Ön Duyuru

2.4K 134 28
                                    


Arkadaşlar merhaba, ilk önce bana bir mesaj geldi ve bunu yazma gereği duydum. Benim bu hikayeme benzer başka biri benim gibi yazıyormuş. Buradan kendisine sesleniyorum bir başkasının günlerini verip uğraştığı bir hikayeyi senin copy paste yapmanın neresi etik? Tamam benzer olabilir ki bende çoğu hikaye okuyorum onlar gibi değil ama başka bir figürünü kullanıp yazıyorum ilham alıyorum ama aynısını yazmıyorum. Bu gerçekten çok ayıp! Neyse uğraşmayacağım ama sen yapmaya devam edersen uğraşırım haberin olsun. 


Hikaye kurgusuna gelirsek sıra merak etmeyin bu bölüm gerçekleri ortaya çıkartacağım. Fazla uzatmak niyetinde değilim çooooook güzel deföm yazacağım size oh mis yorumları şimdiden duyar gibiyim :) Merak etmeyin her şey yoluna girecek. Yb geç atıyorum çünkü ben hastaydım şimdi babam rahatsız onunla uğraşıyorum o yüzden ama belirli bir gün belirtip o günler eşiğinde atacağım sizlere. Çünkü sizlere uzun uzun hikaye atmak istiyorum. 2000 kelime yazıyorum ama yetmiyor onu 3000 bine çıkartacağım o yüzden 3 günde bir yb atayım diyorum hangi gün olacağına siz karar verin yorum yapın öbür yb de bende şu şu gün yb atacağım diyim size :)


Birde şu vote ve yorum konusu var tabii. Şimdi ben bu hikayeyi yazıyorum sizin yaptığınız o güzel yorumlar ve voteler beni yazmak için daha çok motive ediyor. Ben sizden sadece bölüm sonunda yorum ve vote istiyorum bu da hakkım değil mi? Ki her yorumunuza da dönmeye çalışıyorum :) Anlaştıysak eğer bu akşam yb gelecek sonra da kalbe düşen cemre ondan sonra evli mutlu ve çocukluya geçeceğim hepsi sırayla gelecek lütfen beni bekleyin :)



Saygılar 

Seviliyorsunuz :)

PSİKOPAT MAFYA AŞIK OLURSAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin