Louis-al

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mivel El, nemsokára itt van értem, így elkezdtem készülődni, ami annyit jelent, hogy felöltöztem. Nem vittem túlzásba, hisz csak vásárolni megyünk. Megcsináltam a hajam, és feldobtam, egy kis sminket, hogy azért valahogy kinézzen az arcom. Megfogtam a táskám, és beleraktam a dolgaimat. Épp kész lettem, amikor eszembe jutott, hogy van vagy 15 ajándék kártyám, amin van pénz, így gyorsan megkerestem őket. A 15-ből 18 lett, úgyhogy gyorsan beraktam őket a pénztárcámba, és lementem a nappaliba, de épp jókor, ugyanis Eleanor csöngetett.

- Szia. – köszöntöttük egymást puszival.

- Szia, jövök, csak felkapom a táskám. – mondtam, és megtettem, majd kimentem a házból, és bezártam magam mögött az ajtót.

- Na, kész vagy, hogy órákig vásárolgass velem? – kérdezte ördögi vigyorral.

- Azt hiszem igen, direkt nem vettem fel magas sarkút. – nevettem.

- Jól tetted. – nevetett ő is. – Amúgy nem megyünk majd el holnap moziba? Csak mert, én holnap után utazom haza, és addig meg gondoltam töltök veled egy kis időt.

- De, persze. – mosolyogtam.

Bekapcsolta a rádiót, amin a fiúk egyik dala ment, és elkezdtük énekelni, majd a végén már egymáson nevettünk. Kiderült, hogy a rádióban ma One Direction napot tartanak, így egész úton az a rádióadó ment. Egész hamar odaértünk, főleg, hogy így elhülyéskedtük az utat.

- Figyi, nálam van pár ajándékkártya, úgyhogy gondoltam, bemehetnénk ezekbe, az üzletekbe. – mutattam meg neki a kártyákat.

Does He Know? - Harry Styles FanfictionWhere stories live. Discover now