Váratlan látogató

332 10 0
                                    

Sorban leültek, majd folytatódott az óra.

- Szia, Louis! – mondta kedvesen.

- Csak, hogy tudd, nem kell azért barátkoznod velem, mert mellettem ülsz. – mondtam kicsi ellenszenvel.

- Van egy olyan érzésem, hogy nem szereted a bandánkat. – mondta – De azért nem kell ilyen ellenségesnek lenned. És miért nem tudthatom meg a neved? – kérdezte

- Emily – estem túl rajta. Láttam, ahogy kigúvad a szeme. – Mivan? – tettem hozzá

- Á. Semmi. – mondta kicsit hezitálva.

Innentől kezdve, nem beszéltünk. Óra után kirohant a teremből, majd szünet végén vissza is jött. Ez volt az órarendünk.

Hétfő          Kedd            Szerda   Csütörtök      Péntek

Nyelvtan   Irodalom    Tesi         Matek              Fizika

Francia     Tesi                Töri         Nyelvtan         Föci

Matek        Ének              Matek    Rajz                   Irodalom

Tesi                                     Francia  Spanyol           Kémia

Fizika         Francia         Föci        Spanyol           Francia

Rajz            Spanyol        Ének      Töri

Kémia                                                 Tesi                   Röpi edzés

Röpi e.       Röpi e.           Kórus    Tesi                   Röpi e.

Röpi e.       Röpi e.           Kórus                               Röpi e.

A francia és a matek gyorsan eltelt. Nem mondanám, hogy éltanuló vagyok, de év végén mindig hozom a 4-es, 5-ös jegyeket, kivéve, ha becsúszik egy-két 3-as is. És eljött a tesi. Ma felmentett nap van, ami azt jelenti, hogy a 28 helyett, most csak 11-en voltunk. Hiányzott egy ember, tehát nem tudtunk volna röpizni, de Louis felajánlotta, hogy beáll játszani a másik csapatba. Játszottunk, majd az egyik feladásnál én voltam az ütő, és felugrottam, majd megütöttem a labdát, úgy, hogy az pont a vonalra menjen, azonban azzal nem számoltam, hogy lesz ott valaki, és fejbe találtam Louist. Ő kiterült a földön, hozzám pedig odajött az edző, és elküldött az öltözőbe. Gondolkoztam, de abból az rángatott ki, hogy valaki úgy rontott be az öltözőbe, hogy majdnem kitépte az ajtót a helyéről.

- Legalább odatolhattad volna a segged, hogy segíts. – mondta gúnyosan Harry. Majd megjelent mögötte, azt hiszem Niall.

- Haver legalább végig hallgathatnád, mielőtt megerőszakolod őt. – nevetett fel Harry háta a mögött. Képes lenne rá? Egy kis tini énekes? Azt hiszi, mindent megtehet?

- Mondjad.

- Egy értelmű, hogy nem direkt volt. – Kezdtem magyarázkodni. – De téged nem értelek. Most ismertél meg, - mutattam idézőjelet a kezeimmel. – Miért vagy ilyen erőszakos? Mit képzelsz magadról, hogy bármit megtehetsz? – vágtam a fejéhez szép sorjában a sértéseket.

Nem mondott rá semmit, de láttam rajta, hogy dühös. Fogta magát, és kiviharzott az öltözőből, nyomában a szőkével, aki folyamatosan a fejét ingatta.

Ezután, elkezdtem öltözni. Már úgysem mehetek vissza, tehát jobb minél előbb elhúzni a csíkot.

Hazafele, nem hallgattam zenét, ahogy szoktam, hanem kivételesen, gondolkoztam az edzésen, történteken. Mitől volt olyan dühös Harry? Dühkezelési problémai vannak? Mi baja lehet? Nem direkt tettem. Mással is előfordult már ilyen. Egy évben, minimum kétszer előfordul (de ezt ő nem tudta). Hazaértem. Egyedül voltam, tehát leültem a nappaliba, és tv-t néztem. Épp a gyilkos elméket néztem, mikor megszólalt a csengő. Hirtelen ugrottam egyet, és körbenéztem. Gyorsan felálltam, amikor láttam, hogy csak megijedtem, és mentem ajtót nyitni. Nem értettem, ki lehet az, hiszen nem várok senkit, a szüleim este érnek haza és az öcsém az egyik haverjánál alszik. Odasiettem az ajtóhoz, és kinyitottam. Ki gondolta volna, hogy az ajtaján egyszer egy híresség fog kopogni? Hát én nem. De megtörtént.

-Szia! – köszönt kedvesen Niall

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Szia! – köszönt kedvesen Niall.

- Szia! Hogy, hogy itt vagy? – kérdeztem

- Gondoltam átugrok. – felelte a hangjában némi nemtörrődéssel

- Hát, akkor gyere beljebb. Tudom, hogy nem az, amit megszoktál, de... - mondtam de közbevágott.

- Igazából azért jöttem, mert szeretnék bocsánatot kérni Harry viselkedése miatt. – foglalt helyet a kanapén.

- Elengedtem, bár azért kicsit ilyesztő volt, amikor azt mondtad, hogy meg akart erőszakolni. – mondtam neki, és leültem mellé.

***Niall szemszöge***

Igazából két dolog miatt jöttem, Emily-hez. Mert lehet a húgom, és mert tényleg bocsánatot akartam kérni tőle Harry viselkedése miatt. Az egyik meg volt, már csak a másikon kellett túlesnem. Nagyon aranyos lány, és a fiúk ugyan mondták, hogy hasonlítunk valamennyire, de én azért szeretnék róla minél többet megtudni, mielőtt megmondom neki, hogy 17 évet úgy élt le, hogy nem tudta, hogy van két bátyja.

Megtudtam róla, hogy tud gitározni, és, hogy néha ír dalokat. Megkértem, hogy énekeljen nekem, de nem akart, miszerint, nem szeret mások előtt énekelni. Tényleg észrevettem, valami hasonlóságot köztünk, de még nem voltam biztos mindenben.

***Emily Szemszöge***

Nagyon sokat beszéltünk, és nem is beképzelt, és tök kedves meg jó fej. kicsit jobban megismertük egymást, azzal, hogy kérdezősködtünk egymásról, és úgy éreztem magam, mint aki barátra talált. Persze akkor még nem tudtam, hogy többre is...

Hagyjatok nyyomot!

Does He Know? - Harry Styles FanfictionWhere stories live. Discover now